Женско списание » Грижа за ръцете » Ярък маникюр с гел-лак

Ярък маникюр с гел-лак

Ярък маникюр с гел-лак

Красив и ярък маникюр - това е един от основните елементи на модерния начин. Той е в състояние да подредите акценти и перфектно завършване на лук. Ключът към успешна маникюр е не само неговия дизайн и цвят, но и дълголетие. Ето защо гел-лак - това е чудесно решение за стилни и практични жени. За да бъде в тенденция, трябва да се вземат предвид модни съвети за създаване на красив маникюр с гел-лак.

Тази година е много модерен е ярък маникюр, който съчетава в себе си най-разнообразни ярки и на пръв поглед дори несочетаемые тон. Необичаен маникюр с гел-лак, причинени от на красивите и добре поддържани невен - това е рецептата за успеха на всяка мода.

Сега най-определена тенденция са такива цветове, като синьо, бордо, червен, emerald, горчица, жълт, тюркоаз и много други ярки нюанси.

Освен това, някои изисквания към маникюру гел-лак, поставени в зависимост от дължината на ноктите. Така че, сега е на мода не са твърде дълги невен. На коротенькие ноктите стилисти препоръчват да се прилага ярко покритие на всеки от нюанси на люляк, бордо, лилаво и червено. Освен данни за цвета можете да комбинирате и съчетавате. Но однотонное ярко покритие остава в тенденция към намаляване.

"Лунен"

Този вид маникюр се отличава със своята простота, но при такава фигура е много красиво и стилно изглеждат. За създаване на лунната дизайн, е необходимо само да изберете два контрастни гел-лак, а след това с помощта на специален шаблон се представят полукръг в основата на нокътната плочка, както и останалата част от ноготка трябва да се покрие с различен цвят.

Много популярно боя полумесец в основата на бял или друг неутрален цвят, а всичко останалото пространство ноготка боя по-ярък оттенък.

Френски

Интересни и ярки може да стане дори и френски маникюр, нанесени на гел-лак. Френч –това е умелото съчетание както светли, така и в ярки нюанси. Въпреки че класически френски маникюр включва само оцветяване на краищата на ноктите, това не изключва възможността за нанасяне на тях най-различни цветове и интересни рисунки.

За фрэнч-за маникюр, за да проверите такива цветове като бяло, карамел, розово и дори червено, бордо или оранжево. Всичко зависи от това, кое събитие ще планирайте да направите този маникюр.

На няколко ноготках могат да се представят интересни теми, като например цветя или сърца. Много изгодно изглежда класически френски маникюр с бели върховете и естествен цвят на нокътната плочка, ако при това такъв маникюр ще бъде разноображен ярки акценти, например, красиви модели на няколко пръстите на ръцете, които отгоре са покрити от прозрачен гел. Много красиво френч изглежда с участието на ярки насипни рози и други цветя.

В допълнение, този маникюр можете да декорирате интересно златист или сребрист орнамент, както и пайети или кристали, всичко зависи само от вашата фантазия.

Матиран

В този сезон е като никога актуален матирано гелевое покритие. Можете да го умело комбинират с най-разнообразни шарки и рисунки. Освен това, много хубаво изглежда като комбинация от матирана и лъскава слой. Матиран лак с перламутровой в основата не може да бъде по между другото трябва до красив вечернему начин. Чрез него може да бъде внимателно накрасить нокти в един тон, и при това такъв маникюр няма да изглежда много проста, най – важното- вярно, за да изберете цвят.

Много красиво изглежда матиран лак в комбинация с кадифена орнаменти или модел, също с пайети на един и същи цвят. При такъв проект голяма част от нокътя се покрива в един доста ярък матиран тон, а един или два ноготка украшаются красива, но неброским шарките на по-неприметного цвят.

Воден

Покритието на гел-лак с модерен воден модел също е много важно през тази година. Този маникюр е доста ярък и привлича внимание за сметка на това, че всеки ноготок изглежда по свой оригинален и е уникален модел, който е създаден с помощта на красиви гънки и тъче. Този маникюр може да се направи както в козметичен салон, така и в домашни условия, е вярно бране можете да съчетавате тоновете гел-лак. Обикновено за този маникюр се използват нюанси на синьо, синьо, лилаво и понякога дори розов или лилав цвят.

Нокътната плоча и може да бъде украсена с красиви вълни, кръгове, везни, линии и други необичайни модели, изпълнени в техниката на водния дизайн.

Омбре

Омбре - това е много популярен сред жените от всички възрасти вид маникюр, който представлява наклон, което има преход нюанси на един ноготке. Майстор простират цвят на нокътната плоча и при това резултатът се оказва много ефектен. За целта може да използвате няколко различни цвята, един от които ще бъде плавно да премине в друга, например, преливане на люляков и синьо, розово и бежово, жълто и синьо, лилаво и бяло и други интересни комбинации.Също така можете да използвате един цвят, който на ноготках постепенно ще осветляться към върха или до основата на нокътната плочка.

Такъв маникюр с гел-лак, изглежда много ярко и същевременно дискретен, той е идеален за всеки официалното събитие. Основното предимство на този маникюр е, че той е много гъвкав и е подходящ за почти всеки стил на обличане.

Лято

Всяко лято дизайн на ноктите, трябва да включва в себе си ярки и обикновени бои, а ще задоволят дори и най-смели и необичайни комбинации. Много момичета, когато покритието на нокътя с гел-лак на летния сезон много често предпочитат маникюру с участието на най-ярките и сочни плодове или плодове. Диня скилидка, клубничка, кокос или ананас ще изглежда много закачливо и необичайно. Такава "вкусна" дизайн може да вдигне настроението в летния сезон и е идеална за лятна почивка. И такива изображения може да се изобразява както на светли и ненавязчивых покрития бежови или розови тонове, така и в ярки и причиняване на цветове на гел-лак.

Така, много ярко страхотно съчетание на златен фон ноготка, на която е изобразена една сочна диня скилидка. Този вид дизайн на нокти също могат да бъдат допълнени с ярки и необичайни кристали. Или диня маникюр с розова основа.

За тези, които не желаят да представят на ноготках ярки плодове, можете да вземете по-спокоен, но не по-малко ярък вариант – изображение на листа на жълти и зелени нюанси. Такава цветя принт изглежда много красиво, може да се добави на един ноготок, освен листа, няколко неброских цветя, но може да се оставя само на листа. Такова украшение може да бъде самостоятелна част от маникюр, а може и да се допълват, например, спокойно френски маникюр или друг вариант на покритие с гел-лак.

Зеленият цвят е особено важно през летния сезон, той перфектно се съчетава с плажна дрехи и всякакви сарафанами, така че той много между другото ще трябва цял модницам през лятото.

Още един вариант ярка модела гел на ноготках – красиви палмови дървета или рисунка на морска тематика. Така, изображение палми ще даде възможност за сближаване на почивка и ще си маникюр по-необичайно и игриво. Освен това, можете да разнообразите класическо покритие с гел-лак ивици в морски стил или черупки, котви и други подобни елементи. Дори може да се представят моделите, приличащи на морски вълни.

Такова покритие с гел-лак с този модел е идеален за тези, които ходят на почивка на море. Този маникюр перфектно вдигне настроението.

Много странно изглежда животински орнамент на ноготках, той е доста ярък и подчертава по този начин маникюр и допълва образа.

Леопардовый принт – това е избор на екстравагантни мадами, който ще бъде актуален през всеки сезон. Освен това, могат да се представят за нокти, гел красиви пеперуди с ярки като или същия търг на птиците. Такива рисунки ще разнообразят дизайн нокти, гел-лак, ще го направи по-ярка и привлекателна.

С кристали

Кристали не винаги са официални вариант за дизайн на ноктите. Те изглеждат много сладък и приковават към себе си възгледи, переливаясь на слънце. Този елемент на декора на ноготках напомня скъпоценни камъчета.

Кристали са в състояние да направи всеки маникюр е по-ярки и необичайни. Те могат да станат връхната точка на дизайна на нокти и да ви помогне перфектно да завърши образ.

При него основното правило е да не използвате много страз, тъй като в този случай дизайн може да стане твърде затруднен и безвкусен. Могат да се използват както стандартни, прозрачни стразики, така и цветни камъчета, както и комбинации от тях. Обикновено, когато правят маникюр с гел-лак с помощта на страз, първо изберете дизайн на ноктите, който може да е както класически френчем, однотонным покритие или наклон, а вече след това невен украсена с кристали. Освен това могат да бъдат най-разнообразни комбинации.

Освен това, кристали са перфектно съчетани с нежни, малки мънистен или с обемисти модели във формата на цветя, пеперуди и други необичайни рисунки. Завършващ е прозрачно покритие гел, който предоставя този елемент на декора.

Как да направите ярък маникюр с гел-лак вижте в следващото видео.