Женско списание » Грижа за ръцете » Френч шеллаком 2016 (60 снимки на новите продукти на дизайна)

Френч шеллаком 2016 (60 снимки на новите продукти на дизайна)

Единственият вариант за маникюр, която винаги ще остане актуална и популярна — това е френски маникюр. Снимка на точно този маникюр в тази компилация — най-добрите и красиви. Френският маникюр винаги е неустоим, той си остава класика и незаменими в света на модата. Това е най-универсален и популярен вид, който може да се комбинира със всички разнообразие от дрехи, стилове и събитията от нашия живот.

Френч шеллаком 2016 (60 снимки на новите продукти на дизайна)

Кои ще са дизайнерски изкушения не придумывало съвременно маникюрное изкуство, всички те с течение на времето са остаряла, и само френч си запазва неизменен признание прекрасен пол. Бял, елегантен върха на нокътя, нежни пастелни цветове нокътната плочка – перфектна цветова палитра на класическия френски маникюр ще бъде винаги "на място" и в делнични, и в празнични дни.

Френски маникюр се разделя на няколко вида:

1. Класически — на върха на нокътя бяла, линия "усмивки" дълбока.

2. Шеврон — линия "усмивка" се извършва V - образно.

3. Милениум — на върха на нокътя се нанася пайети ли други блестящо елементи. За създаването на празника на вашите нокти са подходящи кристали слюда, микропыль, сухи или течни глиттер, пайети и блестящи лакове. На върха на нокътя може да украсите с помощта на акрил, скулптура с кристали.

4. Фен е на върха на нокътя украсяват различни дизайнерски елементи (например, дантела, слюда, пера, кристали и т.н.).

5. Цветен — на върха на ноготка покриват всеки цвят по желание на клиента.

6. Дизайнер — това е фантазия изключително майстор и на клиента.

7. Спа — това е класически френски, но с неясно, или с нежен линия "усмивки".

8. Луната — това е един класически френски, но напротив, светъл лак се покрива от основата на нокътя. В този случай, с върха на нокътя става основата, което остава неокрашенным или покрива с лак в контрастен цвят.

9. Обрат-френч — върха на ноктите, боядисани в различни цветове. Може да не се съмнявам, с такива ногтиками си начин винаги ще бъде атрактивен и впечатляващ. Цветни полосочки могат да бъдат неясни, така и ясни. Можете да ги има във всяка посока. Чрез оригинален обрат-дизайн, на вашите ноготках ще се появи забавна и цветна дъга.

Сватбен френски маникюр снимка

Булката всичко на света, за най-важния ден от живота си, избират френски маникюр. Това не е изненадващо — в края на краищата той най-много отговаря на свадебному роклята на своята изисканост и идеална чистота.

А опитните професионалисти в тази област, може да създаде луксозен и неповторим сватбен дизайн, на базата на френски маникюр.

Френски маникюр и на дълги нокти

Дизайнът на този маникюр — това е най-истинско изкушение за жените. Той се проведе по същия начин, като обикновен френски маникюр, но изглежда много по-смели, дори екстравагантно и е идеален за специални случаи.

Как да направим френски маникюр в домашни условия?

Френски маникюр — деликатен въпрос, той изисква допълнителни спазване на определени инструкции. Наберись търпение: може би, не веднага всичко, което се случва, но след няколко тренировки ще направят от теб на този виртуоз.

Как да изберете лак за френски маникюр?

Първото нещо, което трябва да изберете правилно лак за френски маникюр, тъй като основният ефект създава той. Се купува, не е нещо процес може да се сгуша вече в началния етап и застопориться. Ти си разочаруешься, бросишь това дело и ще се качиш на салона, въпреки че делото може да бъде само в лаке.

  1. Не трябва да се търси лак за подворотням и пазари. Купи веднага качествен лак от брендового на производителя, който да гарантира качеството на своите продукти, в специализиран магазин.
  2. Обикновените лакове за нокти ще отидат. Бъри специални за френски маникюр.
  3. Добре е да се купуват веднага комплект, в който ще бъдат и лакове няколко цвята, както и ленти, и лак-основа.
  4. Трябва: лак-основа (безцветен), бял лак за върховете на невен), всеки оттеночный (циан, матиран, розово или друг по ваш вкус).

При избора на лак не трябва веднага бързат в ярки и по-скъпи оферти: за обучение на полезни стандартни комплекти и цветове. А ето и когато ти си вече на овладеешь това изкуство по-добре, можеш ли да експериментирате и със селекция на най-различни лакове.

На какво да се обърне внимание при избора на лак за френски маникюр

Интензивността на цветовете . Лак за френски маникюр трябва да създаде доста плътно и интензивно покритие. По-добре да изберете лъки, чрез които дори и когато се нанася в един слой не дебне на ноктите. И, ако основния цвят лак може да има няколко прозрачни, а след това да се направи добър френч прозрачна бял лак, е просто невъзможно.

Щанд с лак за френски маникюр трябва да бъде умерена. Твърде течен лак трябва да се прилага в два слоя, което ще направи процеса на създаване на френча по-дълъг и тревожна. А много гъст лак ще е твърде дълго да изсъхне, и при това много голяма е вероятността намажете с покритие на върха на нокътя, където се използват два цвята.

Структура . Най-важното качество на лака в случай на френски маникюр. Лак трябва да бъде еднородно и равномерно разпределена пискюл. Резултатите от лошото качество на структурата на лак – това е развод, ленти и дори малки мехурчета на покритието. Всичко това е абсолютно не боядисва нито един вид маникюр. Така че при закупуване на по-добре веднага да се опита лак и да оцени неговата пригодност – добър лак е отговорност дори на лист хартия и образува равномерен тънък слой от същия цвят.

Съвместимост лакове . Тъй като френски маникюр включва използването на два нюанса лак едновременно, важно е и двамата да лак перфектно съчетание между си – имат една и съща плътност и структура. По-лесно само за това си купите лакове един производител и дори една серия.

Какво трябва за френски маникюр?

  1. Добра пила;
  2. основно покритие или лак основа за нокти;
  3. основният лак (оттеночный);
  4. бял лак за върховете на ноктите);
  5. закрепитель или защитно покритие;
  6. самозалепващи се ленти, те са много удобни за френски маникюр (в известен случай, използвайте тиксо, нарязан на същите ленти).

Стъпка по стъпка ръководство

Пила за нокти придай си ноктите в желаната форма. Обтачивай им край към центъра, за да не се образуват пукнатини на ноктите си, които вече не позволяват да се направи изискан френски маникюр. От двете страни дълбоко се изострят не си струва.

Покрой ноктите безцветен лак-основа / изходно ниво на покритие. Това се прави само една капка: внимателно сложи на нокътната плоча, а след това вече распредели пискюл по целия ногтю. Между другото обработени и вътрешната част на отросшего нокти: значи ти не ми позволиш вода и козметични средства за промиване на ноктите витамини и пересушивать им.

Цялата повърхност на нокътя покрой оттеночным лак и му позволявайте да изсъхне напълно. Само не бързайте! Не просушишь лак както следва — френски маникюр няма да работи! Ако невен в добро състояние, може да се вземе модерен прозрачни телесни или бежов цвят. Ако маникюр искаш да се скрие още и недостатъци (например, бели петна), дяволите оттенък потемнее (например, светло кафяво) или след това корица петна модел.

Ако имаш твърда ръка, можеш веднага да нанася бял лак за върховете на ноктите. Търпеливо dochekaysya, докато тя изсъхне.

Ако не е сигурен в твърдостта на ръката си, наклей ленти, те се наричат още трафаретами, така, че върховете на ноктите надникна изпод тях на подходящата за вас височина (обикновено се правят от 2 до 4 мм, но това зависи от дължината на нокътя). Шаблони трябва да прилепва плътно към ногтю, иначе лак ще подтекать под него. И сравни, че на всички пръсти на листа е точно, че върховете на ноктите са една дължина. Сега можете спокойно да нанесете бял лак, дори спиране на залепена на ивици.Първият тампон бял лак наноси едва-едва, почти суха четка, изчакайте 10-15 секунди и само тогава наноси по-гъста втори слой. Dochekaysya, докато лак е напълно изсъхнал, и само тогава снимай ивици. В резултат бели ивици на вашия ногте носят милото наименование — "усмивки".

След като всичко изсъхне, отгоре се нанася защитен слой или засилва средство. Това ще даде диамантен блясък ти си ноктите и ще удължи живота на френското маникюру.

Всички тези стъпки трябва да се направи търпеливо, спокойно и внимателно. Избягвай по-често актуализиране на своя френски маникюр в домашни условия за ръка и да придобият необходимите умения. А след това вече можеш да овладеят художествена графика или декоративни орнаменти по френски маникюру. Ако спазвате тези правила, вие скоро сами ще можеш да правиш френски маникюр в домашни условия, не по-лошо от всеки майстор.