Женско списание » Грижа за ръцете » Фантазийный маникюр: мозайка на ноктите с гел-лак

Фантазийный маникюр: мозайка на ноктите с гел-лак

Първото нещо, което идва на ум при думата "мозайка" интеллектуалу – шумерски "Стандарт от Ура". Пътниците си спомнят Барселона и архитектурата на Гауди.

Фантазийный маникюр: мозайка на ноктите с гел-лак

Прекрасен пол – нийл-арт, в който мозайка обосновалась толкова здраво, че може много добре да отговарят на изискванията за самостоятелен вид изкуство. И въпреки, че тенденцията мозайка обяви само през пролетта на 2016 г., този креативен дизайн впечатлява своите почитатели много преди официалното признание.

От привлича мозайка нийл-арт модата и как се създава такъв маникюр, говорим в момента.

Фантазийный маникюр: мозайка на ноктите с гел-лак Мозайка блясък за нокти

В изкуството на мозайка наричат произведения, снимки в които са образувани от разпределение и определяне на самолета от различни материали – камъни, стъкло, керамични плочки и отломки. Какво характеризира маникюрную мозайка?

Маникюрная мозайка

 • Геометрични елементи, фигури сложни форми, или "обикновени петна" на ноготках са изготвени, парцел съюзяват обводкой.
 • За изпълнение на мозаичных елементи се използват различни цветове на бои или нюанси на един цвят. Обводку винаги изпълняват контрастен лак.
 • Универсална техника от мозайката нийл арт не. Процеса се управлява от фантазия. Парцел може да се предложи гардероб, настроение и модерен вход.
 • Във всеки случай се получава уникален дизайн невен. Копия са невъзможни. Големината и размера на фигури, в най-скрупулезном срисовывании с оригинала ще се различават.

Фантазийный маникюр: мозайка на ноктите с гел-лак

Изключителен характер маникюр и отгледани на неговата популярност. "Да бъде като всички останали" – днес моветон. Дизайнерски дрехи, обувки и чанти ръчна изработка расхватываются като топъл хляб.

Мозайка нийл-арт е предоставил възможност на жената да бъде оригинален до върховете на ноктите. С гел-лак с такъв дизайн ще продължи до 3 седмици.

Още повече, като твърдят, стилисти, носят го може "и в празник, и в света", особено ако носителка на такива невен – една млада дама харизматичная.

Гел-лак с ефект на мозайка , или при изготвянето на мозаичных фрагменти предпочита да младата дама, – не е от значение. Резултатът във всеки случай ще привлече към ноктите внимание. А това означава ръцете трябва да бъдат добре поддържан маникюр – безупречно изпълнени, както комплекси – выдворены.

Фантазийный маникюр: мозайка на ноктите с гел-лак

Самият Гауди: отразено дизайн мозайка гел-лакове

Има дузина начини въплъщение на мозайката нийл арт – рисуване, използване на лак-кракелюра, фолио, стемпинга.

Майсторски клас посвети рисуване мозайка – за висока художественность и уникалност на резултата, както и да дадем няколко препоръки за прилагане на лак с ефект на мозайка – за тези, които се съмняват в собствената си талант на художник или се грижиш за лично време.

Фантазийный маникюр: мозайка на ноктите с гел-лак Draw мозайку на ноктите с помощта на шаблон

Ръчна изработка

Ще се нуждаят от няколко гел-лакове – база, фон (например, бял), цвят, контрастен контурный (например черно), топ, четка за рисуване.

Фантазийный маникюр: мозайка на ноктите с гел-лак Фигура мозайка от ръцете

По подразбиране – комплект материали и инструменти за гел-лак маникюр – обезмаслител, грунд, мек детайли баба, UV-лампа, клинсер.

 • Направете класически сух маникюр, обезжирьте ноктите и "загрунтуйте" на повърхността бескислотным праймером.
 • Тънък слой нанесете база, сухи в лампата, и се покрива с база на фоновия (като бяла) с лак.
 • След изсъхване на фона започнете да рисувате мозаечни фрагменти – фина четка нанасяте цветните гел-лакове на формата на хаотичных петна или декорирани фигури, водени от личен вкус. Между лепенки или фигури оставяйте разлика за рисуване контур.
 • Заполимеризовав елементи от мозайка на лампа, кръгът на фрагменти контури. Подсушете и се покрива с дизайн на топ.
 • Готов маникюр заполимеризуйте на лампа. Махнете клинсером лепкав слой. Почувствайте гордостта приятно топло се изсипва по тялото – да, това сте направили вие.

ВИДЕО ИНСТРУКЦИЯ

Гел-лак с ефект на мозайка

Първи гел-лак с ефект на мозайка представи компанията TNL – за техниката му на нанасяне и ще говорим. Подгответе база, на фона на гел-лак (като бяла), на мозайка гел-лак, топ и комплект инструменти "по подразбиране".

 • Оставете ноктите си до съвършенство, запилите най-горния слой, обезжирьте и се покрива с праймером.
 • Нанесете база – сухи. Скрийте невен фон в един или два слоя – сухи.
 • На лош вкус фон нанесете гел-лак с ефект на мозайка, дайте му "расползтись" в продължение на няколко секунди, сухи в лампата.
 • Поставяне на топ, заполимеризуйте, махнете дисперсионный слой.

Прилагането на гел-лак с ефект на мозайка – експресна-по начин, който не претендира за висока художественность, но със задача "да направи бързо и креативненько" се справя с гръм и трясък.

Фантазийный маникюр: мозайка на ноктите с гел-лак

Между другото, провеждайки такава маникюр на свобода, може безнаказано да предотврати всяка грешка – фактура лак скроет всички дефекти в техническата страна.

Маникюр мозайка в светлината на дельных съвети

 • Мозайка може да се намира не на цялата повърхност на нокътя, както и на части – долната, горната, лява или дясна половина. Или дори на един ноготке.
 • За създаване на контур, можете да се възползвате от лепкави ивици или скоч, които ще играят ролята на разделител. След запълване на фигури с цветни лакове ленти са заснети.
 • Балансирайте техника. Мозайка луксозно изглежда с шприцови, когато преводна фолио прикладывается до липкому слой на очертанието и рязко движение, от нея се откачи. Мозайка с ефектна блестящия кант – нийл-арт на изход.
 • От право контур може да се откаже, ако се прилага цветните гел-лакове на черна скеле, оставяйки между формите на електрода.
 • Ако вашата чешит природа изисква по-голяма украсата, дополните дизайн с пайети, кристали или мъниста. Обаче мозайка – повече от независим нийл-арт, който е в подкрепа не се нуждае.

Разглеждане на човек, много е възможно за него да разкажа само на външен вид. За характера на момичета казват ръцете си.

Плочки на ноктите показва – я носителка обича да бъде в центъра на събитията и внимание, изисква възхищение и признание, предпочита да оспорва обстоятелствата, а не да отида при тях в случая. За вас?

Google+