Женско списание » Грижа за ръцете » Лунен маникюр с гел лак: тайни техники + съвети за начинаещи

Лунен маникюр с гел лак: тайни техники + съвети за начинаещи

Да следи за външния си вид трябва, в края на краищата, добре поддържани жени да се чувстват уверени във всяка житейска ситуация. Внимание заслужава не само дрехите и прическата, но и маникюр. Много популярен сега се радва на лунен маникюр с гел лак – това покритие е универсално и се държи в ноктите си достатъчно дълго време.

Гел лак – какво е това?

Сигурно всяко момиче, накрасив ноктите вечер и да се чака пълното им изсъхване, отправлялась с чиста съвест спи. Но ето лош късмет, сутринта, маникюр изглеждат просто отвратително: лак съежился, ноктите се виждат отпечатъци кърпи, а на някои от пръстите на краката покритие и изобщо отпало.

Класически лакове наистина са много неприятни движения: те бързо се развалят, дълго да изсъхне, а покритието трае само няколко дни. Ето защо съвременните гел лакове се считат за една от най-добрите разработки индустрията за красота през последните години.

Предимства на технологията

Появата на гел лакове доведе до истинска революция в областта на ноктите на услугата. Това е вещество, наистина има много предимства, в сравнение с класическите лакове:

 • Лесна за нанасяне и отнемане
 • Хипоалергенност
 • Якост и устойчивост на
 • Богата цветова гама

Появата на гел лакове отвори огромни възможности за въплъщение на дизайнерски задумок: по време на изготвянето на лака пада на тънки слоеве и не се навива, а цветовете не се смесват.

Структура на гел лак позволява на нокътната плоча диша, а защото много момичета се нанася покритие, за да расте свои собствени невен. След отстраняване на ноктите стават значително по-твърда и престават да не стратифицира.

Лунен маникюр с гел лак: тайни техники + съвети за начинаещи

 • Не бързайте изтриване на ноктите, заразени гъбична инфекция. Модерен лак от гъбички на ноктите може да реши проблема бързо и ефективно.
 • Професионален апарат за извършване на маникюр и педикюр подходящ за всички жени, без изключение, повече тук .

Какво да очаквам от процедурите?

Изпълнението На процедурата тръгва от около 1,5-2 часа (зависи от опита на майстор). За това време ще ви направят дълбоко почистване кутикул, придават на ноготкам желаната форма и се изпълнява директно покритие.

Лунен маникюр с гел лак: тайни техники + съвети за начинаещи

Записани в салон-добре за един и половина - две седмици. Практиката показва, че най-опитни майстори график расписан). Преди да замине за сеанс задължително се питат, коя фирма лъки използва капитана. Например, продукти led zeppelin, независимо от своята популярност, подходящ далеч не всички момичета.

Където и да са по-гъвкави и трайни лакове от компании ORLY и KODI.

Най-новите тенденции

Дизайн на маникюр, зависи изцяло от вашите вкусови предпочитания. На върха На популярността сега фрэнч и лунен маникюр с гел лак. Тези покрития са подходящи жени, независимо от формата на ноктите, като прави ръцете по-женствени и нежни.

Лунен маникюр се върна към вас от тридесетте години на миналия век. Тогава това покритие може да си позволи само водещите звезди на Холивуд. Те се оцветяват целия нокът, оставяйки го основаването на малка "ямка". Цвят избирали изцяло в тон вечерно облекло.

Към днешна дата има няколко различни начини, как да се направи лунен маникюр гел:

 • Класика – покритие се извършва в същия стил и актриси в Холивуд.
 • Модерен – в този случай на ноктите се нанася няколко лакове: един по цялата дължина, и друг в областта на дупки
 • В стил Диор – този дизайн се появи съвсем наскоро, след една от най-новите хитове известни френски модни дизайнери. Дизайнерите на Диора, предложени за покриване на върха на ноготка и дупката различни цветове, оставяйки малък прозрачен междина. Това е дизайн изглежда наистина необичайно и просто привлича вниманието на околните.

Учим се прилагат на покритието

Много от момичетата не знаят как да лунен маникюр с гел лак в домашни условия. В действителност това не е трудно, но първоначално трябва да си купя всичко необходимо за провеждане на процедурата:

 • Комплект за обрезного маникюр (или електрически аналог)
 • UV-лампа (у дома, най-удобно да се използва с преносими USB-лампи, които заемат малко пространство и се сушат покритие само за 10-15 секунди)
 • Детайли баба (специална пила за полиране)
 • В основата на
 • Лъки правилния цвят
 • Ленти за фрэнча (с тях вашият маникюр ще се окаже много по-спретнат)
 • Закрепитель
 • Обезмаслител
 • Масло за кутикул

Ръководство за начинаещи

В интернет има много информация за това, как да лунен маникюр с гел лак. Това проучване трябва с голямо внимание – само при правилно изпълнение на всички етапи на процедурата ще можете да постигнете идеален резултат.

Лунен маникюр с гел лак: тайни техники + съвети за начинаещи

Необходимо да се започне с класически маникюр: премахване на кожичките и придайте ноктите форма. След това, с помощта на бафа, трябва да се намали блестящ слой на нокътя. Полира ги по-добре с леки движения, за да не увреждат нокътната плоча. Всички прах е по-добре да изтрие специална четка, без да докосвате невен възглавничките на пръстите.

След това, по цялата му дължина се нанасят на тънък слой основи и изпращат на ноктите в лампа (да ги държи там трябва толкова, колкото е посочено в указанията на вашия апарат).

Ако искате да направите женствен и елегантен маникюр, наклейте на всеки от пальчиков по две ленти за фрэнча. Едно трябва да бъде по-близо до върха, а другата – в основата на ноготка. Внимавайте, за да банди на всички нокти са поставени на еднакво разстояние.

Лунен маникюр с гел лак: тайни техники + съвети за начинаещи

Нататък се нанася лак. Естествено и в същото време стилно ще изглеждате класически бял емайл. Прокрашивать невен трябва да се тънък слой, без да се излиза извън границите на ивици. Высушив първи слой, е необходимо нанесете втори и също изпратете ръце в лампата.

По желание може да се допълни с покритие на различни аксесоари: слайдерами, бульонками, пайети. По-добре да прави това на един - два пръста, за да маникюр не се получи наляпистым. Осигуряването на всички декорации на ноктите покриват закрепителем и внимателно се изсушава в ултравиолетовата лампа.

Маникюр вече изглежда готов, но покриване на все още остава твърде лепкава. Ето защо трябва да се възползват от обезжиривателем, който много специалисти заместват спиртовым разтвор. В заключение област кутикул се намазва с масло, внимателно захранващо кожата и допринасящ за по-бързото зарастване след обрезного маникюр.

Идеи лунния маникюр

Лунен маникюр с гел лак изглежда стилно, но наистина да изпъква от тълпата, можете да разнообразите покритие различни рисунки.

Прозрачен лунен маникюр с гел лак

Най-често момичета предпочитат да се прилага сложен дизайн в навечерието на празниците, независимо дали е Нова година или Валентинов ден. В зависимост от тържества, съответно се променя и предмет на покритие.

По-близо до Празника на всички влюбени много жени са така наречените прозрачни лунен маникюр. Тази техника е доста трудна, тъй като я изпълни с помощта на шаблон е невъзможно.

Лунен маникюр с гел лак: тайни техники + съвети за начинаещи

Много момичета ми харесва, когато на третия и на големия пръстите на капитана вырисовывает сърце (или всяка друга фигура), оставяйки го прозрачна, а останалата част на нокътя се покрива с цвят лак.

Необичайно решение

Направи лунен маникюр по-креативен е възможно, с помощта на черен и бял лак. В този случай, черен лак е основната: те покриват целия нокът, с изключение на зона "дупка" в основата.

Нататък, с помощта на бял лак и тънка четка, за всеки от пальчиков рисуват два полукръг, напомнящи яка на ризата. След това по протежение на центъра на нокътя се поставят няколко точки: външно такъв ноготок напомня за едно смешно рубашечку. Този дизайн изглежда доста свеж и в същото време смешно.

Лунен маникюр с гел лак: тайни техники + съвети за начинаещи

 • Лазерна епилация на подмишниците дава възможност за бързо, сигурно и трайно решаване на проблема с излишната растителност по тялото и премахване на миризмата на пот.
 • За да изглеждате стилно и модерно можете да покриете ноктите с черен гел лак, още в статията .

Полезни съвети за начинаещи

За да гел лак продължи наистина дълго, по-добре да се вслушат в съветите на експертите ноктите на услугата. Майстори препоръчват:

 • Извършва почистване за няколко дни до нанасяне на гел лак. Преди да започнете процедури, трябва да се избягва продължително овлажняване на ръцете.
 • Веднага след покриване, по-добре няколко часа, да не убивам с пръстите си.
 • В деня на нанасяне на гел лак трябва да се откажа от посещението на парни бани и сауни
 • Отдирать и "ковырять" трескающееся покритие (това обикновено се случва след две седмици), е строго забранено – вие рискувате да повредите нокътната плоча.

Покритие на ноктите гел ще ви избави от много неприятности, които доставляли ви класически лъки. Вие завинаги остава в миналото напукани нокти и облезающие парченца боя. Освен това, с чист лунен маникюр и ще се почувствате уверени във всяка житейска ситуация.

Как да направим луксозен лунен маникюр с помощта на гел лак: видео

Името на този маникюр получава благодарение на технологията, по която средство се нанася на ноктите: за да маркирате лунулы, подобни на полумесец, се използва специален лак.