Женско списание » Грижа за ръцете » Маникюр с точки снимка: 100 идеи за дизайн на ноктите

Маникюр с точки снимка: 100 идеи за дизайн на ноктите

Красиви невен в съвременния свят – не нещо специално, а вече стана ежедневна задача. Маникюр – важна част от начина на модата, от това, какъв е той, ще се оформи мнението на околните за стила и характера на човек. Маникюр с точки, като на снимката по – долу- доказан вариант за начинаещи познаваш основите на дизайна.

Маникюр с точки снимка: 100 идеи за дизайн на ноктите Като помощници при създаването на красив и качествен дизайн е създаден от много тела е:

 • четката с различни размери;
 • самозалепваща се лента;
 • етикети;
 • печати;
 • дотс и т.н.

Дизайн на ноктите дотсом: снимка

Дотс в маникюрном на истината в специална сметка, тъй като този инструмент е лесен за използване и помага за минимално време да се създаде изображение на ноготках само с помощта на точки. По форма той напомня на една кука за плетене, само на върха е направена под формата на топчета (стомана), откъдето идва и името на инструмента.

Рисунки върху ноктите си с помощта на дотса – основите на дизайн, ще бъде в състояние да изпълни дори престъпления. Обаче репетиция на типсах или на обикновена хартия, не ще бъде излишно. За да започнете, е достатъчно да потънат инструмент (топчета) в лак, а след това вече да се сложи "кръгли отпечатъци". След малко практика кръгове ще излязат внимателно, ще става контролира техните параметри. Дизайн на ноктите с помощта на дотса може да се види на снимка.

Точков маникюр: прости рисунки

За тези, които е почитатели на минимализма, ще отговарят на прости модели на ноготках. Особено ревностен, не е нужно, а невен ще получат неустоим стил. Дотс ще помогне да се създаде дизайн на ноктите със следните елементи:

 • точки;
 • swirls;
 • със запетаи;
 • кръгове с различен диаметър и т.н.

Най-лесният и красив вариант – фигура дотсом точки: от малка и по нарастваща, и обратното. Лесно рисува геометрични фигури с кръгове един диаметър.

Най-достъпни варианти на дизайн с помощта на маникюрного инструмент:

 1. Маникюр с точки снимка: 100 идеи за дизайн на ноктитеИзвършваме покритие ноготка черен цвят да изсъхне му, дотс потопете се в бял цвят (предварително приготвен палитра) и чертане на кръгове в "усмивка" ноготка (всякакви размери). Подсушете и парцел с довършителни работи слой. Подобен на растерна графика на ноктите си има на снимката.
 2. Покритие ноготка може да се извърши светъл гел (бежово или розово). Трябва да изчака, докато тя изсъхне и да френч (в палитрата бял лак трябва да се подготвят). Подсушете френч и равен няколко реда кръгове бял цвят, след "усмивки". Подсушете и парцел на топ. Френч с точките може да видите на снимката по-долу.
 3. Може да се изпълни дизайн нокти с редуциране на два цвята. Например, да се вземе като основа червен цвят, точка направите бели, и по традиция – изолиране на безименния пръст, може веднага два (по-голям). Основа на тях да направи бели и червени точки. Такава нехитрую смяна може да се направи с всеки две лакове.
 4. Ефектно изглеждат точки с различен цвят, но с еднакъв диаметър на однотонном на черен фон.
 5. На филийки в голям размер, може да нанесе гледна по-малък диаметър. Красиво изглеждат бели на черни.

Не се страхувайте да експериментирате с цветовете!

Маникюр с точки: снимка на рисунки на цветя

Лесен начин за украса на невен с прилагането на дотса – нарисува цвете от кръгчета. Това е направено по следната схема:

 1. Случва подготовка и нанасяне на покритие на основния цвят.
 2. След като се постави пет точки-венчелистчета на един тон и на една точка от друг цвят в средата. По този начин можете да рисувате на произволен брой цветни чертежи с различни размери на листа.
 3. Парцел топ.

За украса на "цветето" фантазия може да завърши завитушки. Дизайн на ноктите с филийки, това ще стане като на снимката.

Можете да се възползвате от по-сложна схема:

 1. Парцел база, ги оставете да изсъхнат.
 2. На "улыбочке" поставяме многоцветни чаши-листенца. Тези точки трябва да изготви така, че да се припокриват.
 3. Поставете централната кружочек.
 4. Покриваме дюзи нокти.

Рисунки на къси нокти с помощта на дотса: снимка

За "оптичен измама" - увеличаване на нокътната плочка трябва да се прилага на кръгове по ноктите. Диагонал на изображението също ще бъдат между другото. Мастни кръгове, не е необходимо, те утяжелят и без това на къси нокти и визуално не дават никакъв ефект.

Рисунки дотсом на ноктите: избор на нюанси и съвети за създаване на специален стил

В резултат на маникюр влияят два фактора: настаняване точки и избор от цветове. Уверете се в това, като моделите точки на ноктите си в снимката.

Маникюр с точки снимка: 100 идеи за дизайн на ноктите Ако вземем три нюанса, може да се изпълни на "прехода" дизайн – от един цвят в друг. За да направите това, като върховете на ноготка с най-тъмни (три цвята) точки голям размер. Нататък намаляваме размера на точки и цвят прилагаме по-светъл. След това дупката парцел с два-три реда най-малки точки на останалите цветове.

Списък на съвета за създаване на неповторим дизайн на ноктите с точков модел:

 • Ако вашата цел е създаването на сдържана варианта, тогава просто начертайте грах (черно) на светло (бяло) фон.
 • Ако целта е да се открояват, а след това върху черна основа можете да рисувате гледна ярки цветове.
 • Може да се на големи кръгове нарисува малки (съвпадат с цвета за основа), в крайна сметка ще къдрици.
 • При свързването на точките линии (прави) също излезе чудесен модел.

Ноктите с точки: снимка

Не се обезкуражавайте, ако във вашия комплект за дизайн на невен не дотса, може да се използва "домашни" средства с подобно петно. За тези цели ще отговарят на родословна за коса с топче на върха. Въпреки това, шипове може и да не се окаже под ръка, но писалка (химикалка), точно всеки има. В този кропотливом наистина важни постоянство и търпение, които ще ви помогнат в създаването на стил невен с филийки. Движенията трябва да бъдат плавни и бързи. Ако дотсом предвидено да се направи със запетая, трябва да се постави точка и се простират на нея, докато лак не растекся.

Дизайн на ноктите с точки 2017 г., като на снимката, направена с помощта на гел-лак. Съвременните дами рядко прибягват до маникюру с прости лакове, тъй като те са краткотрайни, те на смяна отдавна дойде шеллаки.

Пространството за въображение с използването на дотса няма граници, възможностите са много, всичко зависи от фантазията.