Женско списание » Грижа за ръцете » Красив маникюр всеки ден

Красив маникюр всеки ден

Безупречен маникюр за всеки ден – това е мета на всяко момиче. Чист и добре поддържан невен винаги ще бъдат в центъра на вниманието, независимо от това, какъв чертеж или цвят е избран за ежедневна начин.

Случайни маникюр

Маникюр ноктите отдавна се превърнаха в своеобразна визитна картичка на човека. Ръцете съдят за чистота, вкуса на човека, неговото чувство за стил и отношение към себе си. Ето защо е толкова важно редовно да се грижи за ръцете и ноктите. Сами да се грижат за нокти и кожата около тях може да всяка една жена, и това да се прави в домашни условия не е толкова трудно. Но и това се случва понякога не е достатъчно – от време на време иска, за ръце и дизайн ноктите допълват директно на целия образ, а също така са се превърнали в неразделна част от имиджа.

Красив маникюр всеки ден

Случайни маникюр – това е специален вид дизайн на нокти, който ще бъде подходящо при всяка ситуация. Най-важното при създаването му - не се допуска ярки, крещящи цветове и вулгарно впечатления.

Дълги или къси?

Вечният проблем на съвременните момичета. За щастие, си позволи да нокти "а-ла-жената-котка" може всяка дама, и време са нужни не толкова много – само 60 минути в салон и маникюр за всеки ден е готов. Но тук е уловката: дълги нокти – доста спорно явление. Съществува мнение, че повечето мъже предпочитат коротенькие, но чисти ноктите, а не на пръстите на ръцете с нож по краищата. Въпреки това, дори и дълги нокти позволяват да се направи на скромен маникюр за всеки ден.Снимка красноречиво свидетелство за това, че е дори леко по-дълги ногтевая плоча може да изглежда доста скромно и хармонично.

Красив маникюр всеки ден

Къси нокти – това не е причина за разстройство. Съвременните технологии позволяват да се създаде оригинален дизайн, които могат да бъдат едновременно и неброским и креативен. Така, например, шеллак отдавна се утвърди като една прекрасна алтернатива на изкуствено изграждане на нокти. Освен това, това е най-правилното решение, което ви позволява да създадете маникюр за всеки ден. Гел не се оказва отрицателно влияние върху нокътната пластина, а също така дава възможност за създаване на необичаен дизайн за всекидневна употреба.

Правила за безупречен маникюр

Както вече беше казано, красиви ноктите – това е с добре поддържани нокти. Така че на първо място трябва да се грижи за красотата и ухоженности ръце, и чак след това да мечтаеш да кажем за необичаен дизайн.

  1. За да създадете красив маникюр всеки ден, трябва да изберете правилната форма на ноктите. Вече е популярна квадратна форма, но наистина хармонично изглежда на дългата пръстите на краката. Ако дамски пръсти съвсем не са музикални, по-добре да се предпочитат овална или са бадем форма.
  2. Задължително трябва да се премахне излишно кожата около нокътната плочка. Има няколко начина да се отървете от кожичките: с помощта на тави или на специални средства, размягчающего загрубевшую кожата.
  3. Всички нокти трябва да бъдат на една и съща дължина, в противен случай маникюр за всеки ден ще изглеждат асиметрични.

Освен това, трябва да изберете ухаживающие средства за кожата на ръцете. Набръчкана, огрубевшая или обветренная, тя ще бъде същата лъжица катран, която ще съсипе безупречен маникюр за всеки ден. Снимката ясно показва, колко изискан може да бъде най-лесният дизайн.

Красив маникюр всеки ден

Къси, но много атрактивен

За да създадете хармоничен случайни дизайн на ноктите, трябва да се спазват някои препоръки, които ще ви помогнат да създадете един наистина красив маникюр.

  • Съраунд дизайн с много дребни детайли няма да бъде хармонично изглежда на къси нокти. Елегантен модел в стил фън шуй (интериор е само на безименния пръст)– най-доброто решение. Всички останали ноктите трябва да бъдат покрити с лак неутрални нюанси.
  • Фигура на къси ноготках трябва да заемат не повече от 1/3 част от нокътната плочка. Трябва да се избягва сложни геометрични фигури.
  • Да Не забравяме и магията на цветовете. Така че някои нюанси са в състояние визуално удължават нокътната плоча. Ако ноктите сам по себе си богат, не си струва подробно прокрашивать го страничните ръбове – по-добре да ги оставите без лак. Вертикални чертежи и ще направят ноктите малко по-дълго.
  • Създаване на елегантен дизайн за всекидневна употреба, по-добре се ограничи до две нюанси. В противен случай просто маникюр всеки ден, ще изглежда нелепо.

Идеални възможности за създаване на неброского маникюр са: однотонное покритие, класически френски или изискан модел с един пръст.

Красив маникюр всеки ден

Цялата палитра от цветове

Обикновен маникюр – това не винаги е скучно и банално. Сегашната модната индустрия предлага зашеметяващи нюанси, които ще дадат преднина на всяка лепке на ноктите си. Метални, мат, омбре и много други – с помощта на съвременните лакове може поне всяка седмица покаже с ярки и необичайни нокти. Освен това, не трябва да забравяме за класическите нюанси, които ви позволяват да създадете изискан маникюр за всеки ден.

Гел-лак, който стана популярен през последните години, сигурно се пази на нокътната плоча, позволява безпрепятствено да извършва никаква домашна работа, както и да не се тревожите за безопасността на ноктите.

Френски маникюр

Този дизайнерски многостранна и ви позволява да създавате оригинални варианти, които са подходящи за всекидневна употреба, така и за светски събития. Майстор маникюрных салони и творчески момичета създават наистина уникални шедьоври върху ноктите си, въз основа на френски маникюре. Дори само матирано покритие е в състояние да направи някаква жар в обикновен френч.

Красив маникюр всеки ден

Тази тенденция се радва на популярност в продължение на няколко години. Експерти твърдят, че френският маникюр ще бъде още дълго време служи като основа за творчески полет на дизайнерската мисъл.

Дори класическият френч ще се превърне в най-доброто решение за тези, които вече са уморени от представянето на най-разнообразни възможности за креативен дизайн. Освен това, това е една добра идея, която ще позволи да се създаде класически маникюр за всеки ден.

Да Не забравяме също и за най-новите тенденции за френски маникюр – я лунен вариации. Тук вече може и да поиграят на това контрастира, а също и създаване на оригинални композиции, които подчертават индивидуалност и ще станат хармоничен завършек директно общо начин.

Най-модерни и най-свежите нюанси на настоящия сезон

Класиката е класика. Тя винаги остава в тенденция към намаляване. Затова, модерните дами могат преспокойно да се боядисват ноктите си в класически нюанси. Дълбок черен цвят, цялата палитра от червени и матовость бяло – печеливши решения за всеки ден на маникюр.

Красив маникюр всеки ден

50 нюанса на сивото – не, това не е името на прочутия филма и на едноименната книга, това е палитра от модни нюанси на настоящия сезон.

Нежни и романтични момичета, може да продължи да рисува вашите нокти розови и пастелни тонове – никой не може да укори ги в несъответствие модни тенденции.

Каквато и да е случайни дизайн на ноктите, трябва да се ръководи само от едно правило – естествеността и ухоженность. А всичко останало е въпрос на вкус.