Женско списание » Грижа за ръцете » Маникюр черупки гел лак

Маникюр черупки гел лак

Много момичета с нетърпение очакват настъпването на лятото, в края на краищата, това означава, че зимата е намаляла и може да се насладите на топли денечками и да отидат на почивка. Но сега можем да си лятно настроение с помощта на модерен маникюр черупки.

В края на краищата, обемен дизайн на ноктите набира популярност. И това има логично обяснение: изглежда той е необичайно и красиво, а техниката на изпълнение няма да доведе до усложнения, дори и за начинаещите майстори. Освен това в арсенала трябва да има минимум цветя, както и сухи гел лак е възможно дори и на най-слабата LED-лампа.

Маникюр черупки гел лак

За маникюр черупки са най-подходящи за нокти с овална, кръгла и квадратна форма, но не посочи. Направете избор в полза на пастелни тонове: бяло, прасковено, бледо розово, бежово, кремаво.

С тяхна помощ вие ще постигнете желания естествен ефект. Но за по-голям ефект може да покрие повърхността блестящ интериор е идеален избор за тържества и дори за начина на булката.

Смята се, че с такъв дизайн изглежда изгодно само на два-три пръста. Но няма нищо страшно, ако го направите на всички нокти, защото той не е затруднен и няма да изглежда вулгарно.

Маникюр черупки гел лак

Маникюр черупки гел лак

Даваме ви за пример няколко техники за извършване на морския съраунд маникюр . Но вие и сами може да се прояви въображение и да въплъти в реалността на собствените си нестандартни идеи. Защото в природата има много миди, и всеки от тях е различен.

За въплъщението на маникюр, на черупка е по-добре да гел-лак гъста консистенция, без лепкав слой. Не е необходимо да го закача топ, намаляващо количеството. Но можете да използвате и стандартен покритие.

Маникюр черупки гел лак

За работа ще се нуждаете от следните инструменти:

 • UV или LED лампа;
 • гел-лак пастельного оттенък;
 • акрилен прах;
 • кичур коса;
 • основно покритие;
 • матиран или гланциран отгоре;
 • мек детайли баба.

А сега пристъпваме към действие. Ще ви покажем как стъпка по стъпка да се създаде маникюр черупки .

Маникюр черупки гел лак

Маникюр черупки гел лак

 1. Подготвяне на ноктите. Пилкой придават желаната форма. Проверяваме, дали върху тях отломки, грубост. Избавляемся от кожичките. Обработваме повърхността на плоча мек бафом. Не е необходимо да истончать си, просто трябва да се премахне блясъка.
 2. Парцел с грунд.
 3. Покриваме ноктите базов слой и ги оставете да изсъхнат под лампа.
 4. Парцел за първи слой гел лак и да го изпрати да изсъхне.
 5. Повторете предходното действие.
 6. Сега е ред на нанасяне на topa, сушени и избавляемся от лепкав слой.
 7. Вземете гел лак със същия оттенък и тънки четка рисуваме върху повърхността на вертикални ленти. Разстоянието между тях трябва да бъдат малки. Доведе ги до дупка не е напълно задължително, може да се остави два-три милиметра. На един ногте могат да се поберат повече от шест-седем линии. Те могат да бъдат прави или леко дугообразными.
 8. Подсушете слой. Лепкав слой се оставя.
 9. Парцел на върха на предишния слой нов гел лак. За да добавите бум, не щадят, поръсете повърхността на акрилна пудра със същия оттенък. Подсушете лампа. Излишната прах стряхиваем. За това най-добре е да се използват четка за рисуване.
 10. За да се запази бархатистость миди, улови я топ не трябва.
 11. Можете да го направите и без прах. Но в този случай, след право линии и сушене на парцел на топ. Релефът ще се окаже не така обемно, но по-леко.

ВИДЕО ИНСТРУКЦИЯ

Идеи за декор – как да се украсяват черупка на ноктите

Черупки на ноктите ще изглеждат эффектней, ако използвате различни елементи на декора.

 • Кристали, жемчужинки, мъниста, парчета истински морски раковини

Такива накити ще придадат на маникюру тържественост. Имаме ги на воля, но эффектней ще бъде страхотно, ако поставите малко количество елементи, в основата на нокътя, създавайки ефект на това, че линията миди водят началото си от тях.

 • Velvet пясък и акрилна пудра на прах

За това как да направим маникюр с помощта на акрилен прах, вече говорихме по-горе. Нанасяне на бархатного пясък, произведени по същия начин. С тяхна помощ можете да декорирате на мидата и без декоративни елементи, търсейки естествена бум.

Маникюр черупки гел лак

 • Подкрашивание бои

Да се постигне обем може и с помощта на прозрачна гел-боя. Трябва да начертаете линия върху цветен лак. Но взема средство трябва в големи количества, за да релеф е видимо ясно. Може да се наложи три-четири слоя боя за бум на миди. Фиксираме резултат топ.

 • 3D пластелин за скулптура

Този дизайн е по-лесно да се направи, вминая четка. Но за това по-добре, потопени в течности (клинсер), за да се предотврати залепване на материала. Пластилин равномерен слой трябва да се нанесе върху целия нокът, а впадинки — завои смаже четка.

Очаква се, че маникюр черупки ще се превърне в хит пролетно-летния сезон. Ако желаят да бъдат в тенденция, трябва вече да овладеят техниката на неговото изпълнение. Още повече тя е лесна за изпълнение, не изисква много време, но изглежда впечатляващо и е подходяща за всеки повод.

Google+