Женско списание » Грижа за ръцете » Гел-лак в домашни условия за начинаещи стъпка по стъпка видео, снимки

Гел-лак в домашни условия за начинаещи стъпка по стъпка видео, снимки

Всяко момиче се опитва да се погрижи за това, за да я копчета блестяха ухоженностью, а невен са идеално ароматно, подпиленными и с идеален маникюр. Но тук е проблемът: да се направи такъв перфектен маникюр, ще трябва да прекарат достатъчно много време, а скалываться той ще започне в най – лошия случай- на следващия ден, в най-добрия – през седмицата, което също не е много. Така че модницам трябва много често да се повтаря по-дълга и изморителна процедура за нанасяне на лак.

Гел-лак в домашни условия за начинаещи стъпка по стъпка видео, снимки

Нанасяне на гел-лак за нокти

Тогава се налага да се чудя: "Какво да правя?" Привидно, и да не правят нищо, но е изненадващо, че отговорът е все-още има, и тя е проста. Гел-лакове ще ви помогнат ситуация. Маникюр с помощта на гел-лак ще продължи не пет дни, а два или дори три седмици, и да подкрепи здравето на ноктите, а да се нанесе от гел-лак дом не е толкова трудно, колкото изглежда.

Който носи маникюр с гел-лак?

Маникюр, направен с помощта на гел-лак, много удобна и практична, в него не трябва постоянно да отделят време, и това позволява на всички, абсолютно всички жени се радват на неговите магически свойства. Към него за помощ се обърнали и мама, и баба, и на заети бизнес-дами, бяха застреляни, учещи в института или университета, получаващи някакъв вид професията си, сдающие труден изпит.

В края на краищата истинските дами задължително обръщат максимално възможно внимание на външния вид, и, дори ако времето не съществува, изглежда им трябва да е безупречно. А не накрашенные ноктите като цяло изискват максимално внимание, защото трябва да са чисти и спретнати, спретнато подрязани и краища, роден.

Така че маникюр с гел - лак – наистина, един от най-лесните грижи видове маникюр.

До какво ще отговарят "гелевый" маникюр?

Този маникюр е уникален и гъвкав. Невъзможно е да изберете украшение, на което не подхожда на гелевый маникюр. Единственият възможен проблем – не комбинация от цветове лак и дрехи.

При правилно подобранном цвят за маникюр, той е подходящ и за строг рокля на важен прием, и с лека пола по време на разходка в парка, ярък слънчев ден, и дори до купальнику.

Какво представлява от себе си гел-лак?

Гел-лак в домашни условия за начинаещи стъпка по стъпка видео, снимки

Монофазни гел-лак от Bluesky

Гел-лак – уникално и изключително успешна комбинация от обичайните добре позната лак и професионално вливат в гел покритие. Без нанасяне, той осигурява много дълго запазване на идеалното си, почти никога не выцветающего на външния вид и безкрайно внимание към добре поддържана ноктите и ръце на модата, решившейся на такъв маникюр. По-рано, да кажем, тридесет години назад, ако някой разказа за маникюр, който трае средно около две-пет седмици, запазва безупречен външен вид в продължение на цялото това време, а дори и укрепва ноктите, този човек, никой не би повярвал.А съвсем наскоро, например, преди три години, голяма част от модата просто няма да повярва на това, че такъв маникюр наистина да се направи не само в интериора, но и у дома най-много.

Това не е изненадващо, защото по-рано, когато такъв маникюр все още е страшно ново, му може да се направи само в салони, но сега е възможно да се нанесе от гел-лак в домашни условия.

Единственото нещо – такъв маникюр доста трудни за изпълнение, т.е. в него ще отнеме много повече време, и, за да го направите, трябва да получите някои специални инструменти.

Инструменти, необходими за маникюр

 • портокалова пръчка. Тя ще трябва за две неща: първо – за да се подготвят за нокти към маникюру, защото, за да се прави маникюр, е нужна идеално гладка ногтевая плоча, а вторият – за да след това да лак, там без нея точно едва ли ще струва;
 • ацетон, за да обезмаслени ноктите, преди да нанесете лак. Това е необходимо, за да се гел-лак по-здраво укрепен в ногте и да не се налага да го правим за пореден път;
 • лъки: безцветен гел-лак или основа за маникюр (това покритие трябва да е по-стегната "залепи" фигура на повърхността на нокътната плочка) и на цветен гел-лак, за най-рисунки;
 • засилва, или финишно покритие. То е необходимо, за да маникюр е много здрав, и остана още по-дълго без чипс, плешиви петна и драскотини. Това покритие може да се купи във всеки козметичен магазин;
 • UV лампа (LED-лампа), за да изсушена слоеве лак (последователно) и да ги втвърдява, за да станат като емайл. Желателно е, че тя имаше мощност от 36 W и по-горе, в противен случай лак не е напълно суха и ще непрочным и неприятна, прави същата маникюр съвсем без лампи невъзможно.

Как да направим маникюр с помощта на гел-лак в домашни условия

Макар и за нанасяне на гел-лак и ще се опитам да го, резултатът ще си струва. Последователност на действията ще бъде такъв:

 1. Трябва да се почиства ногтевые плоча, се грижат за подстригване на ноктите. Това е много важно, защото такава маникюр за нокти ще остане за дълго.
 2. След това трябва да обезмаслени повърхността на ноктите с ацетон или обезжиривающим средство.
  Гел-лак в домашни условия за начинаещи стъпка по стъпка видео, снимки

  Процеса на обезмасляване на ноктите

 3. След това трябва да покриете ноктите безцветен лак или основа за нанасяне на лак в много тънък слой, за да се подобри крепкость съединител на нокътната плочка и най-гел-лак, а след това има по-дълга трайност маникюр, без да хлътва. Ако един слой, ще бъде дебел, ще отидат на вълната, и на маникюр, ще се окаже некрепким и не е много красива.
 4. Гел-лак в домашни условия за начинаещи стъпка по стъпка видео, снимки

  Сушене на лампа за маникюр

  След това трябва да поставите пръстите си в UV лампа за една минута или в LED лампа за десет секунди, ако това не се направи, с маникюр и нищо няма да излезе.

 5. Сега отгоре трябва да накрасить повърхността на ноктите с гел-лак, отново, много тънък, но равномерно, и да го регистрира в UV лампа в продължение на две минути или в LED лампа в продължение на тридесет секунди, за да получите по-ярка и упорит цвят процедурата може да се повтори два-три пъти, но не повече.
 6. В края трябва да нанесе последен щрих – покриване на всеки един от ноктите финишным гел или специални закрепителем маникюр, за да се запази малък шедьовър на ноктите. Но, ако използвате довършителни работи гел, трябва да се помисли, че също трябва да се суши в UV лампа две минути или в LED лампа за около тридесет секунди.

loading...

Плюсове маникюр с гел-лак дома

Гел-лак в домашни условия за начинаещи стъпка по стъпка видео, снимки

Есенен маникюр

 • Първото е, разбира се, най-високата якост на подобен маникюр. Той ще се проведе на три до седем дни, като обикновен маникюр, а два или дори на цели три седмици.

  Това е голям плюс за много заети дами.

 • Сигурност за нокти. Гелевый маникюр не води до прекомерна чупливост на ноктите. Напротив, той дори им помага, сберегая ги от обкалывания и развиването им. Което, между другото, по никакъв начин не може да се каже за гелевом изграждане на нокти: той, напротив, води до слабост и прекомерна чупливост на ноктите, и дори често сама се превръща в причина да ги обламывания.
 • Яркостта на цвета се запазва същата, както веднага след боядисване, за целия период на чорапи маникюр. Това несъмнено е огромен плюс, защото, например, тези на обикновен маникюр цвят видимо изчезват вече буквално на следващия ден.
 • Якост. Много момичета имат този проблем: те правят маникюр вечер, а на сутринта се събуди с изключително лоши "новини": в маникюре отпечатались модели от възглавници, а понякога и изобщо размазался. А че и това понякога се случва, ако не се изчака за пълно изсъхване. И цялата работа трябва да направите отново. С гел-лак такова не се случи, дори ако сте оставили на гел-лак в домашни условия. В края на краищата, след като той се държи като истинска сверхпрочная емайл. Но, очевидно, трябва напълно да изсъхне.
  Гел-лак в домашни условия за начинаещи стъпка по стъпка видео, снимки

  Сравнение на шеллак с конвенционалните покритие

 • Лекота на нанасяне. Пискюл – стандартен инструмент за маникюр, така че със сложността на изготвянето на проблеми точно няма да се случи.
 • Бързо изсушаване на гел-лак. Гел структурата на лака съхне буквално за няколко минути (не без помощта на UV-лампи, разбира се), отколкото много улеснява процеса на нанасяне.
 • Направи маникюр с помощта на гел-лак в къщи, просто пестеливо. Балон гел-лак е достатъчно за по-дълъг период, отколкото балон обикновен лак.
Гел-лак в домашни условия за начинаещи стъпка по стъпка видео, снимки

Нанасяне на покритие So Естествено

Гел-лакове – едно чудесно решение за трайни маникюр. Но, въпреки това, че при тях има много плюсове от минуси никъде не може да избяга.

Недостатъците на вливат в гел маникюр

Гел-лак в домашни условия за начинаещи стъпка по стъпка видео, снимки

Така изглежда процесът на сушене на ноктите на лампа

 • Трудността в изпълнението, голямо количество оборудване. На гелевый маникюр може да си тръгне огромно количество време, особено ако правиш го без опит или с минимален опит. Освен това, е необходимо специално оборудване, без които изпълнението на този маникюр е просто невъзможно и безполезно, иначе казано, е загуба на време.
 • Индивидуална непоносимост към компонентите участващи в процеса на нанасяне на вещества, това е алергична реакция към някои компоненти от лак или още нещо. Алергични реакции могат да се окажат нелегкими, зависи от организма на даден човек. Едно от легчайших възможните последици – малък пакет нокти.
 • Поради факта, че си маникюр дълго време се задържа, вече след една седмица става видимо неокрашенная отново отросшая част на нокътя около кожичките. Много момичета дори не обръща на това никакво внимание, така че това не е чак толкова страшен недостатък, но все пак той не е особено приятен.
 • Дълга и тежка процедура на отнемане на гел-лак. Това ще трябва да заделят около половин час, или дори цял час, защото като гел-лак е много издръжлив, и ще бъде дълго "ритам", плътно приклеившись до повърхността на ноктите.

Премахването на гел-лака

Разбира се, по-лесно ще отидете в един салон и да поиска да свали гелевый маникюр. Но това ще струва пари. Така че най-добре какво да правите това у дома, ако има време.

Има две възможности за теглене:

 1. За да се накисва гелевое покритие в течност за премахване на лака. Устоят е трайно покритие ще е много дълго, така че трябва да седне с пръсти, окунутыми по линия на нокътя в лакочистител петнадесет до тридесет минути. Този диапазон е поставен, защото лак може да бъде различен: това се случва качествени, маркови, скъпи, който ще бъде съответно стоят от последните сили, а е просто сравнително евтин гел-лак, който и петнадесет минути, по принцип, стига с глава. Но, честно казано, поне такъв лак и по-евтино, той ще направи малко по-добра за вашите нокти.
  След преминаване на нужното време, портокалова пръчка спретнато почистите ноктите и да се съберат остатъци от лак с него.
  Гел-лак в домашни условия за начинаещи стъпка по стъпка видео, снимки

  Процедурата по оттегляне на гел-лак стъпка по стъпка

 2. Прикрепете плътно до ногтю (към всеки ногтю отделно), памук, вълна, добре напоена с лакочистител. Всъщност, първата и втората опция – това е едно и същото, но вторият вариант е много по-удобно, защото може да се движи свободно, макар и да е с него малко заморочиться. Ходи и петнадесет до тридесет минути, зависи от лака. След това работя портокалова пръчка за добър ефект.

Възползва от една от горните възможности, със сигурност ще трябва да намажете ръцете с хидратиращ или подхранващ крем, защото химия изсушава кожата, отнемат от него полезни вещества, това е лошо за нея, така че трябва да се възстанови в нея баланс на хранителни вещества.

Възможни идеи

Разбира се, трябва да се помни, че фантазията – важното нещо в живота ни. Затова не трябва да се мисли, че маникюр, направен с помощта на гел-лак, може да бъде само однотонным. Може да се направи гелевый френч, разрисовать ноктите под gzhel, да полосочки, грах, мечка и малък триколки – всичко. Граници няма, важно е да се помни. Границата – това е само вашата фантазия.

loading...

Подобни статии