Женско списание » Грижа за ръцете » Френч гел лак: стъпка по стъпка ръководство френски маникюр

Френч гел лак: стъпка по стъпка ръководство френски маникюр

Универсална вечно млад класика в ногтевом дизайна — това, разбира се, френски маникюр с гел-лак. На него може да направи всяко момиче. Този дизайн ще бъде подходящо при всяка ситуация, изглежда перфектно на всяка дължина на ноктите, подходящ за делови покритие, така и към свадебному роклята. На снимката по-долу, ясно показват, че френч гел-лак — това е не само класически бял свободен край, но и голямо поле за експерименти с цвета, формата на усмивки и декорации.

Поетапно създаване на френча на гел-лак в домашни условия

Не всеки има желание да отида в салон или се присъединяват към администратора. Така че бих искал да предложи стъпка по стъпка майсторски клас със снимки и подробни инструкции за това, как да се направи класически бял френч.

Какво трябва да подготвите преди да започнете маникюр:

Сега можете да се пристъпи към подготовка на нокътната плочка, т.е. процедурата обрезного маникюр:

 1. Портокалова пръчица внимателно приподнимаем и отодвигаем епидермиса, отрежете го и разменяйте отстрани кусачками.
 2. Пила за нокти придават ноготкам желаната форма, опиливаем себе си нокти, за облекчаване на блясък. Четка почистваме опил.

Моля, обърнете внимание! Когато се случва придадат форма на ноктите, трябва да имате предвид, че за къса дължина на най-подходяща форма на бадеми. Средната дължина на добре изглежда мек квадрат.

Сега правим гелевый френски маникюр:

 1. На подготвени нокти парцел с грунд, изчакайте пълното изсъхване и покриваме с тънък слой от база. В лампата на две минути.
 2. Цветен гел розов или бежов цвят покриваме цялата повърхност, може да е в два слоя, полимеризуем всеки слой две минути.
 3. Сега бял гел-лак с помощта на тънка четка внимателно чертане на линия усмивка. Ако тя изведнъж се оказа малко неравен или смазалась, това може да се покрива с памучна свещ пръчка и премахване на дефекти. От усмивка линии парцел с бял гел-лак върху целия свободен край. Ако желаете, можете да нанесете втори слой, всеки трябва внимателно подсушете.
 4. Перекрываем всички дюзи изсъхне в UV-лампа две-три минути, премахване на лепкав слой с помощта на средства лакочистител и салфетки.
 5. На епидермиса и странични ролки парцел с масло и леко втираем масажни движения. Ето и готов перфектен френски.

Във възгледите на видео също може да се види, като се прилага гел-лак френски маникюр, тук също класически бял.

Цветен френски маникюр

Основната черта, отличающая цветен френч, се състои в това, че вместо бял цвят за свободния край използват абсолютно всеки цвят. Също така е възможно да се направи и от няколко цветни усмивки, всичко зависи само от вашето желание, търпение и фантазия. На снимката се вижда, че възможностите за цветен френски маникюр много, най-важното, да покаже своята индивидуалност или изберете интересен вариант от селекцията по-долу.

Обратната френски маникюр

Обратната френч — това също е вариант на френски маникюр. Това име се е случило, защото цвета се откроява не отросший край на нокътя, а е съставен линия в основата. Създаване на гел-лак френч обратната трябва да се подготвят всички видове материали, че и за обикновения. Подготовка на повърхността на ноктите не се различава, така че спокойно може да се следват стъпка по стъпка снимки и инструкции, посочена по-горе.

Сега правим покритие с гел-лак:

 1. Френч гел лак: стъпка по стъпка ръководство френски маникюр Повторете стъпка 1 и 2 от инструкциите по-горе.
 2. С помощта на тънка четка рисуваме усмивка в основата на нокътя. Внимателно закрашиваем пространството между приложената линия и епидермиса, може същата тази фина четка. Важното е да се запомни, че до кожичките трябва да остане разстояние от около 1 мм. ги оставете да изсъхнат.
 3. Дюзи перекрываем целия нокът, при това е желателно леко избутване на кожичките назад и прокрасить им малко по-нататък, да завършва с боядисани усмивка. Това ще спести маникюр за по-дълго. Да изсъхне на лампа. Свали лепкав слой.
 4. На епидермиса и странични ролки парцел с масло и леко втираем масажни движения.

Колко дълго ще продължи френски маникюр, направен с гел-лак, и как може да се спаси?

Трайността на този маникюр е, преди всичко, зависи от правилното му изпълнение. Ако всичко е направено внимателно и в инструкциите, френч ще зарадва своите обладательницу не по-малко от две-три седмици, а след това и още по-дълго.

Също така има няколко начина да се удължи издръжливостта и красотата на френча:

 1. Задължително запечатывать краищата на нокътя при нанасяне на слой от всякакъв средства.
 2. Добре полимеризовать всеки слой.
 3. Да избягват работа, свързана с соприкосновением с вода, поне първите два-три часа след процедурата.
 4. Работата от дома е желателно да се прави с ръкавици, за химия, съдържаща се в бюджетните средства, не е мамино покритие и кожата на ръцете.

Прочети повече! Стреля с нокти, гел-лак е възможно само с помощта на специални средства. Не бива да се опитва да се откъсне от гъбички, поддевая с ръбове. Това може да доведе до непоправими повреди на най-нокътната плочка.

Френски маникюр за сватба

Френч за такива събития — това, вероятно, вече също специална класика. Освен бял свободен край, за такъв маникюр прилагат различни декорации: нанася дантели, кристали придават и съраунд дизайн и т.н. Декор добре закрепени директно на лепкав слой още не просушенного бяло покритие. На снимката са показани примери за крайния маникюр.

Обединяваме френски и лунен маникюры

Френч гел лак: стъпка по стъпка ръководство френски маникюр Освен създаване на цветен френски маникюр, може все още да проведе експеримент и да се направи комбинация, например, класически френча и лунния маникюр. Такова решение ще изглежда достатъчно оригинално, а на снимката ясно се вижда, че нюанси на лак по избор трябва да съвпадат.

По този начин, ние видяхме, че се създаде елегантен класически нийл-арт е много просто домовете, дори и без специални познания. Важното е да се въоръжиш с търпение и не се отчайвайте, ако френският маникюр не се получи от първия път. В края на краищата, френч има голямо поле за прилагане на фантазия, не трябва да спират само на стандартен бял оттенке, експериментирайте и потърсете вашия перфектен образ.

Снимка на покритие на ноктите френски с гел-лак

Още повече снимки на линк: Френч гел-лак снимка .

Видео, майсторски клас