Женско списание » Грижа за ръцете » Случайни маникюр за къси и дълги нокти с гел лак: фото и видео инструкция

Случайни маникюр за къси и дълги нокти с гел лак: фото и видео инструкция

Случайни маникюр за къси и дълги нокти с гел лак: фото и видео инструкция Съвременните жени, следящим за вашите ръце и нокти, сега не е необходимо постоянно да посещавате салони за красота. Направи красив и актуален случайни маникюр може да бъде сравнително просто в обичайните домашни условия, ако предварително закупуване на нужното оборудване и материали.

Какво трябва да има в наличност, за да се направи ефектен случайни маникюр себе си

За да имате възможност да направите сами шеллак, който е почти невъзможно да се различи от създадения в салона за красота, трябва предварително да закупите:

 1. Няколко цветни гел-лакове.
 2. Специален състав, който ще подобри свойства на захващане на лака с повърхността на нокътя, наречена "грунд".
 3. Лампа за изсушаване на гел-лак.
 4. Течен състав, който ще се изисква за премахване на лепкав слой.

Прочетете също така: Като у дома си направи педикюр с гел-лак

Стъпка по стъпка създаването на маникюр с гел-лак

Преди да реализират своите идеи за живота и от себе си да създаде перфектния дизайн за ноктите си, трябва да направите следното:

 • обработва плевене растеж на кожичките;
 • подравнять дължината на ноктите;
 • с помощта на обезжиривающего състава обработва повърхността на нокътната плочка.

Едва след тези процедури може да се пристъпи към нанасяне на гел-лак, като към внимание съвети от професионалисти:

 • с помощта на бафа трябва да премахне блясък и прах от нокътната повърхност, за покритие се оказа по-устойчива;
 • нанася първия слой на праймером;
 • покрива ноктите изходно ниво на покритие, който е длъжен да просушивается под лампа;
 • нанася цветен лак, при това се избира точно този нюанс, който ще бъде идеален за ежедневна шеллак. Ако трябва да направите нежен маникюр, тогава трябва да се използват пастелни нюанси лакове, както и за по-наситен избират ярки и богати цветове. Цветно покритие и подсушен под лампа, по същия начин се нанася втори слой;
 • трябва да се опитате да нанесете цветен лак тънък слой, за покритие изглежда естествен и чист. Точно такъв шеллак най-добре е подходящ за ежедневието;
 • в изсушен гел-лак трябва да нанесе максимална покритие, за да даде маникюру устойчивост и добавяне на гланцов блясък. Покритието също просушивается под лампа.

На този етап ще бъде последният в създаването на обикновен маникюр, но при желание можете да украсите шеллак, направен самостоятелно образец или модел.

 

Кое бижу е по-добре да се използват за ежедневна маникюр

Случайни маникюр за къси и дълги нокти с гел лак: фото и видео инструкция Разбира се, модел или украшение вписваха в голяма степен се украсяват шеллаком, но ето на какво решение да се спре, ако имате нужда от маникюр за ежедневието, знаят малцина.

На първо място трябва да се разбере, че моделите трябва да се избират по няколко критерия:

 • в зависимост от времето на годината;
 • подходящи по стил на облекло или към теми, свързани с предстоящия празник;
 • в съответствие със своя темперамент.

Ако модел под формата на снежинки ще бъдат нанесени на гел-лак през летния период на годината, едва ли някой ще каже, че той е избран с вкус. И дори ако този модел е най-модерен, все пак, струва си да се изчака настъпването на студеното време, и едва след това да пристъпи към изпълнението на тази идея в живота си.

Фигура трябва да отговарят на теми, свързани с празника, ако за тази цел се създава шеллак, и да се подхожда по избрания стил на обличане. Например, ако трябва да придадат на образа игривост, е възможно да се нанесе върху повърхността на ноктите на забавни анимационни герои, с помощта на специални листове.

Не по-малко важно е да се избере именно този цвят гел-лак, който е подходящ за конкретен повод, например:

 • светло зелено покритие ще се успокои;
 • лъки бежов или кафяв оттенък просто приятно радват очите;
 • нежно-синьо основание е длъжен да привлече вниманието към себе си.

Когато се прилага ежедневна маникюр трябва да се даде своето предпочитание спокоен, пастельным тонам. Ако покритие ще бъде ярък и наситен, е доста трудно да се избере под него подходящ гардероб. Също така не трябва да се прилага върху шеллак за ежедневието фигура на обаждащия цветова палитра. В такъв случай трябва да се създаде такъв образ, който напълно ще им отговарят.

Прочетете също така: Разлика гел лак от гел за покриване на ноктите

Надяваме се, че тази информация ще помогне на всеки да прости и актуален шеллак себе си. А ако в процеса на някакви затруднения, винаги може да видите модул за обучение урок на сайта, който ще се проведе истински професионалисти.