Женско списание » Грижа за ръцете » Геометричен маникюр с гел лак с помощта на шаблон

Геометричен маникюр с гел лак с помощта на шаблон

Геометрични мотиви върху ноктите изглеждат оригинално и да обръща на себе си вниманието, но обрисува ги на ръка е доста трудно.

Геометричен маникюр с гел лак с помощта на шаблон

Ще превърнат престоя задачата специални шаблони, които могат да бъдат закупени в специализирани магазини и по интернет. Да им е много лесно, дори ако имате съвсем никакъв опит.

Помислете техника на приложение и да се учим, какви тайни са разделени професионалисти ноктите на услугата.

Като използвате шаблони на гел лаке

Въпреки лекотата на използване на шаблон, има някои тънкости, които е важно да се знае.

Геометричен маникюр с гел лак с помощта на шаблон

Нюансите на залепване

 • В работата с трафаретом много важно, сигурно го придържа, в противен случай модел не се окаже, ясно или изобщо не плува. За качеството на залепване трябва да лепкав слой с гел лак (може да се ходи по повърхността бафом). Това ще попречи на по-нататъшното оттегляне на гел лак заедно със стикер.

Нарязани и отклеиваем правилно

Шаблони преди да използвате най-добре да се намали. Това ще позволи да се оттегли с подложка под правилен ъгъл. При изтриване на основата на шаблон е важно да не заламывать, също трябва да се стреля успоредно на основата. Тогава изписани върху него част ще остане в основата.

Тайните на залепване

 • Поставят стикер за ногтю, натиснете само къдрава острови — релефни части на модела. Това ще ви позволи да ги наведнъж всички и максимално точно. Субстрат след това трябва да се свали внимателно.
 • Тонколони за нокти парцели восъчна по-добре се режат с ножица.
Геометричен маникюр с гел лак с помощта на шаблон Работа с плътни трафаретами за маникюр

Сушене и фиксиране на

 • Важно е да се разбере, че с гел лак, за разлика от обикновеното, има по-плътна структура. Не могат да бъдат отстранени шаблони така, че да лак остана на ногте под формата на красив модела, така шаблон е само помощен инструмент. Фигура в окошках шаблон е необходимо да се попълни внимателно — фина четка. Гел лак е най-добре да нанася на тънки слоеве, за да е добре просох. Може да сушилнята го под лампата е малко по-дълго, отколкото обикновено. При лошо качество на сушене фигура може да отслоиться заедно с трафаретом.
 • Да при отстраняване на етикети на фигура не останаха излишни докосвания, слой от гел лака при закрашивании не трябва да бъде по-дебел, отколкото на самия шаблон. Най-добре е за тази цел са подходящи плътен гел лакове.

Чисти и спретнати, изтегляне от пазара и определяне на

 • Стреля окото е по-удобно пинсети, подцепляя колкото се може по-близо до ногтю и дръпна по миллиметру, движейки се успоредно на нокътната плоча. Перехватываем парчета, за да винил фолио, не е продължила.
 • При извършването на модели шаблон-добре подхванат остър пинсети с тази страна, където по-малко къдрава елементи.
 • Привеждане на получения резултат ще самовыравнивающийся топ. Тя трябва да се прилага втирающими движения. След изсушаване на лампа и определяне на чертеж, нанесете още един слой topa.

Техника на геометрични маникюр с трафаретами за нокти

Геометричен маникюр с гел лак с помощта на шаблон

Геометричен маникюр с гел лак с помощта на шаблон

Геометричен маникюр с гел лак с помощта на шаблон

 1. Обезжириваем ноктите, покриваме праймером и парцел база. Изсушени под лампа.
 2. Парцел с тънък слой гел лак.
 3. Ноктите дизайн обработваме бафом. Почистване на прах.
 4. Отстранете стикер под голям ъгъл, за да изрежете част остава в основата. Ако снимате под малък ъгъл, стикер отклеится напълно.
 5. Сложи стикер на правилното място, например, по средата на нокътя. Прорезаем ножици на парчета, не прилежащите към ногтю. След това изрежете шаблони за формата на ноктите, обръщайки гръб на части, които са близо до странично валикам.
 6. Изрязани шаблони за друг нокти. Отрязани една лента — ние сме с триъгълници и изрежете излишните хоризонтални ивици. Правим до ногтю от страна на страничното валяк и натиснете. Много далеч. Така ще се окаже малко по-различен, но също така и оригинален дизайн.
 7. Фина четка с гел лак запълни празното пространство в трафарете. След изсушаване, внимателно премахване на стикер, подцепив пинсети. Движим се по посока на фигурата.
 8. Перекрываем дизайн топ в два слоя, за да се премахнат релеф. Полимеризуем на лампа.

Геометричен маникюр с гел лак с помощта на шаблон

Геометричен маникюр с гел лак с помощта на шаблон

ВИДЕО ИНСТРУКЦИЯ

Полезни съвети за геометрическому дизайн гел лакове

 • За прилагане на прости модели може да се използва клечка за зъби или тънка четка.
 • За създаване на геометрични дизайн удобен за употреба ленти за френча или обикновен скоч.
 • Непременно поръчайте дотс – тази метална четка с топка на края е незаменима при нанасяне на точки и кръгове.
 • Не си струва да се смесват в един дизайн, различни геометрични фигури. По-добре да се ограничи до една.
 • До модерни геометрични дизайнам може да се дължи не само на обичайните всички кръгове на гражданите, но и на грахово зърно, снежинки, абстракция, етнически мотиви. А има геометрични фигури могат да се на зигзаг, в шахматна дъска модел, под формата на мозайка.
 • Ако сте решили за изпълнение на дизайн за първи път, опитайте да тренирате на хартия или типсах за малко на ръка.

Чист геометричен дизайн изглежда елегантно по всяко време на годината.

Той е подходящ и за ежедневието, и за тържествен повод. Не се страхувайте да експериментирате, и вашият маникюр определено ще се окаже, неустоим.

Google+