Женско списание » Грижа за ръцете » Маникюр в ярки цветове на снимката: 100 идеи за дизайн на ноктите

Маникюр в ярки цветове на снимката: 100 идеи за дизайн на ноктите

Маникюр в ярки цветове на снимката: 100 идеи за дизайн на ноктите Невъзможно е да си представим съвременната жена без добре поддържани ръце и красивия маникюр, оразмерени по образ и постижение на гел-лак. Това е неразделна част от възприятието на жената, като единно цяло. Можете да видите как ще модерен маникюр в ярки цветове, снимка на която са представени за преглед. Различни трикове за декорация на нокти все повече клонят към естествеността. Изтеглена назад в миналото абсурдни дълги нокти с вычурным дизайн. Къде по-приятно е да видите красиви ръце със спокоен и естествен nail-art.

В предстоящия сезон остават на мода ноктите са светли, фото примери на къси нокти можете да се помисли внимателно и да се използват за украса. Направи красив дизайн с помощта на различни техники, без екскурзия в ноктите салон. За домашно приложение са идеални гел-лакове – с тях бързо и лесно да се работи. Освен това, разнообразна цветова палитра ви позволява да създавате оригинални и красиви идеи светло маникюр, нокти, снимка на която са представени по-долу.

Как да направя маникюр?

За да направите дизайн на ноктите в бледи тонове, трябва да знаете някои правила за неговото изпълнение, това ще помогне на снимка идеи. Преди всичко, определен с форма на нокътя. Ако си имат добра дължина, а след това може да се направи правоъгълен ръб. На къси и широки нокти е идеална овална или миндалевидная форма.

Внимателно обточите всички ноктите, с което им еднаква дължина и форма. С помощта на специални средства размягчите епидермиса и я изтрийте. Пила за нокти за полиране на ноктите лечение на нокътната плоча. Ако ноктите слоятся, можете леко да ходи бафом. След това обезжирьте повърхност, внимателно избършете челни страни.

Ако ноктите слаба и суха, а след това те трябва да се покрие праймером за по-добро сцепление с гел-лак. Преди нанасянето на гел-лака е наложена основно покритие, ноктите просушивается на лампа една минута. Гел-лак нанася се в два-три слоя с запечатыванием ръбове и последващо просушиванием. След премахване на лепкав слой се извършва на избрания дизайн. Последният се вписва финишно покритие с изключително запечатыванием край на нокътя.

По време на изпълнение на маникюр, на самия ноктите и кожата около него изпитват стресови натоварвания. Така че след края на процедурата област кутикулата се обработва от специални бои, които с леки движения се втрива в областта около нокътната плочка.
Модни цветове за сезона

Светли нокти, дизайн, които можете да видите на снимката, ще помогне да се определи с избор. Гел-лак нежни цветове, както наситени, така и с "разреден вид", ще се радвате на успех през новата година. Той може да послужи като основа за създаване на дизайна или са използвани за скални рисунки.

Използвайте за декориране на своите нокти цялата разнообразна палитра от ярки цветове:

Избор на дизайн

През предстоящия сезон, заедно с традиционните направления на дизайна ще тенденция маникюр в ярки цветове, фото 2016 ще бъдат актуални и през новия сезон. Популярни следните направления дизайн:

  • френч;
  • лунен маникюр;
  • геометрична фигура;
  • стил Омбре;
  • "счупено стъкло";
  • декорация кристали;
  • щампи с животински изображения.

Съвет: при избора на дизайн трябва да се вземат предвид, за което сте избрали дизайн. Странните и сложни чертежи да бъде скрит в ежедневните дела. За работа изберете тих, обикновен цвят и минимум декорации за нокти. За вечерно излизане, тържествени и празнични събития може да украсите ноктите си с ярки рисунки, кристали.
Разнообразие от френчей

Маникюр в ярки цветове на снимката: 100 идеи за дизайн на ноктите На първия ред на популярността на ноктите дизайн твърдо запазва френч. Това е идеалното допълнение към всяко заедно. Модерен, светъл френч малко е наследен от своя традиционен вид, снимка, ясно говори за това. Ако по-рано френч е известен като френски маникюр с "бялата усмивка", вече е позволено усмивка абсолютно всички цветове, но предпочитание за цвят на разтопено мляко, слонова кост. Смело използвайте гел-лак на светли тонове, за да създаде изображения, като на снимката.

Интересен нов вариант на френча с щанга ивица друг цвят, точно по средата "усмивки". Актуален остава класически вариант. Допуска украса не повече от два пръста на едната си ръка, кристали или модел. Вече има и фенове френча не във формата на усмивка, а триъгълна форма или под формата на линията, сходящей почти няма в средата на нокътя. За сума може да се използва гел-лак.

За визуално удължават кратък нокти, френски направя по-тесен. Или прилага техниката на прехода два цвята косо. Ще се изготвят вертикални линии, но не повече от три, или залепена на тесни ленти за украса.

Лунен маникюр

Това е още една форма на своеобразен френча. Лунен маникюр нарича се дължи на факта, че освен усмивки, издадени на същите, тъй като цвета е дупката на нокътя. Тук също може да експериментирате с цвета, но си струва да бъдете внимателни. Имайте предвид, че декорирани е дупката и върха на ноктите видимо укоротят нокътната плоча.

Особеност на тази година в лунна маникюре ще цветни дупки и възможност да рисувате с тях на всяко място на нокътя. Много модерно да се счита за комбинация от лунната и френски маникюр, където се използват за нокти светли цветове, на техните снимки можете да гледате, като на визуална помощ.

Актуални Омбре

Тази техника е доста сложно за изпълнение, но ако я овладеете, можете да зарадва себе си и околните необичаен изглед на ноктите. Тя се извършва от две и повече цветове и е в плавном перетекании един в друг. По друг начин този метод се нарича "градиент". За изпълнение на идеално място шеллак, светли тонове, които са представени на снимки.

За създаване на такъв проект трябва:

Преди започване на работа на зоната около нокътя се нанася слой от мастни крем, върху самата чиния - база. След това се приема два или повече цвята лак. Те са качени в парче фолио или пластмаса хоризонтални линии успоредно един с друг, без прекъсване. Подходящи или гъба смачивается във вода и добре отжимается. След това спондж прикладывается до лаку по такъв начин, че да не сдвигалась – лак трябва да се кисне в една гъба.

Сега правим (не много силно) на гъба за ногтю, за да лак отпечатался върху него. Покрива с памучна свещ пръчка премахване на остатъци от лак, които са попаднали върху кожата. След изсъхване на ноктите се нанася финишно покритие. Сега светъл маникюр с гел-лак е готов, снимка дават за него пълна представа.

Ефект "счупени стъкла"

Парчета от "счупени стъкла" можете да изрежете от цветни фолио или да се възползват от специална готова фолио, което прикладывается до ногтю, и на тях отпечатывается модел от разноцветни стеклышек. Цялата тънкост създаване на такъв проект се състои в това, че той се прави на липком слой вливат в гел на ноктите и отгоре задължително се покрива от дюзи.

Тъй като в тенденция шеллак светъл, то в такъв субстрат "кристал" изглежда нищо не е по-лошо, отколкото на тъмно, снимка потвърждава този факт. В същата тази техника се използва и цветно фолио, което дава почти същия ефект.

Декорация на нокти кристали

Маникюр в ярки цветове на снимката: 100 идеи за дизайн на ноктите Кристали не излизат от мода, но прилагането им в проектирането на драстично се е променило. Ако преди няколко години човек може да види изобилие от блестящи страз на всички нокти, сега украса стана по-сдържан. Големите елементи не са добре дошли в модата малки декорации.

От тях може да се разпространява с малки по размер модели, но не на всички пръсти. Обикновено се полива един-два ноготка в една или всяка ръка. Предпочитание за полагане на страз от началото на нокътя, по негова страна или на върха. Всичко това се нанася на гел-лак, а светъл дизайн такава декорация само подчертава елегантността.

Декор с фигурки на животни

През летния сезон ще е актуален дизайн с участието на животни в светлата лаке за нокти, фото такава декорация дава представа за това, което ще пасне то на младите момичета. Изпълни светъл дизайн на ноктите, можете с помощта на шаблон, преводи на снимки или fimo, като на снимката. Снимките могат да бъдат или цветни или черно-бели. След нанасяне на рисунка е задължително покритие довършителни слой.


Съвет: ако сте решили и сте готови да започнете работа, след това още един съвет не може да навреди. Например, отколкото можете да рисувате по ноктите си. Изборът на цветове е разнообразна. Можете да рисувате с акрилни бои, гел-бои, цветни гел-лакове на светли тонове, като на снимката, дизайн от това не губи своята свежест. Само не забравяйте, че рисунката се нанася върху зачищенную, шлифована повърхност вливат в гел на ноктите и отгоре се покрива топ. Ако е дизайн се прави в насипно състояние ногте, той също е покрит с дюзи.