Женско списание » Грижа за ръцете » Ментов маникюр с гел лак

Ментов маникюр с гел лак

Мента – един от най-популярните цветове за създаване на оригинален дизайн на летен маникюр.

Той прекрасно съчетава както с ежедневни дрехи, така и с празнични елементи от гардероба си. При това възможности за маникюр с тюркоаз гел лак много и той изглежда страхотно и на дълги и на къси нокти.

Ментов маникюр с гел лак

Ментов маникюр с гел лак

Различни нюанси на тюркоаз предлагат различни производители гел лакове.

 • "Мента и босилек" от Masura – това е покритие с дълбок наситен смарагд оттенък. Подходящ за употреба техника "свръзки" за симулиране на моделите малахит. Модел удобно да създават с помощта на магнит. Покритие ще стоят не по-малко от 2 седмици.
 • Гел лак Tnl ментов лак с твърдо покритие без седеф и пайети. Мятно-зелен оттенък, перфектно изглежда като сам по себе си, така и в комбинация с други цветове и декоративни елементи.
 • Vogue на Нокти с гел лак мятная дъвка – това покритие със светло зелен ментов оттенък. Различава плътна структура и разноцветни пайети с различни размери. Жълти, розови, зелени, оранжеви вкрапления покритие правят оригинален и не изискват допълнителни украси.
 • Ментов гел лак "Biruza" от Bluesky – лак с еластичен плътен покритие, самовыравнивается, когато се прилага. Нежен цвят тюркоаз се запазва в продължение на 2-4 седмици, без чипс и расслаивания.

Технологии дизайн нокти с ментов гел лак

Ментов маникюр с гел лак

Пример лунния маникюр.

За създаване на лунната дизайн в бирюзовом цвят са необходими:

 • основно и максимална покритие,
 • грунд,
 • гел лакове ментов и бели цветове,
 • пискюл за дизайн.

Ментов маникюр с гел лак

Ментов маникюр с гел лак

Реда на изпълнение на лунната дизайн с тюркоаз покритие.

Предварително извършваме класически маникюр, бафим липиден блестящ слой от невен. Покриваме бескислотным праймером.

 1. Парцел за основно покритие на нокътната плоча. Се сушат в UV-лампа в продължение на една минута.
 2. Парцел за 2 слоя бял лак, като всеки слой се сушат на лампа за две минути. Бял цвят ще има дупки, а тюркоаз използваме като основен цвят.
 3. Капаем във фолио няколко капки ментов цвят. Навлажнена с четката за дизайн в ментовото лаке и започваме прорисовать дупка. Провеждаме чужбина, отделяне на бялата дупка от останалата част на нокътя, и закрашиваем основната част от плоча тюркоаз цвят. Парцел в два тънки слоя, всеки се сушат под лампа.
 4. Капаем във фолио няколко бели капки, четка наддаване на върха на гел лак и прорисовываем линия усмивки по свободния ръб на нокътя. Отново се сушат на лампа. Може веднага да се образуват линия усмивки, отделено при закрашивании ментов цвят на нокътя.
 5. Парцел с максимална покритие. Тя скроет малки недостатъци и ще затвърди резултата. Задължително запечатываем краищата на нокътя. Изсушени топ на лампа в продължение на три минути.
 6. Премахване на лепкав слой специален начин.
 7. Парцел с масло за грижа за епидермиса.

ВИДЕО ИНСТРУКЦИЯ

Полезни съвети

 • Синьозелен цвят има невероятна способност да изглежда богата и красива без никакъв декор. Ако сте на работното място дрес-код, използвайте нежни пастелни нюанси, а ако искате ярки цветове, комбинират бирюзу с бял или друг светъл цвят.
 • Когато няма време за сложен дизайн, но все пак искам нещо оригинално, нанесете декор на един нокът, например, безименен пръст. Това може да бъде и кристали или опростен модел.
 • Мента – прекрасен цвят за извършване на сватбен маникюр. Той добре се комбинира с бяло сватба рокля и изглежда по-различно, отколкото класически бял или розов цвят.
 • Тюркоаз подходящ за извършване на проектиране в техниката омбре, а също така може да се използва като основа за изготвянето на чертежи.

Ментов маникюр с гел лак

Изпълни красив маникюр с тюркоаз покритие могат да бъдат в домашни условия. Използвайте всяка любимата си техника, комбинират с други цветове и красиви дръжки няма да останат незабелязани.

Google+