Женско списание » Грижа за ръцете » Маникюр към зелената рокля: фото и видео примери

Маникюр към зелената рокля: фото и видео примери

Подготовката на всеки празник, среща или бизнес събитието изисква перфектна комбинация от избрания облекло, грим и маникюр. Така че много момичета се обръща специално внимание на коректността е комбинация от всички елементи. В повечето случаи избраният от вас цвят и модел на маникюр се определят от особеностите на костюма. Но има и универсални решения за декорация на нокти, допълване и салатовые и маслинови и смарагд екипировки. В тази статия ще ви разкажа, какъв маникюр е подходящ за по-зелени рокли и как да изберете дизайн.

Маникюр към зелената рокля: фото и видео примери

Зеленият цвят в облеклото

За много хора зеленият цвят е символ на естественост, хармония, природа. Той позволява да се настроите на положителна вълна, да забравите за невзгодах и да намерите своя път към по-добро бъдеще, продължи да се движи напред. Подходящи дрехи зелен цвят за всички, без изключение. Носи рокли в един от нюанси на този колер са могат жените от всяка фигура, цвета на косата. Вземете облекло трябва според собствените си предпочитания. Вярно, специалистите препоръчват момичета с пищни форми на обличане смарагд платьям в пода.А тънка жените по-добре да спре избор на маслинови или светло-зелени нюанси облекло.

Маникюр към зелената рокля: фото и видео примери

Тенденции за маникюр под зелена рокля

Специалистите препоръчват на зеленному роклята, за да събере оттеняющие цвят лак и декоративни елементи. Стилно ще изглежда покритие на ноктите на специално фолио: напълно, частично или от фини шарки. Ярък дизайн ще допълни генериран образ, така че не трябва да се ограничава однотонным покритие. Може да се използва комбинация от няколко тонове лак, направи няколко нива, цветен френски. Но най-голямо внимание трябва да се обърне декорация плоча пайети и други блестящи дизайн.

Цветове и нюанси маникюр, под зелена рокля

Избиране на подходящ цвят за маникюр трябва да се вземат предвид комбинацията им с цвета на самото облекло. Трябва да се помни и за влиянието на избрания колер са в образ. Ще ви помогне в намирането на правилния вариант следващата съвет:

 1. Златото е комплимент и оттенит всеки зелен цвят. Тя ще даде образа на елегантност, обръщат внимание на околните, за отличен вкус обладательницы.
 2. Син или син тон нокти създава невероятен контраст със зелен. Вярно е, да изберете оптималния нюанс е нужно според цвета на самото рокли (до изумрудному – син, до оливковому – син).
 3. Черно тон оригинално разпредели изработени дизайн. Най-добрата комбинация се счита за наситено зелен смарагд с черен цвят.
 4. Червено или оранжево придават на маникюру младежки нотки, изглеждат свежи и ярки.
 5. Розово позволява да се подчертае женствеността начин, придава нежност, изтънченост.
 6. Жълтият цвят идеално комбинируется със светли нюанси на зелено. При използването на този колер са за комбинация с смарагд или тъмно зелена рокля трябва да се избере не е наситен, а пастелно тон ноктите покритие.
 7. Зелен маникюр, трябва да изберете няколко тон по-тъмен или по-светъл от тона на роклята си. Такъв трик ще помогне да се избегне сливането на нюанси облекло и ноктите. Препоръчително е добавянето на цветни украсяване елементи.

Маникюр към зелената рокля: фото и видео примери

Дизайн на ноктите под зелена рокля

При избор на уникална декорация за нокти е препоръчително да се спрете на един или двойка дъщерно дружество на цветя. Фон трябва да бъде неброским или добре се подчертае, използвани декоративни вложки. Ще помогнат в решаването на тези задачи следните елементи:

 • кристали с различни размери (от тях може да се разпространява необичайни модели);
 • бульонки (малка перла в същия цвят са подходящи за създаване на най-фините орнаменти или рамкиране на ноктите);
 • глиттерный пясък (лъскав прах, трябва да изберете според основния цвят на ноктите);
 • перышки и дантела (дантелени поставяне на ноктите могат да се повтаря цвета на роклята или да бъдат малко по-тъмни, перышки е желателно да събере в колере, различен от цветовете на роклите);
 • сухи цветя (идеално изглеждат сухи цветя в тон зелена рокля в нежно розово или бежевом лаке).

Маникюр към зелената рокля: фото и видео примери

Маникюр под зелена рокля на къси нокти

Ако на дълги нокти е лесно да е сексуален модел, маникюр за къси нокти към зелената рокля трябва да бъде неброским. Най-доброто решение ще стане однотонное покритие или нанасяне на по-малките модели. Например, на светло-розов фон нарисува черни точки. Не може да се използва етикети, покриващи рисунки на целия нокът: малка дължина плоча ще изглежда още по-малко.

Маникюр към зелената рокля в пода

Оригиналното покритие на ноктите със средна или голяма дължина, трябва да бъдат примирени с избрания от вас дрехи почивка. Затова маникюр към зелената рокля на пода може да включва надлъжни боядисани линии или редици от страз и бульонок. Този дизайн ще се създаде отлична и открояващи се комбинация. А носителка на нестандартен маникюр ще бъде главна гостьей празник или гала вечери.

С помощта на горните препоръки няма да бъде трудно да вземем към зелената рокля луксозен маникюр. Да го изпълняват, може у дома, като се прилагат описани цветни лакове и ногтевые украса.

Видео: възможности за маникюр под зелена рокля

Снимка примери за маникюр

Маникюр към зелената рокля: фото и видео примери

Маникюр към зелената рокля: фото и видео примери

Маникюр към зелената рокля: фото и видео примери

Маникюр към зелената рокля: фото и видео примери

Съветваме ви да прочетете: