Женско списание » Грижа за ръцете » Как да се засилят бульонки на гел лак

Как да се засилят бульонки на гел лак

Бульонки – това са малки кръгли мъниста, предназначени за декорация на нокти. Широка известност и популярност декоративни елементи са получили благодарение на незамысловатому маникюру — невен с черна подложка с гел лак са били покрити с слой от черни мъниста.

Ноктите изглеждат като тях окунули в черен хайвер. Име дойде веднага — икорный маникюр, на всички хареса и да остана в съзнание.

Как да се засилят бульонки на гел лак

Обаче с бульонками можете да създадете още голямо разнообразие от песни на ноктите си и за това съвсем не е задължително да използвате много мъниста.

Особено удобно да се работи с икринками на гел лаке. Материалът не изсъхва в процеса на създаване на дизайн и позволява автоматичен бульонки без проблеми дори и за начинаещи.

Размери на малки мъниста са различни и се състоят от един до четири милиметра, и цветово разнообразие ще задоволи всички нужди.

Как да се засилят бульонки на гел лак

О, тези малки яйцата са били будоражащие умове нийл-майстори в създаването на разнообразни идеи за дизайн.

Да видим на какво са способни:

 • Икорный маникюр — масивна попълване на ноготка

Пълно попълване на всички невен икринками изглежда необичайно, но не винаги е уместно в ежедневния живот. Много популярен вариант с попълването на бульонками само един на нокътя (обикновено на безименния пръст) — така че яйцата са били могат да се носят, макар всеки ден.

Как да се засилят бульонки на гел лак

 • В омбре стил

Растянутое в стил наклон разпределение бульонок — може да помогне в създаването на интересен дизайн. То значително ще спести време, прекарано на оформяне. Записвам бульонки на гел лак при този вариант се препоръчва от върховете на ноктите, източил мъниста до кутикуле, постепенно намаляване на гъстотата.

Как да се засилят бульонки на гел лак

 • Езика на фигурата

Тук морето възможности за прилагане на творчески идеи: полосочки, геометрични фигури, лъкове, цветя, подреждане на мъниста поотделно на песни и т.н.

Често яйцата са били използвани като допълнение на вече завършен рисунки, направени с помощта на гел лак.

Как да се засилят бульонки на гел лак

Как да се засилят бульонки на гел лак

Например, може да се издава бульонками лунен маникюр, допълнително подчертава лунулу.

Перла в отлично се комбинират с кристали и пайети.

Парцел бульонки на гел лак – поэтапная инструкция

Как да се засилят бульонки на гел лак

Как да се засилят бульонки на гел лак

Материали, необходими за икорного гел лак:

 • Основно покритие;
 • Топ адхезия; и без (може да се използва един — без лепкавост)
 • Цветен гел лак;
 • Бульонки;
 • Грунд;
 • UV-лампа;
 • Пила или детайли баба;
 • Малък и голям капацитет за съхранение.
Как да се засилят бульонки на гел лак Декорация на нокти бульонками стъпка по стъпка

Последователност на маникюр с бульонками:

 1. Правим подготовка на ноктите с гел лаковому корицата — премахване на кожичките, да даде форма, а също и една лека рана на нокътната плочка. Не забравяйте да обезмаслени невен праймером или друг обезжиривателем.
 2. Парцел за основно покритие. След това подсушете с ноктите на лампа една минута.
 3. Изберете приятен на цвят гел лак. Парцел в два слоя, всеки се сушат на лампа за две минути. След изсушаване, покриваме всички най-невен, освен замислени за дизайн топ — определя покритие на лампа и извадете от него лепкав слой (ако има такава).
 4. Скрийте ноготок с бъдещия дизайн топ без лепкав слой. Именно на него ние ще плащам бульонки.
 5. В приготвената малък съд се налива малко мъниста.
 6. Първият вариант. При сплошном покритието ноготка бульонками сложи ръка върху чиста капацитет и се изсипва приготвени яйцата са били на ноготок. Пръст леко натиснете нередности. Ако има необходимост и ноктите не е напълно покрылся икринками досыпьте им или попълване на кухини подхватывая мъниста дотсом и попълване на прозорци. Втори вариант. Свалям засмуча в съд с икринками — останалата последователност не се различава от първия вариант на прилагане.
 7. Фина четка разходете се по ръба на ноготка и от страна на кожичките топ без лепкавост, консолидиране дизайн. Подсушете три минути в лампата.

Ако възнамерявате да направите бульонками фигура работи трябва да дотсом — подхватываем всяка икринку и прикрепляем до ноготку в зависимост от избрания вариант на фигурата.

ВИДЕО ИНСТРУКЦИЯ

Полезни съвети за маникюру

 • За дизайн смотрелся хармонично, на къси нокти е най-добре да се прилага бульонки малък размер.
 • При работа с такъв интериор — също като с кристали, се отказвайте от върха на нокътя около милиметър. Тази зона особено предразположени към сколам погрешно е заложено декор.
 • Ако вие крепите малък модел от бульонок на специален лепило — уверете се, че след като той не дава жълт оттенък и остава прозрачен.
Google+