Женско списание » Грижа за ръцете » Маникюр в сиво, на къси нокти

Маникюр в сиво, на къси нокти

Най-често нюанси на сивото предизвикват асоциации със сиви изправени пред и копнеж. Но такова решение не е наред. Да Предположим, маникюр в сиво изглежда красива, стилна и оригинална. Разнообразие от цветове ви дава възможност да осъществим най-необичайните и смели идеи, дизайни в живота.Маникюр в сиво, на къси нокти

Производители на лакове предлагат днес модницам голяма палитра от сиви нюанси. Този цвят ще е страхотно на ноктите си всеки дължина и форма. Неговото основно предимство е това, че той не перетягивает в себе си най-голямо внимание, а това означава, сив лак не поспорит с дрехи почивка и прическа.

Такова покритие за ноктите може да се използва не само като основа, той може да послужи за създаването на оригинални дизайни. Особено ценна е възможността за комбинация на сивото с всички цветове на дъгата. Маникюр в сиво, снимка на която са представени по-долу, ясно го показва.

Сив дизайн на ноктите може да се допълнят всяко изображение, адаптиране към престъпление по образ и настроението си обладательницы. Той винаги ще изглежда по нов начин в тандем с различни нарядами и аксесоари. Многогранность сив цвят отразява редица нюанси, вариращи от светло и завършва с дълбоко сиво, почти черно.

Необичайни комбинации от цветове

Специалистите ноктите на обслужване са разпределени на пет от най-добрите комбинации със сив оттенък:

  1. Тъмно-сиво покритие за ноктите идеално се съчетава с нежно-розов цвят. Освен това оттенък в тандем със сиво перфектно ще изглежда тъмно брусничный, лососевый и цвят фуксия.
  2. Неутрален сив цвят перфектно подчертават и ще направи по-силен всеки цвят сини цветове (аквамарин, тюркоаз, мента и т.н.).
  3. За комбинация със сиви тонове, можете да използвате цялата гама от жълто. Ноктите ви ще изглеждат по биологичен и необичайно.
  4. Маникюр в сиво, няма да изглежда скучно, ако се добави малко зелено (фъстъци, неон и т.н.).
  5. За създаване на красив маникюр в сиво, подходящ цялата гама лилаво (от нежни лавандулово до цвят патладжан). До пурпуром особено полезно ще изглежда сребърна емайл.Маникюр в сиво, на къси нокти

Маникюр в сиво с кристали

Отличен избор ще стане маникюр, в който леко сив оттенък се комбинира с ароматна кристали. Дизайнът говори за лекота, добър вкус и финес своята обладательницы.Маникюр в сиво, на къси нокти

Основният плюс на този маникюр е, че той изглежда луксозно и богато. Маникюр в сиво с кристали, снимка на която са представени по-горе, ясно показва това. Още един плюс на този избор на гъвкавост. Той е идеален за вечерта отивате на театър, на работа или на разходка с приятели.

Маникюр в сиво, на къси нокти

Дълги невен изглеждат секси и женствени, така че момичетата обичат нарощенные ноктите. Но много жени не са имали възможност да носят дълъг маникюр, по силата на своята професия, или защото ногтевые табели не са достатъчно силни, а ноктите постоянно се чупят лесно. В подобни случаи не се отчайвайте, защото на къси естествени невен днес в тенденция, да се грижи за тях значително по-лесно, освен това в ежедневния живот с тях много по-удобно.

Отличен дизайн за къси нокти ще стане френч в изпълнение на нестандартни. Сив цвят често се използват като основа, а свободния край на нокътя може да се покрие с лак цвят на слонова кост.Маникюр в сиво, на къси нокти

Също така в кратки ноготках могат да се представят ефект дъжд. За това трябва да използвате мерцающую и матирани текстура. Именно блестящия лак ще представят илюзията на дъждовните капки.

Spiritedly на къси нокти ще изглеждат комбинация от светло сиво с леко розов оттенък. На нокътната плоча, могат да се представят фигура под формата на ленти или на грах.

Неповторим ще направи сиво маникюр всякакви проекти – глиттеры, бульонки и т.н. С помощта на декоративни мъниста може да оформите различни мотиви, най-подходящи за бульонки сребърен или златен цвят.

Не по-малко впечатляващо на къси нокти изглежда ефект омбре, който предполага по-плавен преход от светло към по-тъмен цвят. Сива палитра е идеална за такъв проект, още повече, че в домашни условия го изпълни е лесно.

Зимните студове – не е повод за тъга. Не разполагат с време да дойде зимата, тъй като празници и срещи с приятели закружат в коледната атмосфера. Момичета обичат всички да се мисли предварително, и маникюр включително.Маникюр в сиво, на къси нокти

За да зимата да е в тренд, трябва да се използва в маникюре благороден сив цвят. Налице е ярък и необичаен нийл-арт, който винаги ще изглежда вярно – това е перлено-сиво покритие. Този маникюр ще бъде перфектната комбинация, ако носите бяло палто или сако. През зимата стилисти препоръчват да се използва максимум блясък, който може да постигне с помощта на шиммеров или гланцов слой.

Метален маникюр

Огледален маникюр, като в сиво, така и в злато изпълнение, изглежда бляскав, той е подходящо за всяка страна. Ето защо огледален маникюр в сиво, снимка на която може да се види във всички лъскави списания, обичам звездите от световния шоу-бизнес. Този вид дизайн на нокти няма да даде на своя притежател да останат незабелязани. И ако планирания грандиозен триумф, метални маникюр ще бъде най-доброто решение.Маникюр в сиво, на къси нокти

Сив лак е символ на простотата и лаконичности, поради което той винаги остава в тенденция към намаляване. Направи маникюр в сиво, може да да бъде уверен в това, че той ще бъде подходящо при всяка ситуация и обстановка.