Женско списание » Грижа за ръцете » Как да лунен маникюр с гел лак: снимка стъпка по стъпка, видео

Как да лунен маникюр с гел лак: снимка стъпка по стъпка, видео

Лунен маникюр с гел лак – това е модерна интерпретация на "холивудски нийл-арт", който е бил популярен в САЩ през 40-те години на ХХ век. През 2010 г. модната къща Dior е възстановил дизайн, като се използват други видове покрития. Оказа неординарный маникюр шеллаком, който зае тежък място в света нийл-индустрията. Как да лунен маникюр с гел лак правилно, ако трябва да го получи в домашни условия?

Как да лунен маникюр с гел лак: снимка стъпка по стъпка, видео

Тайната на красивия дизайн – това е правилното рисуване на дупки и върха на ноготка однотонным лак. Класически вариант – използването на бяло и светъл лак, но в наши дни се появиха нови възможности. Е дупката може да бъде под формата на усмивки, триъгълника, рисунка или е украсена с блестящ интериор. Помислете за начини как да се създаде лунен маникюр шеллаком, с помощта на различни материали.

Метод №1 – използване на шаблони на ноктите

Лунен маникюр с шеллаком е създадена с помощта на следните материали:

 • Основно покритие;
 • Оцветен шеллак;
 • Fortifier;
 • Восъчна;
 • UV-лампа.

Как да лунен маникюр с гел лак: снимка стъпка по стъпка, видео

Шаблони със самозалепваща подложка, се продават в специализираните магазини. Ако не се получи да ги намерите, можете да вземете и канцелярский лепенка или самозалепваща се лента. Нататък следвайте стъпка по стъпка инструкциите, за да се получи красив дизайн.

 1. Премахване на остатъци от стари покрития, с помощта на ацетон или течност за премахване на лака.
 2. Подгответе ванночку за ръце, добавяйки в топла вода няколко капки етерично масло или една чаена лъжичка морска сол.
 3. Лечение на област кожичките олио или крем. Премахнете кожичките портокалова пръчка.
 4. Стъклена пила за нокти подпилите ноктите, с което им красива форма и дължина. В този сезон на мода са къси и на средна дължина на ноктите.
 5. Обезжирьте ноктите борным спирт или обезжиривателем.
 6. Накрасьте невен един слой на основното покритие, просушив го под UV лампа за 2 минути.
 7. На полимеризованную база нанесете цветно покритие. Подсушете го под лампа. Нанесете втори слой, и подсушете.
 8. След това трябва да се нарисува дупка и линията на усмивката. Покриват трафаретом парцел за нокти, който ще бъде не закрашенным, и нанесете бял цвят лак. Премахване на шаблон, подсушете слой под UV лампа.
 9. Нанесете на покритие слой fortifier, и подсушете. Дизайнът е готов!

В това видео е показано четири начина как да нарисува дупка при изпълнение на лунния маникюр.

Използвайте четката и фолио за създаване на луната нийл арт

На листа не може да бъде винаги под ръка, а така искам да се създаде чист лунен дизайн. Купете тънка четка за рисуване с диаметър 1-2 мм, която ще ви помогне да рисуват тънки линии, без значителни грешки. Метод №2 – лунен маникюр с гел лак с четка. Този лунен маникюр с гел лак предполага подобна схема на изпълнение, извършване на етапите 1-7. На следващия етап трябва да се изпълни тези стъпки:

 1. Нанесете на ноктите, бяло или друг цвят лак, с помощта на четка за рисуване. Набиране на дрямка е малко шеллак, и внимателно прорисуйте дупка и линията на усмивката. Подсушете с покритие под лампа.
 2. Скрийте резултат финалната закрепителем, също просушивая за полимеризация. Ако искате да създадете за нокти фигура, или придават на дизайна на декоративна детайл, премахване на финала лепкав слой борным алкохол, съсредоточи детайл, и се прилага за покриване на още един слой на финала.

Вижте как да направите лунен маникюр шеллаком.

Метод №3 – лунен маникюр шеллаком в домашни условия с помощта на фолио. Храни фолио не е подходящ, купете си маникюрную фолио. Дупката и линията на усмивката обволакивают в този материал, който придава на нийл-арту яркост и блясък. Как да лунен маникюр с фолио стъпка по стъпка:

 1. Скрийте маникюр база, цветен шеллаком, просушив всеки слой под UV лампа.
 2. Вземете тънка четка за рисуване, напишете върху нея лепило за фолио и прорисуйте им област на ръба на нокътя и в дупката.
 3. Когато лепилото изсъхне, се прикрепя към него стикер с фолио, така че да е матирана повърхност се оказа отдолу. Когато покритието изсъхне, стикер може да се оттегли.
 4. Ако фолио не перебилась внимателно, остана грешка – нанесете върху дупката и край на нокътя още веднъж лепило. И повторете манипулация.
 5. Последната стъпка е покриване на ноктите закрепителем. Полимеризуйте слой под UV лампа. Маникюр шеллак с фолио готов!

Как да лунен маникюр с гел лак: снимка стъпка по стъпка, видеоКак да лунен маникюр с гел лак: снимка стъпка по стъпка, видеоКак да лунен маникюр с гел лак: снимка стъпка по стъпка, видеоКак да лунен маникюр с гел лак: снимка стъпка по стъпка, видеоКак да лунен маникюр с гел лак: снимка стъпка по стъпка, видео

Метод №4 лунен маникюр шеллаком с помощта на апликатор за сенки. Прекарайте у дома всички необходими процедури за подготовка на ноктите. Накрасьте им база, основният цвят, просушив всеки слой. В сух апликатор накрасьте бял лак или лак друг оттенък, който ще привлича дупката. Точечными движения накрасьте апликатор област дупки, и веднага подсушете слой под лампа. Следвайте процедурата с всички нокти. Закрепете резултат дюзи, премахване на лепкав слой борным с алкохол или специален начин.Не използвайте влажен апликатор, в противен случай гел, лак разтвори и маникюр веднага се разваля. При желание, апликатор можете да създадете линия на усмивката на ръба на нокътя, перпендикулярно до дупка.

Този вид нийл арт позволява прилагането на декоративни орнаменти, вместо да се бои за нокти. Дупката може да бъде украсена с пайети, декоративен пясък. Ако имате бели маникюр, молив, ще бъде по-лесно да очертание на контура, като направите декорация дизайн. Изберете контрасти – вместо лъскава цветове, прилагайте две текстури – гланц за основните цветове, матирани и за кладенци.