Женско списание » Грижа за ръцете » Случайни маникюр

Случайни маникюр

Случайни маникюр

Хубав ден за ден маникюр трябва да бъде максимално прост и елегантен. Това ще даде възможност да го комбинирате с почти всички нарядами, като се започне от класиката и завършва с ярки нощни лъкове. Всеки ден не е задължително да се направи ноктите прозрачни или бежевыми. За кои стилове вече има в света нийл-арт и как да украсят ръцете си в ежедневния си живот, ще научите от тази статия.

Характеристики

Главната особеност на този маникюр е, че той трябва да бъде максимално прост и естетично.

Прост и стилен маникюр е подходящ и за ежедневието, така и за работа. За да вписывался в някой красив образ, трябва да се мисли всеки си детайл.

Цвят

Един от най-важните моменти се състои в избора на цветове. Красив офис начин трябва да бъдат допълнени с неутрални цветове. Такива нюанси чудесно ще се побере във всеки дрес-код и никой няма да доведе до негативна реакция. Отдавайте предпочитание на по светли нюанси, като една романтична беж, различни нюанси на розово, бяло или нюдовый.

Бизнес маникюр доста да се допълни с леки шарки. Разбира се, рисунки не трябва да бъдат твърде ярки. Също така не трябва да бъде твърде много. Изберете нещо максимално просто и сбито, че няма да отвлича вниманието върху себе си, много внимание.

Съответствие типажу

Маникюр трябва максимално да се приближи. Помислете за възрастта си, външния си вид и род дейности. Ако сте над четиридесет или имате много строги изисквания към външния вид на работа, след това се опитайте да изберете класически маникюр. Това трябва да се отнася и до избора на цветя, както и за особеностите на декор. Млад и раскрепощенным момичета предлага голямо пространство за експерименти. Дори вашият всекидневен маникюр може да бъде далеч от класиката.

Декоративни елементи

В ежедневното маникюре гипс, ярки кристали и други декоративни елементи очевидно ще бъде излишно. Ограничьтесь нещо по-просто. Факт е, че той трябва да издържа на ежедневните си задължения. Ако често убираетесь без ръкавици, постоянно миете чинии или правите други неща, а след това всички красиви детайли много бързо се облетят.

Идеи за дизайн

Дори тази проста поне можем да победим така, че всеки път нещата изглеждаха по нов начин. Има много интересни идеи за всеки ден, които определено заслужават внимание.

Лъскава блясък

Най-лесният и достъпен вариант за маникюр и за бизнесвумен, и за домакините – това е лъскаво шеллак. Той дълго се задържа на ноктите си и изглежда много стилно. Този вариант за маникюр определено е най-лесен. За тази цел можете да използвате всички цветове от най-различни палитри. Ако ще го направи в домашни условия, то ще ви направи щастливи бързина и лекота на изпълнение.

Френч

За офис или учат също така прекрасно подхожда и на френски маникюр. Той не губи популярност, който вече поредна година и е еднакво добър външен вид и чисти ноктите си къси, и на дълги. Този вид нийл-арт, не се нуждаят от никакви допълнителни бижута и експерименти с цветовете.

Омбре

Достатъчно изгодно изглежда и маникюр с приятен наклон. Плавен преход от един цвят към друг изглежда много стилно, ако знаете как да направите всичко внимателно и не се смесват нюанси.

Гел на ноктите

Ако целта ви – маникюр, който ще продължи максимално дълго, спокойно можете да избирате гел покритие. Да направите този маникюр във всеки салон могат да бъдат за един час. При това продължи той през цялата работна седмица, което е просто перфектно за офис работник или просто зает жени.

Модни тенденции

В съвременния свят има много интересни нови продукти, които могат спокойно да се използват в своя начин, дори ако вашият стил на облекло, строг и делови. Като за начало нека да разгледаме какви видове маникюр важно сега.

Европейски

Класически тип маникюр предвижда използването на щипчиков или ножица за отстраняване на кожичките. Сега голяма популярност е получил необрезной или европейски маникюр. Нейната особеност е, че за него се използват специални течности, които размягчают епидермиса и дават възможност да напусне си е напълно безболезнено.

Горещо

Още една относителна новост – горещ маникюр. Сега той набира популярност сред жените, които се стремят колкото е възможно по-добре да се грижим за себе си. В края на краищата, подобен маникюр е не само ви позволява да се даде на ноктите в желаната форма, но и им осигурява добра грижа.

Такава маникю е добре, защото преди пълноценен процедура подпиливания ноктите на ръцете се държат в топлата ванночке със специален разтвор. Това позволява на омекотена и едновременно ги подпитать. Така че, ако имате чупливи и тънки нокти, а след това тази процедура е точно, ще ви помогне да се подобри положението и да ги спаси.

Спа маникюр

Сега в тренд и цялостни процедури за грижа за ноктите. В този случай върху ръцете се нанася маска, ги напоена със сол разтвори или напитывают ароматни масла. Основният плюс тук е, че процедурата укрепва ноктите и осигурява пълна грижа за ръцете. А към недостатъците може да се дължи на това, че процедурата трае много дълго. Обикновено, такава грижа отнема около два часа и не всички могат да намерят време за него.

Що се отнася до стилистични открития, тенденцията сега цветен френч, павилион за маникюр и нестандартни геометрични мотиви. Всичко това изглежда доста необичаен, ако правилно се комбинират различни нюанси.

Изглежда добре и лунен маникюр,с който е влязъл в областта на модата сравнително наскоро. Можете да отидете в противоречие на правилата и за всекидневния живот да не дупки, а в основата на нокътя на светла. Дупката в този случай може да се боя върху тъмен цвят или да изберете нещо по-спокойно, например, някой пастелно нюанс, който ще направи вашият маникюр близо до класиката.

През лятото се препоръчва да се обърне внимание на традиционните, но от това не по-малко красиви флорални щампи и модели, както и в изпълнение на морска тематика. С всяка изминала година, дори и в такива лесни начина да се появяват нови открития. Моля, обърнете внимание на цветовата гама – дори и на прости, и на пръв поглед, използван отдавна маникюр ще искрят с нови цветове, ако вие изберете друга палитра от нюанси.

Как да се направи в домашни условия?

Да се намери време за стилен маникюр успява далеч не е всичко. Така че много момичета трябва да се справят с тази задача в домашни условия. Ако вие също направите маникюр у дома, ще си струва да се знае характеристиките на тази процедура.

За да направите най-простият и скромен маникюр, ще трябва да се запасите с необходимите за това инструменти.

Преди всичко това са две пилочки. Една от тях ще се нуждаят от корекции на формата на нокътя, а втората - за смилане. Също така трябва да се запасите щипчиками, ножничками и портокалова пръчка за кожичките. За да направите пълноправен маникюр, получи и хазарт се наблюдава забавяне кремове и всевъзможни средства за грижа за епидермиса и кожата на ръцете.

И вие, разбира се, не обойдетесь и без качествен лак и допълнителни компоненти за декор. Това могат да бъдат ленти за френча или кристали за деликатни акценти. Сега нека да разгледаме как се извършва този елегантен и лесен маникюр на етапи.

За да си стилен маникюр наистина изглеждаше спретнато, ти, на първо място, за да премахнете кожичките и да доведе форма на ноктите в ред. След това трябва да обезмаслени нокътната плоча за лак ложился на нея по-лесно. Също така е задължително подполируйте ноктите. Случайни чист маникюр задължително трябва да бъде близо до идеала, тъй като тук всички пропуски ще бъдат видими.

В идеалния случай на повърхността на ноктите преди цветен лак, трябва да се нанесе някаква прозрачна база. След това преминете към използване на основния цвят. Това трябва да се направи изключително внимателни движения в няколко щрихи. Така няма да има плешиви петна и лак ще си равномерен и красив слой. Ако нюанс изглежда ви е прекалено светъл или се виждат прозрачни ленти, а след това трябва да се прилага средство в няколко слоя.

След като основният лак е напълно просох, трябва да се затегне. Нанасяйте специален закрепитель или просто прозрачен гланц. Така ноктите ще изглеждат лъскави и фини. Този слой също трябва да изсъхне в продължение на десет минути.

Дори ако правите маникюр в домашни условия, но и да изпълнявате всяка стъпка отговорно и правилно, тогава той ще се проведе в рамките на няколко дни, а след това и през цялата седмица. Освен това, можете да използвате по-скъп гелевый лак, който се съхранява в няколко пъти по-дълго.

Ако на повърхността на ноктите се появяват малки пръчки, тогава винаги всичко може да се коригира с помощта на новия слой лак.

Тайните на специалисти

Професионални майстори могат да извършват прости маникюр за всеки ден за кратко време. Но ако не разполагате с огромно количество време, те препоръчват у дома да изберете нещо максимално просто. Ако ще се опита да изпълни сложен маникюр и от вас нищо няма да стане, тогава до края разочарован. Така че не се опитвайте да се справи с тенденциите и да направим нещо сложно в домашни условия. По-добре направете чист обикновен маникюр. При желание може да се допълни с гланц ефект, принуждавайки мелодия с нови цветове.

Що се отнася до стилистични насоки, специалистите не препоръчват да комбинират в едно маникюре много различни цветове. Максимум нюанси, които могат да се комбинират в един маникюре – три. Освен това, за ежедневието най-добре да изберете пастелни тонове.

Ако търсите някакви необичайни дизайнерски решения, това все още не преминете границата. Случайни маникюр в никакъв случай на трябва да бъде по-сдържан, отколкото на сватба или създаден по някой щастлив повод. Избирайте чист прости модели, които не се привличат към себе си внимание. Специалисти от света на нийл арт предлагат да отделят само един или няколко невен по акцент. Това ще направи маникюр е по-интересно, но при това не се претоварвайте начин.

Още един съвет. Ако работите в офис – украсете един от невен логото на своята компания. Този акцент не ще бъде твърде затруднен и точно ще зарадва вашите работодатели.

Случайни маникюр не трябва да бъде скучно и максимално опростени. Основното правило тук е да не се прекалява. Изберете пастелни тонове, изчистени линии и избягвайте лепнины, и всеки ден от живота си ще изглеждате стилно и ухожено.

Един от вариантите ежедневна маникюр, вижте в следващото видео.