Женско списание » Грижа за ръцете » Как да вязаный маникюр с гел лак

Как да вязаный маникюр с гел лак

С помощта на гел лакове майстори създават истински шедьоври върху ноктите си. На мястото вече малко надоевшей класиката (однотонное покритие, френски) идват нови идеи. Не толкова отдавна сред момичета се превърна в популярен вязаный маникюр.

Вязаный маникюр с гел лак — това е истински хит на зимата. Оригинален модел под формата на насипни косичек, като най-подходящо за топло гардероб. Особено красиво, той изглежда по-чист средно дълги нокти.

Има няколко стандартни модели, които по силата на капитана дори и за начинаещи, например опашка или модел, подобен на коледна елха. Но спокойно може да се заеме рисунки с любимата си топли дрехи, например трикотажни пуловери.

Как да вязаный маникюр с гел лак

Как да вязаный маникюр с гел лак

Фигура може да се прилага, тъй като на един-два нокътя, така и на всички наведнъж. При това цветовата гама обикновено избират пастельную, тогава ще се окаже, маникюр нежна и наистина зимна. Приоритет бяло, розово, цвят на слонова кост, синьо, лилаво, кафе цвят.

Въпреки това, някои момичета смело предпочитат палитра от контрастни цвята, например бяло и черно или изобщо най-различни нюанси на червено, наситен син, бордо.

Заслужава да се отбележи, че вязаный модел е по-добре да се направи точно гел лак, така се като обикновен лак не дава възможност за създаване на съраунд фигура, дори ако е да си модел в няколко слоя. Освен това на гел-лаке вязаный модел се задържа много по-дълго, така че 2-3 седмици можете да не се притеснявате за красотата на ноктите. Така, вязаный маникюр ще зарадва вас и околните.

ВИДЕО ИНСТРУКЦИЯ

Помислете основна техника за създаване на вязаного маникюр с гел лак "Пуловер" . Тя е достатъчно проста.

Как да вязаный маникюр с гел лак

Ред за работа

 1. Обработва нокътната плоча – премахване на епидермиса, зашлифовать придадат на ноктите в желаната форма, обезмаслени повърхности.
 2. Да бескислотный грунд за качеството на съединителя, следващи слоеве с плоча на нокътя.
 3. Нанесете основното покритие и се изсушава под ултравиолетовата лампа.
 4. Нанесете върху ноктите основния цвят, могат да се комбинират два цвята, например, три ноктите боядисани в един тон, два други.
 5. Лито модел е възможно, тъй като в друг цвят, или по същия начин – на когото както му харесва. За това прекарайте права линия по протежение на нокътя фина четка и подсушете под лампа. След това линията е необходимо да се повтаря, така че тя се оказа насипни.
 6. Под малък ъгъл към линията се прилага къси щрихи. Ще се окаже, модел, подобен на коледна елха. Всеки слой лак е задължително изисква да изсъхне под ультрафиолетом.
 7. След това трябва да се нанесе още удари на върха на първо място и се изсушават под лампа.
 8. От другата страна на линията сложи точка на два слоя.
 9. На другия ноготке може да се направи малко по-различен модел, като, например, да в центъра на нокътя вертикално верига, а от ляво и дясно от нея начертайте по една вертикална линия и изсушава под лампа. По желание по линии може да се постави точка.
 10. На свободни ноктите майстор често нищо не причиняват, оставяйки ги в един цвят. Обаче, подходящ декор не е забранено.
 11. Ще остане да нанесе максимална покритие и след изсушаване под лампа за премахване на лепкав слой.

Същността на вязаной техника се състои в прилагането на модела в два — три пласта тънка четка. Важно е, добре изсушена пластове под лампа.

Как да вязаный маникюр с гел лак

Техника вязаного маникюр с помощта на бархатного пясък

Придават пикантност на маникюру ще помогне на кадифе пясък. Той се продава в специализирани отдели за майстори нийл арт.

За извършване на дизайн за нокти "Пуловер" трябва да се изпълни класически маникюр за гел-лак.

Покриване на невен в реда на праймером, база, необходими за плътността на слоя от гел, покриване на дюзи и премахване на лепкавост.

Сега прорисовываем тънка четка слоеве на модела — последователно, във връзка с изсушаване, както е описано по-горе. Последният слой гел-лак в насипно състояние повторенията не се суши. Ноготок се обсыпается луксозен пясък и се изпраща в лампата.

След това трябва да се отърси от четката на излишния пясък. Готово, "вязаный пуловер" е готов.

Как да вязаный маникюр с гел лак

Как да вязаный маникюр с гел лак

Също така можете да използвате акриловую захар. Тя е по-плитка, отколкото кадифе пясък, така че по-добре подчертава фигура.

Като идеи за изграждане на маникюр с гел лак с вязаными гъвкави проводници могат да се използват модели с пуловери и друга вязаной дрехи.

ВИДЕО

Полезни съвети за вязаному дизайн маникюру

Опитни майстори използват някои трикове, които правят вязаный маникюр доста по-изразителен и оригинални.

 • при работа с луксозен пясък или акрилна пудра не е необходимо нанасяне на втори слой довършителни покритие,
 • най-лесният вариант на модела — косичка, да могат да го дори начинаещ майстор,
 • важно е внимателно изсушен основа, иначе модел ще се разпространява по повърхността,
 • за удобство на нанасяне на шарки майстори използват тънка четка за рисуване,
 • всички модели за получаване на обема нанасят в два или три слоя, иначе фигура не се окаже, съраунд,
 • вязаный маникюр не се препоръчва да се направи за акрилни нокти, най-добре го поставя на естествени нокти
 • velvet пясък може да се замени матирано закрепителем, ако искате да получите гладка повърхност,
 • допълни маникюр ще ви помогнат красиви пайети, кристали и други елементи на декора.

Как да вязаный маникюр с гел лак

Как да вязаный маникюр с гел лак Особености при прилагането на вязаного маникюр

Може би за първи път вязаный модел ще се окаже не така, както бихме искали, но след няколко тренировки вие ще неща ръката си и да овладеят по-сложни рисунки.

Google+