Женско списание » Грижа за ръцете » Наклон на ноктите с гел-лак

Наклон на ноктите с гел-лак

Наклон на ноктите с гел-лак

Всяка представителки на красивия пол искат да изглеждат стилни и модерни, в крак с времето. Красиви дръжки дами стават ключът към нейния успех във всички сфери на дейност, в това число и на противоположния пол. Чист и креативен маникюр ще бъде предмет на ентусиазирани погледи на вашите близки и любими хора. При това не е задължително да се прилагат в салон, може да се направи процедура и в домашни условия. Важно е да се материали и инструменти са качествени и надеждни.

В последно време набира популярност интересна техника за нанасяне на гел-лак – наклон. Помислете за нейните характеристики и предимства в нашата статия.

Какво е това

Градиентный маникюр (той също стречинг, той е стил от "Омбре") представлява плавен преход от един цвят към друг. В света на нокти дизайн той се появи сравнително наскоро, но вече е спечелил сърцата на модата. Сега този вид покритие също се радва на голям интерес и популярност.

Много дами предпочитат именно тази технология, защото тя ви дава възможност да използват множество цветове. Такива невен ще изглеждат винаги е на мода, творчески и успешно да се допълват стилен начин всяка мода. Заслужава да се отбележи, че границата между цветовете плавно , а не ярко изразена. Нюанси проникват един в друг, като допълва предишния цвят.

С френски език "Омбре" се превежда като "сянка". Думата "градиент" и същи латински произход. Обаче, как ли не са се превърнали в тази нокти-техника, резултат от това няма да се промени – невен ще бъдат привлекателни и добре поддържан.

Има няколко вида наклон. Ще можете да изберете подходящия за вас вариант, който ще изглежда модерно и привлекателно:

 • Вертикален маникюр . Този вариант представлява преминаването на цвета от горе надолу. Този дизайн ще изглежда страхотно на вашите ноготках, преображая им.
 • Хоризонтален вариант . Съответно, сянка ще се наляво-надясно. Особено привлекателна при тази техника ще изглежда невен средна дължина.
 • Оригинален маникюр . Този вариант представлява преход нюанси от един пальчика към друг. Този nail-дизайн ще бъде изгодно страхотно дори на къси ноготках.
 • Френски градиентный . При такава техника на края на ноктите се нанася бял цвят, който ще премине в прозрачен в посока към долната част на нокътя. Такава възможност ще бъде чудесно на дълги и тънки ноготках.

Към основните параметри на тази технология може да се дължи на следното:

 • Простота и лекота . Разбира се, за да майсторски да създадете такъв креативен дизайн, трябва да се въоръжите с търпение, особено за начинаещите. С помощта на практики, а също и качествени надеждни материали и инструменти ще можете да постигнете с течение на времето, професионализъм, приятна изненада своите близки и любими хора.
 • Достъпност. Гел-лак за създаване на тази техника ще можете да закупите от всеки професионален магазин. Вие ще трябва само да изберете подходяща цветова палитра, изберете любимата си марка и да се насладите на продукта с удоволствие.
 • Демократична цена. Можете да закупите козметични стоки на най-добра цена. Приятна изненада за всички дами оптимално съчетание на параметъра цена-качество. Вие ще можете да запишете своите семейни спестявания.
 • Може да спестите и време. Сега не трябва да посещавате скъпи козметични салони, изчакайте запис на до желаната от вас специалист. Можете сами, в домашни условия да сътворят креативен дизайн със собствените си ръце. Отново ще са необходими редовни тренировки и качествени стоки. С придобиването на опит ще се прави наклон на равен, красив и изящен.
 • Страхотно настроение. Дизайн "омбре " – стилен и модерен. Той е идеален за всеки на вашия стил. Красиви и атрактивни дръжки ще станат ключът към успех в делата и вниманието на околните. Всичко това ще повиши настроението ви и ще определи по позитивен начин.

Как да направя такъв маникюр

Ако само постигаете основите на маникюр и няма представа как да направи наклон на вашите ноготках, ще ви бъде полезна следната информация. В техниката няма нищо сложно. Можете сами да създадете красива нокътната дизайн. За начало трябва да се въоръжите с всички необходими приспособления.

Има няколко начина за нанасяне на лак. Можете да се насладите на някой от тях:

Гъба

С помощта на гъба, вие можете да въплъти в реалност креативен дизайн в техника "Омбре". Трябва да се вземат няколко цвята, които ще са най-подходящи или харесват. Сега е покриване с лак част от повърхността на гъба правилните нюанси. Нанасяйте припряно полосочки цветове, които ще влязат в контакт помежду си.

Не забравяйте, че гъбата трябва да бъде добре вымыта и высушенна. Ще дойде и тя, отколкото вие миете чиниите. Трябва да го предварително нарязани на малки парченца. Не забравяйте и за защита на епидермиса. За това си струва затваряне с тиксо или намазани с лепило PVA. След приключване на процедури, които можете с лекота да премахнете този слой лак не ще остане по кожата пальчиков.

Преглед на различните технологии на качествено покритие, с помощта на гъба:

 1. Върху плаката на нокътя първо си струва да се налагат на база , която изсъхне под UV лампа.
 2. Вземете фолио и направете в него няколко капчици на гел-лак в близост до един от друг. Сега си струва да се смесват вещество помежду си, създавайки с помощта на клечки за зъби средно сянка.
 3. Вземете гъба и се прикрепя към лаку. Нека тя го поглъща. Ако желаете да избегнете нежелани мехурчета на повърхността на нокътя, на стойност първите няколко разпечатки направи на фолио.
 4. С помощта на чист пружинистых движения прехвърляне на гел-лак на ноготок . Правете толкова много слоеве, колкото е необходимо, за да постигнете желаната наситеност на цвета.
 5. Заслужава да се отбележи, че всяко такова покритие трябва да е добре изсушена под лампа . След като е цвят ви допада, нанесете отгоре и подсушете внимателно в лампата.

Има още един вариант за нанасяне на гел-лак с гъба:

 1. Първоначално тя трябва да нанесе база и добре изсушен под лампа.
 2. Сега вземете две от любимите цвят и нанесете директно върху нокътната плоча встык дебел слой.
 3. След това вземете гъба и бързо движение промокаем ноготок . Това трябва да е лесно, но с лек натиск. Тъй като тонът ще се стабилизира, намаляване на налягането. Така ще можете да се отървете от мехурчета.
 4. Не си струва веднага бързат да изсъхне ноготок . Изчакайте малко, докато средство приемат формата на нокътната повърхност. Направете останалите пальчиками. Ако се появят случайни мехурчета, си заслужава да се ликвидира клечка за зъби.
 5. След това по подобен начин трябва да се нанесе и втори слой . Броят им ще зависи от желания ефект, както и от използваните материали.
 6. След това си струва да покрие повърхността на топ и да се фиксира под лампа.

Ако от първия път не се създаде плавен преход, не се обезкуражавайте. Просто леко запорошите област смесване на цветове прозрачни пайети. Този дизайн ще се окаже още по-интересно и креативнее.

Четка

Може да се създаде наклон и с помощта на четка. Има също няколко начина, които ще ви помогнат да направите креативен маникюр. За това си струва да се вземе плоска синтетична четка за рисуване с директен или полукръгла край. Или по-добре да прилагат този, с помощта на които се прилагат база. Основната технология е следната:

 1. Трябва да изберете няколко нюанса на гел-лак и покриване на всеки един от тях половинка ноготка. Слоеве струва да фините, за по-лесно беше да ги растушевывать.
 2. Сега вземете плоска четка за рисуване , накиснете я в клинсере, нека тя стане влажна. Сега с помощта на леки движения, плъзнете я от живеца до върха ноготка. Трябва да държите четката почти успоредно на нокътната повърхност. Това се прави, за да не портила наклон, както точно го разглаживала. Когато видите, че в зоната на прехода се превърна в мека, можете да изпращате на ръката да изсъхне под лампата.
 3. Сега по същата технология струва да се нанесе втори слой и трета . Тогава самият цвят ще се окаже запълнен. Фиксирайте всичко с помощта на topa и подсушете повърхността.

Можете да създадете стил "Омбре " и с помощта на веерной четка. Разбира се, че прехода ще се окаже не толкова гладко, но това ще бъде връхната точка на този дизайн. Можете бързо в домашни условия да създаде подходящия за вас маникюр. Да това е лесно:

 1. Трябва да започнете да се нанесе върху нокътната повърхност база. Вземете най-светъл нюанс, който ще използвате в градиенте. Нанасяйте лак в един или няколко слоя. Сега нека всичко е сухо под лампа.
 2. Следващият етап трябва да се вземе фолио. Смесете в нея подходящите нюанси, за да се получи среден цвят. Го и ще се прилага в средата на нокътя. Това ще област на прехода.
 3. Малко по-надолу, почти на самия връх нанесете най-тъмния нюанс. Сега вземете малко влажна четка за рисуване и карам я от страна на страна, леко и в контакт с повърхността на нокътя. Правете това, докато не получите желания ефект.
 4. Сега всичко това трябва да се суши в лампата .
 5. След това се добавя втори слой и повторете вышеописанную процедура . Не забравяйте, че основният нюанс по-добре да се прилага върху горната област ноготка, за да не перекрывал градиент. Подсушете всички под лампа.

За последователите на класиката може да се създаде с помощта на наклон необичаен френч. Той е създаден като описаната по-горе технология. При това в основата си струва да се вземе класически нюанси. Опитен майстор с лекота ще си писалка красиви и привлекателни. Да и в домашни условия сами да си направите подобно покритие.

Дизайн

Заслужава да се отбележи, че използването на наклон може да се създаде най-разнообразен дизайн. Ние вече се смъкнаха на хоризонтален и вертикален опции, които може да се направи широка четка или раковина, както и спонжем.

 • Елегантно ще изглежда и тази техника с пайети. Можете да направите акцент на вашите ноготках. Такъв маникюр чудесно ще се впишат във всяко тържествено мероприятие, парти или приятелска душ семейни срещи.

Заслужава да се отбележи, че какъвто и начин да изберете, трябва внимателно да се подготвят невен за тази процедура . За да направите това, преди всичко, да придадат на ноктите в желаната форма и дължина. Това е направено с помощта на мека пилочки. Следващият етап ще бъде корекция на кожичките. Това е направено без распаривания във водата.

За тази цел първо трябва да омекоти кожичките със специален препарат, малко отодвинув си. Сега вземете детайли баба и махнете блясък от нокътната повърхност. В заключение си струва обезмаслени всички невен, включително кройка и епидермиса. И само след това, като химикалки, ще бъдат обучени, може да започне самата процедура: нанесете база, гел-лак, топ, за да изсъхне на лампата.

 • Още един често срещан начин за създаване на наклон – геометричен . Той изглежда доста стилно и оригинално, ще внесе свежа нотка в своя образ. Самият дизайн се прави с тънка четка. За изграждането му ще се нуждае от два нюанса. Например, можете да вземете цветен и бял гел-лак. Трябва да се разрежда последователно цветен шеллак, създаване на по-леки варианти. С помощта на тях и ще рисува геометрични фигури.

Преминете от най-светъл цвят към по-тъмен. Да се прилага при това трябва да бъдат само на тънък слой, за да гел-лак не растекался. Не си струва всеки слой да изсъхне. Само за завършването на целия процес, невен може да се изпрати да изсъхне под лампа. Един от най-търсените геометрични градиенти този сезон се превърна в диамант. Той изглежда модерно, стилно и привлекателно.

За това, че този вариант на дизайн се оказа по-свеж и чист, трябва да се използват специални трафаретами. Трябва обаче да се помни, че структурата на гел-лак в това, че той може да затекать под шаблони. Бъдете изключително внимателни и предпазливи. Приноровившись, вие ще направите това бързо и точно.

 • Още един модерен вариант –въздушен градиент . Той се извършва с помощта на аэрографа. Към предимствата на този метод може да се дължи ефективност, точност, прецизност и бързина. Благодарение на този инструмент можете да създадете модерен дизайн за кратък период от време. На един ноготок ще отнеме около две минути.

За това трябва да се боя в слушалката, за да включи компресора и се напръсква средство на повърхността на нокътната плочка. Обикновено боята е създаден на водна основа или алкохолна. След това, след изтеглянето на кожата може да се почиства с помощта на специална течност. Забележително е, че самата боя се напръскат с тънък слой. По този начин разходът му ще бъде минимален. Ще получите красив маникюр дори и в домашни условия.

Разбира се, наклон най-добре именно на гел-лак. Тази повърхност ще се задържи много по-дълго, вие можете да се отдадете на домашните си задължения, не се страхуват, че лак потрескается или да загубят първоначалния си вид. Наситеност на цветовия покритието също е в полза на всеки флакона със средство. Блестящи невен ще станат ключът към вашия успех и добро настроение.

Цвят

Що се отнася до цветовете, то тук няма единно мнение кои да изберете е най-добре. Струва си да се съсредоточи върху своите вкусови предпочитания, любими нюанси. Не трябва да се страхуват да експериментират и да се съчетаят цветовете. Можете да получите, за да ви изненада, атрактивен оригиналния вариант.

 • Много консерватори дават предпочитание на класиката:черни и бели нюанси . С тяхна помощ може да се изготви офис маникюр с наклон, който ще бъде стилно страхотно на пальчиках и е подходяща за всеки на вашия бизнес покритие.
 • Ярки фигури, които се стремят да се открояват от тълпата, да акцентира върху своята индивидуалност, предпочитат червени нюанси. Те могат успешно да се комбинират с розов, бял, бордовым, пурпурен, черно и други цветове. Ако създадете маникюр за изход, можете да се възползвате от пайети. Така вашият начин ще се окаже, екстравагантен. Не забравяйте при това да се спазва умереност в облеклото.
 • Модерен през този сезон оригиналния цвят на оникс. Той също така може да съчетаете с любимите си цветове. При това трябва да помним, че по-добре да изберете контрастни светли и тъмни тонове. Те ще бъдат изгодно страхотно на вашите писалки.

Майсторски класове

Опитни майстори в салони за красота могат доста бързо и да покажат техника "Омбре". Въпреки това, много начинаещи в областта на ноктите услуга да им е трудно. В домашни условия, а още повече на къси нокти понякога е толкова трудно да се създаде подобен дизайн, въпреки че няма нищо невъзможно.

Да разгледаме стъпка по стъпка колко е лесно, правилно и ефективно, за да нанесе такова покритие.

 • Стъпка 1 . Техника на наклон особенна факта, че трябва да се създаде плавен преход от един цвят към друг. За покритие се оказа качествен и траен, трябва да се подготви нокътната плоча, обезмаслени си. Свали старото покритие, прекарайте корекция на ноктите и кожичките, посъветвайте се с определена дължина. За да гел-лак притежава добро сцепление с повърхността на ноготка, трябва да се нанесе специален грунд, а също и покриване на ноктите на специална база. Всичко добро изсъхне под лампа.
 • Стъпка 2 . След като всичко ще се просушено, може да се премине към създаването на дизайна. Парцел с помощта на четката два цвята лак за нокти встык.
 • Стъпка 3 . Вземете четката и растушевываем внимателно чужбина нюанси. След това трябва отново да нанесете слой лак, повтаряне на същата процедура. Трябва да се постигне желаната яркост на цветовете, не забравяйки всеки слой изсушена в UV лампа.
 • Стъпка 4 . Сега може да се покрият невен топ. Задължително подсушете добре повърхността под лампа. В крайна сметка се получи красив и модерен маникюр, с който с лекота ще направите в домашни условия.

Коментари

Сред многобройните положителни отзиви от жени празнуват красотата на този възможности за нанасяне на гел-лак. Невен в стил "Омбре" изглежда стилно и привлекателно. Те ще ви помогнат да се постави акцент на вашата индивидуалност, приятна изненада на колегите, за да привлекат вниманието на противоположния пол.

Харесва момичето и това, че този дизайн никога няма да излязат от мода. Можете да правите най-различни необикновени цветови комбинации, бране на техните дрехи или вашето настроение. Отбелязват дами простотата и лекотата на нанасяне. За първи път изглежда, че е доста трудно да се прилага и растушевывать гел-лак с помощта на различни уреди. Това обаче далеч не е така. С течение на времето вие ще придобие опит и ще получите от процеса само удоволствие.

Наличност на средства е още едно предимство. Можете по всяко време да зарадваме себе си нов тон лак, купувайки го в професионалния магазин. Купуват си струва точно там, за да се избегне фалшифицирането. Разбира се, струва във всеки случай да бъдат бдителни: внимателно огледайте стоката, преди да купите.

Възможност за създаване на красота в домашни условия – значително намаляване на бюджета. Не е нужно да се ходи в скъпи салони, записани на учителя, може да се дома си за овладяване на технологиите и отлично провеждане на процедурата. При това можете да запишете семейни натрупване, процесът ще се проведе комфортно в позната среда. Това е още един положителен момент, който е белязан от красавици.

Разбира се, трябва да се обърне специално внимание на избора на лак. Не забравяйте да придобиват и допълнителни средства и аксесоари, които ще ви помогнат в грижата за ръце. Преди да започнете процедурата се уверете, дали всички материали и инструменти подготвени. Само с помощта на задълбочен план може да се създаде приличен вариант, който ще покаже на вашите пальчиках.

Много жени смятат, че градиент – дизайн, който е идеален за всяка възраст. Могат да го използват и младите особа, и зрели солидни дами. Тук е възможно да се променя цвета, създаване на различни образи.

В статия разгледахме, отколкото отличават с наклон на ноктите, който е създаден с помощта на гел-лак. Сега можете да се пристъпи към самостоятелна практика. Не забравяйте, че колкото по-често се прилага тази технология, толкова по-голям опит нарабатываете и толкова по-добре стават на работата си. Не се страхувайте да импровизира, да смесвате цветове, обръщай пайети и дори кристали, но не прекалявайте. Нека си писалки ще бъдат красиви, привлекателни и ще разкажат за своя успех и увереност в себе си.

Следва видео-урок, който е посветен на една от техники за създаване на преливка на гел-лак (други имена: стречинг или омбре на ноктите).