Женско списание » Грижа за ръцете » Геометрия на ноктите с гел-лак: гениално – просто

Геометрия на ноктите с гел-лак: гениално – просто

Геометрия на ноктите с гел-лак: гениално – просто

"Ноктите трябва да са или червени, или дълго", – категорично е заявявал, Коко Шанел. "Ноктите могат да бъдат всички!", – спокойно, парируют модерните нокти-майстор. И тенденции на годината това мнение се потвърди.

В изминалите Седмици на модата в модния подиум плъзна готически черни фатални червени, студени метални и неутрални нюдовые ноктите.

В областта на дизайна все още съществува френч и на неговата модификация, лунен и мрамор нийл-арт, negative space. И все пак най-модната тенденция за 2016 г., може да се нарече геометрията на ноктите си.

Геометрия на ноктите с гел-лак: гениално – просто

Геометрия на ноктите с гел-лак: гениално – просто Красив маникюр с геометричен дизайн

Геометрия на ноктите си: модерно, удобно, изгодно

Строги геометрични форми, а не женствени флорални щампи, решили да използват стилисти на модни колекции. Например, нюйоркската Седмица на модата, спомни си за нокти-майстори ексцентричен маникюр в синьо-зелени тонове с черни и бели ивици, които презентираха обществото модели на Christian Siriano. Експерти са уверени, този дизайн ще стане "хит" вече през следващата пролет.

Въпреки факта, че на много модни къщи са избрали "героиня" геометрични дизайн ивица, със сигурност може да поиска от своя нийл-майстор да рисувам ноктите всякакви геометрични фигури и елементи – квадрати, триъгълници, на латински, на зигзаг, ломаные и прави линии.

Тази есен може да е всичко – тъй като в 90-те, мода, които се интерпретира от дизайнерите през този сезон.

Геометрия на ноктите с гел-лак: гениално – просто

Какво ново 2016 година човек зад мен даде в геометрична за нокти изкуство? И въпреки, че всичко ново е добре забравено старо, стилисти, изобретил множество оригинални решения, съчетавайки геометрия с други популярни техники – лунен маникюр, negative space, матови, пясък и стъклени фактурами. На кормилото на мода фантазия, а не модели, еклектичен, а не обособени мотиви.

Тенденции от модните подиуми не винаги са съвместими с живота. Геометричен маникюр – приятно изключение.

Основното предимство на този дизайн – лесна за изпълнение. От майстор не се изисква нито художествено образование, нито усет към изобразителното изкуство.

Геометрия на ноктите с гел-лак: гениално – просто

Геометрия на ноктите с гел-лак: гениално – просто

Само с "твърда" ръка, а при използване на гел-лакове – познаването на техниката. А това означава, че геометрията лесно може да се превърне в "домашна работа" – да се плаща за салонное изпълнение няма нужда.

Ако сте решили да направите геометричен маникюр с гел-лак от себе си, непременно купете качествена LED или UV лампа, а за право линии – тънка четка със синтетичен дрямка или колонковую длинноворсовую. И повече увереност! Тя – своя главен помощник и съюзник!

ВИДЕО ОПИСАНИЕ

Майсторски клас на геометрическому дизайн на ноктите с гел-лак "Триъгълници"

Модерен, всекидневен, обикновен – точно така изглежда маникюр с триъгълници в главната роля, инструкции, към които са представени по-долу.

 1. Подготвяне на нокътната плоча – подпиливаем, обезжириваем, обработваме антисептично и покриваме бескислотным праймером.
 2. Парцел за базов гел-лак. Полимеризуем в UV-лампа за 1-2 минути (в LED-лампа – 30 секунди).
 3. Покриваме ноктите фон на гел-лак, запечатывая край на нокътната плочка. Полимеризуем 2-3 минути в UV лампа. Повтаряме слой с обособена просушкой на лампа.
 4. Фина четка и уверени движения равен черен гел-лак триъгълници с основа от гнездата на ноктите. Полимеризуем в UV-лампа за 1-2 минути. При слаба или неравномерном перекрытии на фона парцел вторият слой на черно гел-лак в областта на триъгълници. За удобство може да се ползва трафаретами или ивици на лентата.
 5. Покриваме нийл-арт финишным гел-лак, усърдно запечатывая край. Полимеризуем финала в UV лампа за 3 минути.
 6. Премахване на лепкав слой клинсером. Парцел в кожичките олио. Дизайн "Триъгълници" е готов.

ВИДЕО

Безупречна геометрия на ноктите си: полезни съвети

 • Много време спестява прилагането на скоч-ленти, плъзгачи, стемпинга, восъчна – изчистени линии съвсем не е задължително да рисува на ръка.
 • За право на геометрични фигури изберете максимално плътен гел-лакове със силно пигментирана текстура, които не се нуждаят от нанасяне на втори и трети слоеве, което оказва благоприятно влияние за естетиката на маникюр.
 • При създаването на рисунката използвайте контрастиращи цветове, оставяйки сродни нюанси за друг нийл арт. Твърде подобни нюанси "сольют" геометрията на фигури ще бъдат изгубени на фона.
 • Не е достатъчно тънка за изготвяне на изящните линии на четката "подстригване" обикновени ножици за маникюр. Така правят професионалните нийл-майстор – не се колебайте и вие.
 • Твърде сложен геометричен модел декорируйте един-два нокътя на ръката си. Покрити с фигури и линии на ноктите утяжелят пръстите на ръцете. За да върви в крак с времето, изберете геометрия не безименен пръст или показалеца, а на големия или на малкия пръст.
 • Да Не се смесва геометрични фигури в една фигура. Обърнете се към правилото: за маникюр – една фигура. И само една линия може да бъде "аккомпанементом" към всяка геометрия на ноктите си.

Геометрия на ноктите с гел-лак: гениално – просто

Геометрия на ноктите с гел-лак: гениално – просто

2016 година се оказа ползотворна на тенденции, което е много на ръка верен поклонницам нийл арт. Въпреки това, в ерата на маникюрной свобода започва още в нулева 21 век, когато на подиума взошла еклектична.

Да напусне насиженное място тази своенравная госпожа не възнамерява. Така че – vive la liberté! Гел-лакове в ръцете си и бъдете креативни!

Google+