Женско списание » Грижа за ръцете » Маникюр със сив лак

Маникюр със сив лак

Маникюр със сив лак

Някои хора вярват, че сив цвят (в този случай - основният тон), включително и лак с такъв оттенък – това е много скучно и унило, че невен, трябва да са светли и весели, а иначе околните никога не ще обърне внимание на вас, като за неинтересную сива мишка.

Ясно е, че е светло на цвят, изглежда атрактивно, както и правилно подбрани дрехи или ярък грим. Но колко има възможности прекрасно се комбинират сиви нюанси – много за това, дори и не знаят.

Трябва да се обърне внимание на една подробност – сив лак е най-изгодно изглежда на фона на топли дрехи. Оттук и следващият извод, че за дизайн в сиви тонове, за да се изчака края на есента, а след това е възможно да се експериментира с него до началото на пролетта.

Последните няколко сезона стилисти и дизайнери казват, че сивият цвят повече не се счита за нещо второсортным и към него вниманието на модата значително се е увеличил. Имаме дори лидер сред всички сиви тонове, който е обявен за един от най-популярните през текущата година, – го наричат "Акульей кожата" и смятат, че интелигентен.

Това състояние на нещата накара професионални майстори за маникюр сериозно разработването на идеи за дизайн на нокътната плочка със сив цвят, в резултат на което отвориха му огромни възможности за този вид приложение.

Характеристики на цвета

По същество, чрез смесване на два цвята ахроматического характер (черно и бяло), успя да получи основния цвят. Той се оказа по същия ахроматическим и абсолютно не са напомняли за себе си никакви симпатии от страна на художници, дизайнери и други оформителей.

Винаги се е смятало, че ако една жена избира за себе си сиви нюанси в облеклото, тя е интересна дама – необщительная и скучен. А ето и за хората в ярки тоалети винаги съдят като за уверени в себе си, самолюбивых и знаещи как трябва да общуват правилно. Но се оказа много чар и сиви цветове, което ги отличава, на първо място, така че е нотки на мъдрост и интелект.

Когато трябва да изберете един или друг гел-лак на основния тон, ти осъзнаваш, какво ги много и като по различни начини, всеки от тях изглежда. Светлокожим момичета повече в лице светло сив тон, а смуглянкам – тъмно сиво.

Възможни комбинации

Основният тон дизайнери наричат "приятелски" за способността безпроблемно се комбинира с напълно различни нюанси. Маникюр със сив лак ще стане идеално съчетание за пастелни тонове. Въпреки това, не по-малко хармонично той ще се комбинира и с:

 • син;
 • бял;
 • тъмно синьо;
 • розов;
 • горчично-жълт;
 • цвят на смарагд.

Форма и дължина на ноктите

За утвърждаването на експерти, маникюр сив цвят, най-изгодно ще изглеждат на средна по дължина на нокътната плоча. Ако те са достатъчно дълги, тогава по-добре да се предпочитат по-по-светло в тон, в противен случай маникюр ще изглежда излишно е дръзко. Но модницам с къси ас е напълно допустимо боя им в най-тъмния от всички сиви нюанси, и е със страна ще изглежда напълно органично.

Видове

Прости варианти са оценени на момичета, все още нямат конкретен опит във всички нюанси на работа с нокътната плоча, така че работата на тези нетрудоемки и лесно осъществими. Това са методи, които са помогнали на сребристо-сиво корицата постигане на по-голяма височина и да се окаже сред първите маникюрного класиране.

Омбре

Дизайн, с плавно преминаване от един цвят към друг хареса много момичета, затова тази техника вече няколко сезона не губи популярност. Повече от всичко се оказа amatures, хоризонтална техниката омбре, когато край на нокътя се получава по-тъмен. Визуално това оцветяване удължава нокътната плоча.

Имате желание да експериментирате с различни нюанси на собствените си ноготках, а те са толкова много, че това е почти невъзможно, може да намерите на следния изход: всеки от невен последователно покриване на по-светъл тон. За това просто трябва да се подготвят, за да се получи толкова много лакове, колко пръсти решите да покрие различни цветове – пет или десет.

Направи омбре с основен сив лак ще помогне на видеото по-долу.

Френч

Френч се нарича още "усмивка дизайнер", и тук са доста подходящи експерименти със сив гел-лак. В своята мека сива основа на "приятелски" тон пустит за оформяне на върха на нокътната плочка почти всеки цвят, въпреки че повече от всичко за него се вписват:

 • черно;
 • бял;
 • розов;
 • зелен;
 • жълт;
 • син;
 • седеф сребрист оттенък.

Обратната френч или, както го наричат, "лунният" маникюр – това е една и съща сива рамка и блестящо допълнение (сребро или золотистое).

Матиран

Тази дизайнерска работа, може с лекота да се замени познатия блясък. Но това не означава, че трябва сега още придобие сив матиран гел-лак. Всичко се оказва много по-лесно – и това е още един нюанс, за който много модницам не е известно, а ефектът се получава интересен и неочакван. Трябва да харесвани тон лак от колекцията, а върху него – финишно покритие, но не е обикновен, а специално - лек гланц. В резултат се получава съвсем друг ефект – нестандартни и интересни.

Както е видно от мненията на някои момичета, интелигентна бархатистость в домашни условия може да бъде постигнато много по-лесно. Момичета препоръчват да се нанесе върху нокътната плоча любимия си сив лак, а след това дръжте ги над пара. Горещо, разбира се, но красотата изисква жертви – това е известно на всички!

Рисунки

Рисунките изглеждат перфектно на сива неутрална основа. Тук е важно да се спазват правилата на контраста, т.е. ако изображението е планирано тъмно, трябва да се поставят в основата на по-светъл тон, ако картината се предполага, светли тонове – я поставете на тъмно сив фон.

А може да нарисува нещо – тук така че е достатъчно фантазия. Ноктите – не на хартия, но също така и всичко, както се казва, издържи - и всички модели с вензелями, и цветя, и дори зверове могат да се представят, ако, разбира се, талант позволява.

С кристали

Когато планирания някакво особено тържествено мероприятие, не е излишно в дизайна невен ще бъде наличието на блестящи камъчета. Освен това, с неутрална основа можете напълно да не се страхуват перенасытить дизайн блясък, дори ако камъчета ще бъдат представени в голямо количество. Щедростта декор успешно ще сглажена неутрално сив, и за безвкусицата не ще отида и реч.

С настъпването на всеки нов сезон дизайнерите предлагат нови и нови опции със сив гел-лак. И ако с толкова однотонным покритие невен винаги изглеждат просто и в същото време стилен, възможности за дизайн на базата на основните цветове – това е нещо превъзходно! Това само е, например, розов кракелюр на сива основа, с време на работа много не си отива, както за ежедневието – това е много практичен вариант.

Дизайнерски опции

В последно време се появиха няколко нови продукти с основен дизайн, за които си струва да се говори отделно.

Нюанс на сребристо-сива

Специалисти в областта на маникюр, смятат, че именно тази развитието на най-популярната в последно време. Дори има тенденция за хвалебствия сребрист металлика не само в маникюрном покритие, но и в облекло. Най-подходящи за определяне на такъв taka – луксозно и ценно, но в никакъв случай не е скучно!

Покритие в тъмни нюанси на основния цвят

Мокър асфалт, оттенък, който в максимална степен е като на черно, обичат да покрият невен момичета още съвсем млади или тези, на които душата е музикална посока, като тежък рок. Дами, по-възрастните се отнасят към по-тъмните тонам на сивото, като към нещо выходящему за рамка, но все още има много мрачному. Въпреки, че има такъв проект и положителни страни – той визуално прави нокътната плоча е по-дълъг, а всеки недостатък на повърхността на сигурно маски.

Сиво-синьо решение в дизайна

Как и сиви очи с синьо-красива, просто сиви, така и маникюр от смес на основния и сини цветове, се получава по-мек и жизнерадостнее чисто сиво. От него просто не ми се отвръща поглед, толкова добре го опушен-синята благородна красота. Изгодно изглежда с нарядами в студени нюанси.

Светло сив

Този цвят на нокътната плоча изглежда по-празнично елегантно - това е истински конкурент на белия цвят. Само тук пред покритие ногтевая табела трябва да бъдат третирани по всички правила, иначе всеки недостатък или грапавост веднага ще се хвърля в очи и ще развалят общото впечатление. Лак нанесете няколко слоя – така че не ще бъдат видими петна.

Основният тон с смарагд

В този дизайн се срещнаха две от най-стилните, според оценки на експерти, на цвят за маникюр. Тук са възможни различни комбинации, стрии, добавки под формата на кристали. Сив цвят, с великолепен смарагд и на дълги остри ноготках, които изглеждат с по покритие достатъчно меки и изобщо не е нагло.

С маслини

Такова оформяне не ще удари в очите и го изберете от тези дами, които не бих искал да привлече към себе си ненужната внимание. Макар че, ако домакина, а след това тази стилна обезопасяване – това е много "вкусни"!

С пурпурен

Такава тренд смес от най-добре сервирайте, като матиран вариант. От жените в колекцията си, трябва да бъде тази невероятна красота тон. Такъв е случаят, когато си струва да се вслушат в съветите и си заслужава да се търси такъв лак от специализиран магазин, защото лесно смесване едва ли ще успее да постигне желания резултат.

С лавандулово

Тази комбинация се оказва изключително нежен и мек. Това е най-универсалният от всички комбинации с основния тон. Това покритие е подходящ както за топли зимни дрехи, така и за лека лятна. Нищо чудно, че в края на краищата, много модни къщи, така често се ползват в своите модни лавандовыми и сиреневыми нюанси. Но така или иначе, нюанс маникюр трябва поне леко се различават по тон на облекло.

Още няколко успешни комбинации с основен тон:

 1. До оригиналния завели сиво покритие в съчетание с жълто-горчичен.
 2. Смели жени, може да се препоръча контраст червено и сиво.
 3. Стилен жизнерадостен розов цвят покритие в комбинация със спокоен основен, единодушно признат от експерти най-успешните откритие на годината. Цветовете са идеални един на друг.
 4. Грей маникюр със синьо нарекли спокоен и стилен, без противопоказания.
 5. Ако се предполага декор под формата на вензелей или рисунки, за основа се препоръчва сиво-бяло покритие.
 6. Честит божи дар обади и черно-бяло-сиво покритие.
 7. Само с основно и черно изглежда добре в градуированном дизайн.