Женско списание » Грижа за ръцете » Люляк маникюр с гел-лак

Люляк маникюр с гел-лак

Люляк маникюр с гел-лак

През лятото това много момичета харесва де невен сиреневыми нотки на гел-лак. Като се възползва от факта, че тонове на този цвят имат огромно разнообразие, както техник по изпълнение на маникюр, също са достатъчно много, невен могат да бъдат украсени с най-разнообразни по дизайн начини.

За да направите дневен маникюр, по-добре да се ползват ярки и светли сиреневыми гел-лакове, а до экстравагантному вариант на маникюр, за купоните по-добре да изберете комбинация от тъмно-лилав или матирано лилаво гел-лак и триизмерна златен фолио, като частично нанасяне на ноктите, или маникюр с космическа тематика.

Характеристики-оттенък

Люляк е бил популярен винаги, и не само в маникюре – той се радва на добро търсене и в облеклото, и декориране на стаи. Експерти сешоар-шуя твърдят, че люлякови нюанси символизират праздненство, мистика, наитие и дълбочината на познанието. Около люляков цвят се създава хармонични, успокояваща обстановка, той е в състояние да събуди скритите резерви на енергийни източници, за да се избавят от безсъние и от страх.

Красота и здраве

Представителки на прекрасния пол, даде предпочитание пурпурен тонам гел-лак, не само имат невен с красив дизайн, те самите така понякога, без да подозира, лекува тялото си! А се случва това се дължи на способността лилаво нюанси действа успокоително на нервната система, отнемат болезнените усещания и дори да стимулира на мозъчната дейност.

Маникюр с пурпурен гел-лак ще бъде страхотно се комбинират както с офис костюм, така и с официални дрехи почивка и ежедневни дрехи. Играта виолетови тонове позволява да се постигне напълно различен дизайн, в основата на който ще бъде само един основен цвят.

Лилав цвят на ноготках – това е винаги печеливш вариант за дизайн на всякакъв вид. За него са подходящи различни рисунки - бели, розови, черни. Присъствие в дизайна лилав цвят ще е по-изразителна невен с всякакъв дизайн – с лунен маникюр, с френски или декорирани по някакъв образец или модел.

Гел-лак се счита за най-търсените изглед покрития за нокти. Той се отличава с красив оттенък, невен винаги изглеждат с него е добре поддържан, както ногтевая плоча става по-плътна и стегната. Технология на покритие на нокътната плочка и гел-лак е такава, че варианти направите невен - не се броят – от рисунки и модели до фотодизайна и стикер-дизайн. Освен това, можете да се възползвате от наслагване на кристали, стикери и всякакви акрилни проекти.

Но най-красиво изглежда лилаво маникюр, направен с гел-лак. Благодарение на една особена мекота и приятен глиц на това покритие люлякови нюанси стават още по-изразителна. Тази гама съществува в множество дизайнерски възможности.

Оригинални идеи

Теменужки в дизайна

В този дизайн трябва да се използва тъмен лак с матирано отлив. На нокътната плоча частично се нанася прозрачно покритие, а частично – сиреневое. По кристално нанася изображението на теменужки.

Монопокрытие

Ако покриване на нокътната плоча, с помощта само на люляк гел-лак, а след това тази техника ще удължи визуално ноктите и им придават по-ясна форма.

Люляк маникюр дизайн нокти пурпурен лак:

Лунна фантазия

За лунния маникюр нюанси трябва поярче, най-важното тук е да не се прекалява. Е дупката на нокътната плочка покрита с жълт цвят, а останалата част – пурпурен или лилаво. Такъв е най-добър дизайн ще изглежда по-кратки ноготках. За лунния маникюр, можете да използвате всякакви несочетаемые нюанси, така че това е един вариант, когато имате точно могат да изненадат околните.

С лунен маникюр отлично ще се слее пайети, кристали, а също и никакво изображение на необичайно. В никакъв сиреневом оттенке се крие чар и оригиналност. Още един вариант – покриване на дупката нежно-пурпурен оттенък, а останалата ноготок изпълни в тъмно purple гел-лаке.

Градиент

Иновация в начина на нанасяне на гел-лакове. Различни нюанси на люляков цвят се нанася под формата на ленти на гъба. На нокътната плоча, на която предварително е нанесен прозрачно покритие, се прилага гъба с ивици и пресовани. Линия на ноготке се получават неясни граници.

С пайети

Невен лилав цвят с пайети, ще изглеждате много по-празнично и елегантно. Блясък блясък ще бъде сега и след това се привличат към себе си погледи на околните. Допълват образа с помощта на бляскъв страз и пайети обичат много представителки на прекрасния пол. До триумфа на всяка жена украсява себе си тези малки, но такива ярки елементи – облекло, прическа и, разбира се, маникюр.

Подходящ дизайнът и през седмицата, ако за вас не е елегантна рокля, а най-обикновени дънки. Пайети днес се предлагат в различни форми: от цветен песочка и прах, до големи и различни по форма детайли. В най-големи дори може да се помисли холографски модел, и най-дребния се нанася със специален пистолет.

На сиреневом фона на пайети всякакъв вид изглеждат елегантно и празнично, но всяко момиче решава за себе си, че я харесва най-много. Възможности за дизайн невен с лилаво покритие и пайети много, така че можете спокойно да експериментирате.

С камъчета

Пайети в този случай може да се замени блещукащите камъчета. Този маникюр ще изглежда много ефектно и елегантно. Благодарение на малък переливающимся кристаллам, момичета, не се получава просто уникален маникюр, но той дори се превръща в достойна алтернатива на златен колечкам на пръстите на краката.

В тенденцията на луксозни маникюров днес дизайнерско оформяне на нокътната плочка и с помощта на прозрачни кристали с кръгла повърхност на кристалите под формата на малки дъждовни капчици. От трептене кристали дамская дръжка изглежда елегантен и в същото време луксозен. А най-много неустоим, получени невен с кристали в лилаво основа, качени от кожичките или под формата на оригиналното изображение.

Петна на леопард

Принт "леопард" - това е много актуална тема. Черни петна на леопард по фиолетовому фон се различават стильностью и нестандартностью. Този дизайн не се извършва в две форми – или по цялата повърхност на нокътната плочка, или частично – една част от однотонная, а другата – с петна, а между тях – пътека, облицована с кристали.

Модел

Тук е мястото, където развихри фантазията на дизайнера – фигура на purple фона изглежда ще бъде просто чудесно. Най-женственны, определено изображения на цветя. Можете да украсите шарките на всеки ноготок, а може да си на една или на две на всяка ръка.

С черни ленти

Този принт може би никога няма да излязат от мода. Черни ленти и допълнителни геометрични елементи на сиреневом фон – това е много важно.

В полка точки

Много оригинално и закачливо ще изглежда невен с черен пипер, който обведен бял цвят, и всичко това – лилаво фон.

Различни комбинации от люляков придават маникюру изразителност. Комбиниране с бежевыми тонове, получават ограничаване на контраста, като най-подходяща за работа в офис. Връзка с розов цвят – това е създаване на романтичния начин, уместно за среща или разходка. Стилно и модерно да изглеждат невен, украсени веднага три нюанси – жълто, червено и лилаво.

За сватбеното тържество

Сватбата – това винаги е нещо специално. Въпреки че дълго време е било прието булката за сватбата покриване на ноктите однотонным светъл лак – това е смятан за класика в жанра и да го замени могли само че френски маникюр. Но днес никой не пречи на булката се различават оригиналност.

Ще отговарят на всякакви гама от нюанси – и най-бледа и от най-тъмните – как кой повече ми харесва. Отличен избор на булката може да стане светло сиреневая основа с всички рисунки, модели или декорирующими елементи. Сватбен маникюр в лилаво тонове може да изглеждат като модели или дантела в центъра на нокътната плочка или по нейния ръб. Може маникюр булката и се състои от розови и бели камъчета и страз.

Има желание да бъде оригинален, да удари всички, оформив върха на нокътната плочка тъмно-пурпурен гел-лак. Много стилен дизайн ще изглежда като булка, ако тя към сватба ноготкам лилав цвят ще е в тон на някой аксесоар.

Лилавата невен – това е универсален избор. На тях винаги е интересно да изглежда на всяка рисунка или модел, красиво ще изглеждат също камъчета и кристали. Модата с ас люляков оттенък никога няма да остане незабелязана. Този маникюр ще помогне на момичето да създадете романтична и спокоен начин.

Този нюанс е подходящ също така и за създаване на ретро стил. Цвят на люляк наистина много многостранна чрез комбинирането в него множество нюанси. Едни от тях са свързани с нещо лесно и романтична, други – по-близо до брутальным и секси. Това е и причината, че е лилаво на цвят обожават дами, защото те могат да се опитат в себе си един или друг начин, гледайки на това, кое от тях днес настроението.

Люляк маникюр: дизайн на ноктите пурпурен лак - във видеото по-долу.