Женско списание » Грижа за ръцете » Стъклени нокти – витражный гел-лак

Стъклени нокти – витражный гел-лак

Не отрече, че е красив маникюр за красиви ръце отдавна се превърна в част от имиджа на всяка жена. Перфектно обработени пръсти с чист покритие – истински показател за елегантност и изящности.

Към днешна дата маникюр – това е една от най-търсените козметични процедури, защото това е състоянието на ръцете може да ви разкаже за възраст на жената, за нейната вредни навици и начина на живот. За създаването на оригиналния маникюр се използват разнообразни средства.

Стъклени нокти – витражный гел-лак

Нека обсъдим тези модерни през този сезон стъклени нокти и използван за създаването им витражный гел-лак.

Новост в маникюре

Витражный лак — това е прозрачен гел лак с просвечивающим ефект, който при нанасяне създава приликата със стъклена или хрустальным витражом. Огромно разнообразие от цветове ви позволява да създадете оригинален и неповторим дизайн.

Отличителна черта на витражных гел лакове – това е способността да се засили дълбочина и стил на оформяне на ноготка, добави точните акценти и промени първоначалната цветова гама.

За майстори маникюр тези лакове се отварят добри възможности, позволява да създаваме оригинални и стилни композиции, които винаги ще привличат вниманието и да устои пред които е почти невъзможно.

Стъклени нокти – витражный гел-лак

Прозрачност витражного лак създава усещане за нереалност и в безтегловност, като невен е изключително красиви, независимо от тяхната форма и дължина и да помагат в изграждането на индивидуалния начин.

Кой да избера дизайн с оцветени гел-лак

Поради значително по-малък (в сравнение с други продукти от този тип) количество пигменти, лак е прозрачна структура, която позволява да се прилага под него стемпинг-модел, субстрат от алуминиево фолио или произволен рисувани.

На такова прекрасно на фона на всичко това ще изглежда по нов начин, което води до наслада и възхищение не само околните, но и най-обладательницы стилен маникюр.

Витражный дизайн особено хармонично комбинируется с прозрачен френчем, фен-френчем, растяжкой. С помощта на акрилни бои е възможно да се създаде уникален витражный нийл-арт.

Този лак е толкова перфектно се съчетава с не теряющим своята популярност "Кошачьим око", което позволява даде маникюру повече дълбочина и обем.

Стъклени нокти – витражный гел-лак

При дизайна оцветени гел-лак често се използват различни видове декоративни материали: кристали, пайети, дантела, слюда. Уникалността и оригиналността на витражного гел-лак се засилва благодарение на изключителна сила на духа, за която мечтаят всички представителки на прекрасния пол.

Характеристики на приложението

Витражный маникюр има една особеност: покритие остатется прозрачен и по външен вид прилича на стъкло. Този дизайн е добър не само на естествени ноготках, но и изглежда страхотно на гелевой основа.

За витражного маникюр трябва: четка за право с акрилни бои, гел лак и различни средства за украса.

Стъклени нокти – витражный гел-лак

Има няколко техники витражного дизайн:

 • контурный дизайн – акрилна боя, или тъмен лак с помощта на тънка четка се изобразява неправилно контури, пространство, в рамките на които след това са пълни с разноцветни витражными лак;
 • мозайка дизайн – нокти изпълнен с пайети, слюдой или на парчета фолио;
 • рисувана дизайн на ноктите се нанасят различни модели;
 • разход на дизайн – технологии, витражный ефект при която се постига чрез различни комбинации от посочените варианти;
 • също витражные гел лакове създават красива дълбочина, при нанасянето на прозрачен гел лак с подобен цвят.

Стъклени нокти – витражный гел-лак

Стъклени нокти – витражный гел-лак

Правила за нанасяне на витражного маникюр

 1. Подготвяне на нокътната плоча: пилинг пилкой, обработка на праймером и нанасяне на база (изсушаване в uv-лампа 1 мин.).
 2. Създаваме витражный дизайн, ги оставете да изсъхнат на всеки слой от по две минути.
 3. Покриваме ноктите топ (изсушаване в uv лампа – 2 мин)

Стъклени нокти – витражный гел-лак

Технология на нанасяне на витражных гел-лакове не се различава от стандартната. За по-голяма наситеност и увеличаване на силата, е препоръчително да се прилага 2-3 тънки слоя лак.

При условие на правилното спазване на технологията, витражный гел лак ще се проведе на ноктите си от 15 до 20 дни.

ВИДЕО ОПИСАНИЕ

Каталог витражных гел-лак за нокти

Всички гел-лакове, произведени от суровини с много високо качество. Разнообразието от цветова палитра е в състояние да задоволи и най-изтънчения вкус, но реши, като се има предвид съществуващото многообразие, понякога е трудно. Помислете за най-популярните варианти.

 • Витражные гел-лакове "Коди"

Един от най-популярните марки в нокътната индустрия създаде идеалното "кристальное" покритие. Производителят обещава не просто витражное покритие, но ефект скъпоценни камъни.

Стъклена гел лак от Коди ще се хареса не само ефектни дълбоки цветове, но също устойчивост и качество на покритието. За да "витражная" колекция от вас не се разочаровам нанасяйте цвят на тънък слой.

 • Витражный гел-лак Vogue

Нови покритие от Мъглата са паднали на душата нийл-майстори. Дълбоки прозрачни цветове ви позволяват да създадете красив дизайн, не само в витражном — прозрачен стил, но също така трябва да направите, за фон на плътен слой по-дълбоко и по-сочно.

Гъста плътна консистенция позволява да не затекать корицата на приногтевые ролки. Добре е фиксирана на лампа — не се свива и не се напуква.

Стъклени нокти – витражный гел-лак

 • Витражный гел-лак "Блюскай"

Преди появата на този продукт на пазара, се проведе доста мащабна рекламна кампания. Китайският производител обеща да сътворят чудото с всички, ас, включително и с повредени. Съдейки по мнението на майстори – подобни изявления не са нищо друго, освен като добър маркетингов ход. В действителност същите Bluesky може да разочарова купувач, особено ако не знаете как правилно да се ползват, но като се има предвид повече от достъпна цена, на друго щеше да е странно да се разчита.

На първо място, в основата под него е задължително, а на второ място се покрие отгоре закрепителем или друг лак не бива в никакъв случай. Ефект веднага изчезва, а в някои случаи на повърхността е от гладка, още и се превръща в помия пожатую.

Как да витражный най-лак

Закупуване на качествени стоки е лесно дори в големите градове. Какво да кажем за жителите на малки градове и населени места. Но модерни тогава да искам!! Изход има. Опитайте се да направите витражный гел-лак сами в домашни условия.

За тази цел може да се използва базата и приятен цвят гел лак или витражную боя не е на водна основа.

Всичко е съвсем просто: трябва да се смесва с няколко капки на базата с малко количество цветове.

Степента на прозрачност може да се регулира самостоятелно. Работа с такъв гел не се различава от работа с оцветени покритие.

ВИДЕО ИНСТРУКЦИЯ

Не трябва да се очаква, че "приготвена витраж" ще отговарят на качеството на оригиналния продукт. Функция витражного покритие в богатство и яркостта на прозрачен гел лак. Сами също смесени цвят ще бъде по-слабо, но желания ефект ще е налице, а не това дали ни и трябва.

Стъклени невен, създадени с помощта на витражного гел, ще стане чудесно допълнение към разумното до най-малкия детайл начин. Опитайте този вариант на маникюр, за да се чувства наистина неустоимо.

Google+