Женско списание » Грижа за ръцете » Правим шеллаком сватбен маникюр за къси нокти

Правим шеллаком сватбен маникюр за къси нокти

 

Правим шеллаком сватбен маникюр за къси нокти

На сватбата момичета се опитват да изглеждат като най-истинските принцеси, че резултатът е чудесен, вече предварително те подбират себе си сватба начин, прическа, дрехи, грим. Ами как да мине без маникюр? Той, разбира се, трябва задължително да бъде модерен и нежна. В края на краищата гостите, на първо място, ще наблюдават красивата булка. А когато младоженецът ще се носят годежен пръстен на пръста си, всичко непременно ще обърнат внимание на пръсти на булката, затова маникюр – отлична възможност да покаже своя вкус.

Видове маникюр достатъчно много, така че изборът зависи само от булката, кой я е най-много се радвате. Анализира още си струва маникюр с помощта на шеллак, сега той е доста популярен сред момичетата, и още повече сред булките.

Запознат със страшна дума "шеллак"

Първо е необходимо да се разбере, какво е шеллак. Много е вероятно вече сте чували за такова лаке, но все още не е опитвал. Но тези, които вече се опитах, сигурно много добре говорят за него.

Шеллак съдържа в себе си и лак и гел едновременно. Тя е безопасна, тъй като не е в състава на вредни вещества. Ето защо, веднага да изхвърли лоши мисли за сигурността на това вещество, тя е абсолютно безвредна. А освен това има много предимства. Ето някои от тях.

Първо, той е много положително се отразява върху ноктите и нокътната плоча. Благодарение на него, невен ще станат много силни. Второ, да се работи с този лак е достатъчно лесно, не изисква професионални познания, така че да направите маникюр с помощта на шеллак е възможно и в домашни случаи. Суши той само за две минути, си струва само да държи ноктите под ултравиолетовата лампа. И да го свалиш може за десет минути. Цветове и нюанси, много, се избират могат да бъдат най-различни, още нюанси могат да се смесват за получаване на нови цветове.Държи такъв маникюр 14 дни, след което му трябва да се махне и по желание да направи нов.

Отличен вариант на такъв маникюр ще бъде на сватбената церемония. Например, можете да направите този маникюр малко преди сватбата, дори за няколко дни преди нея. И в един ден той ще изглежда отлично.

Правим шеллаком сватбен маникюр за къси нокти

 

Какво сега?

На мода сега класическа мода, така че на сватба е най-добре грима на къси нокти, и не си струва да ги отращивать. Изпълнение върху тях може да бъде точно маникюр с използване на шеллак.

Ако сте решили да направите сватбата на маникюр с къси нокти , а след това изберете цвят нежни, пастелни, особено за тези, които имат светла кожа, и още ако роклята имате някакъв друг цвят, кремав, или бледо-розово, маникюр може да се направи в цвета на роклята. Ако имате тъмна кожа, можете да направите маникюр с помощта на ярки нюанси.

На къси нокти не трябва да правите твърде много украса, по-добре изобщо да не ги направя, но ако толкова много искате, направете пайети или кристали само на един безименен пръст, на който скоро ще се появи на годежен пръстен.

Правим шеллаком сватбен маникюр за къси нокти

 

Различни видове грим на къси нокти с помощта на шеллак

Както беше казано по-горе, на къси нокти ще бъде много готино изглежда маникюр с използване на шеллак. За тази цел трябва да изберете някоя от един прост и елегантен вариант. На къси нокти не правете големи рисунки, или обратното, твърде малки. Добре е в такива ноготках ще изглеждат и вертикални ивици, ами и още много, най-лесният вариант е однотонное покритие с лак.

Направи за сватбата може да е в стил френски шеллак. Той е класически, ще бъде много готино изглежда на къси нокти, има много различни нюанси на покритие, така че изберете някоя можете.

На сватба булката, за да може да се направи много красив, а най-важното е доста устойчив на френски маникюр в стил шеллак. Така ноктите ви ще изглеждат много оригинално и пъстро.

Маникюр шеллак може да се направи в омбре стил. Той е достатъчно прост за изпълнение, но изглежда много интересно и красиво.

Можете да направите този маникюр можете по всяко салон за красота, както може да го направи без проблем в домашни условия . Само първо ще трябва да закупите всички необходими материали.

Правим шеллаком сватбен маникюр за къси нокти

 

Още малко за шеллаке...

За да направите маникюр с помощта на шеллак в домашни условия и на дълги нокти трябва малко проблеми, така че ако искате да направите такъв маникюр у дома, а след това направи къса невен. Благодарение на него можете да се укрепи ноктите си, а ще се проведе на такъв маникюр цели две седмици.

На къси нокти е най-добре изглежда френч маникюр, нещо, което можете да направите. Но все пак трябва ултравиолетова лампа, защото този лак съхне под действието на ултравиолетовите лъчи.

За да се постигне трайно и красиво оцветяване на нокти, трябва да спазвате правилата за нанасяне на шеллак върху плаката на нокътя, ами и естествено технология. Всичко трябва да се прави на етапи. За начало придайте красива форма на ноктите, премахнете кожичките, трябва да се направи шлифовку на нокътната плочка, благодарение на този лак определено дълго се задържа на ноктите си.

Къси ноктите стават здрави благодарение на шеллаку, така че няма причина да се тревожите за тях.

След като сте са обработени невен, трябва да ги обезмаслени, за това трябва да използвате специален препарат, за да обезмаслени маникюр, тези средства се продават във всички магазини, където се продават козметика. Нанесете върху ноктите обезмаслител трябва дъждовни дни от лен, не си струва да използвате памучни дискове.

Първо боядисване на ноктите базов слой, и когато тя изсъхне, може да се прилага шеллак. След това подставляем ръце към ултравиолетовата лампа и изчакайте няколко минути докато изсъхне. Така прорабатываем всеки слой.

За цвят е достатъчно светло, а след това да нанесете няколко слоя шеллак и всеки се сушат под ултравиолетовата лампа.

Свали за маникюр могат да бъдат с помощта на ацетон. Я да нанесете върху памучен диск и го монтирате на ногте с помощта на фолио за 10 минути. Когато сте махнали стария маникюр, това може веднага да се направи нов.

Правим шеллаком сватбен маникюр за къси нокти

Правим шеллаком сватбен маникюр за къси нокти

 

Малко за къси нокти

При късите нокти достатъчно преимущества в сравнение с дълги нокти. Първо, те са много здрави, дълги. На тях може да не се прилага специални лакове, които укрепват структурата на нокътя. Второ, дълги нокти много често се повреждат по време студено време или след като вземете душ. Къси нокти е доста спретнато и красиво изглеждат, и за празниците е най-добре на къси нокти, покриване на тях може да се някакви не много затруднен лак. Къси нокти не изискват допълнителни грижи, докато за дълги нокти се нуждаят от очи, да си око.

Този сезон е много популярен-тъмни нюанси. Те ефектно изглеждат в ноктите си къси, а не дълги. Нали не искате да минувачите обръщат внимание на вашите дълги тъмни нокти.

Още къси нокти са много практични. С тях е по-удобно да работи на компютъра, да се готви храна. И дори ако сте се събрали да се направи на сватбата на къси нокти, ще ви бъде много по-спокоен и много по-удобно. Дълги ноктите ви могат да бъдат объркващи, и вие просто няма да можете както трябва да развеяться.

Правим шеллаком сватбен маникюр за къси нокти   Правим шеллаком сватбен маникюр за къси нокти

 

Какъв цвят да изберете за сватбен маникюр?

Сватбен маникюр за къси нокти на краката правете не е толкова ярък. Ако сте решили да използвате шеллак, а след това изберете цвят правилно. Както вече споменахме по-горе, направете си маникюр в цвят рокли, само ако то не е бяло, а някакъв друг цвят. Най-добрият и много лесен вариант, е да се направи обикновен маникюр, само за да е наситен, направете няколко слоя шеллак.