Женско списание » Грижа за ръцете » Дъгата маникюр: идеи и технологии

Дъгата маникюр: идеи и технологии

Дъгата маникюр бързо се разби в стилен нийл-арт. Прекрасни дами специалисти предлагат безброй много варианти на това изпълнение, способни да украсят невен прелестниц всеки ден.

 

За дъгата върху ноктите

 

Дъга се появи маникюр в света нийл арт сравнително наскоро. При този ясен шаблон, като в случаят, например, френски, той не е. Модницам специалисти предлагат да оцветяваме своите невен във всички цветове на дъгата, с помощта на различни уреди и чертежи.

 

Дъгата маникюр: идеи и технологии

 

При това сами си може да изпълнява различни методи, включително и салонные. В процеса на създаване може да се използва не само лакове и четки, но и специални приспособления: спонжи (или обикновени гъба), стикери, пигменти и печати. Единственото нещо за което си заслужава да се помни, че в естествени и гелевых ноктите, които по своята структура са идентични с първата, се извършват от едни и същи начини, а ето акрилни най-добре се доверите на професионалистите.

 

Инструкция за изпълнение на техниката Градиент

 

Специалисти по нийл-арту предлагат прекрасни дами проста и ясна инструкция как да направите дъга маникюр с прилагането на техниката "Градиент".

 

Дъгата маникюр: идеи и технологии

 

За начало трябва да се готви с всички необходими инструменти и материали. За такъв маникюр, изпълним с помощта на гъба, трябва:

 

  • лъки бяло и нюанси на дъгата (червен, оранжев, жълт, зелен (или салатовый), синьо, индиго и виолетово), броят на последните може да се намали по желание;

 

  • и лакочистител с памук пръчки.

 

Започнете същия изпълнение трябва да бъде с нанасяне на база под лак и бял цвят на всички нокти. След което последните дават напълно суха. Нататък гъба и се нарязва на пет части (по броя на ноктите на едната ръка) и за всяка от тях се прилага два-три цветни нюанса по такъв начин, че на първо място на всяка част е най-новият оттенък на предишния. С помощта на гъби градиент се нанася върху ногтевые плоча. След което му дават напълно суха. Крайната стъпка е корекция и отстраняване на лака с кожата около ноктите. Ето така просто може да се изпълни на дъгата маникюр в домашни условия.При желание може да декорирате допълнително с пайети или покриване на фосфоресцирующим лак.

 

Инструкция за изпълнение на техниката Френски маникюр

 

Дъгата френски маникюр се изпълнява малко по-различно и се нуждае от красиви дами от определен опит в изпълнението на нийл арт.

 

Дъгата маникюр: идеи и технологии

 

Дъгата маникюр: идеи и технологии

 

На нокътната плоча трябва да се нанесе прозрачен лак. След като той е напълно суха, първият примесено с десния ъгъл на триъгълник е съставен обикновена четка. Най-горния му ъгъл трябва да започне с един милиметър по-горе крайна точка на свободната нокътната плочка. По-нататък по диагонал се нанася тънка четка останалите нюанси, оканчивая ги в най-началната точка. Нюанси даде да изсъхнат, след което прозрачна лак с пайети проведе по границите между нюанси. Въпреки това, лак с пайети може да се замени в сребро или злато. Финишным стъпка е нанасяне на закрепляющего лак.

 

Използването на гел-лакове

 

Специалисти нийл арт препоръчват да не се спират на расписанных по-горе варианта на изпълнение маникюр "Дъга" и се опита, например, гел-лакове, осигуряващи бърз и траен ефект.

 

Дъгата маникюр: идеи и технологии

 

И така, за начало трябва да се подготви наситени нюанси лакове за работата на маникюр. За правилен избор на прехода в този случай е по-добре да се възползват от цветния кръг и да се включи за дизайн на всеки нокът не повече от три съседни нюанси. След това трябва да се подготвят нокътната плоча, задължително използват в процеса на основа за маникюр. Нататък по ноктите са избраните тонове лак. За начинаещи специалисти нийл арт препоръчва да се започне с експериментите си с две нюанси и изберете вертикален вариант, който да изпълнява, без гъба е много по-лесно.

 

В първия слой на нокътната плоча се нанася на тънък два нюанса, като я разделя по този начин половина. Нататък предварително потопени в клинере (течност за премахване на лепкав слой) плоска четка леко прекарват по границата, растушевывая си, използвайки плавно движение от кутикула към върха на нокътя. След като преход между цветовете се отпусна и излишък на кожата са били отстранени клинером, ноктите трябва да бъде поставен в UV лампа.

 

Дъгата маникюр: идеи и технологии

 

Процедура на нанасяне на втория слой е идентичен с този, който се прилага по отношение на първия. Третият слой от растушевывается малко по-различно. Четка с клинером са под наклон от светли тонове към затъмнен, за да гарантират плавен преход. След което, може да се монтира в резултат на UV-лампа.

 

С помощта на този тип лакове може да се изпълни и сватбена дъгата маникюр. За него ще се нуждае от основен и основен гелове, а също и пигменти пастелни тонове преливащи палитра с леко проблясващи ефект. Инструкция за изпълнение е доста проста: на нокътната плоча се нанася на базов гел-лак, след което върху нея с четка във формата на лоба са от живеца до средата на нокътя един тон и, движейки се от върха към средата, втората тон.Благодарение на информационните нажиму при движение преходът от един цвят към друг ще излезе плавно, а на снимката е такъв маникюр са само подчертават изяществото на сватбена начин. Осигурени дизайн нокти топовым лак и просушивается в UV лампа.

 

Инструкция за изпълнение на техниката Шеллак

 

Маникюр в радужном стил, можете да направите и с помощта на салонной процедури. Става в този случай е за шеллаке. Не е толкова трудно да се направи, тъй като може да изглежда на пръв поглед, но при това трябва да се използва UV-лампа и специални лакове за изпълнение на шеллак.

 

 

И така, първата стъпка действа обезмасляващ специална течност вече са обучени ногтевых плочи и сушене ги на лампа. След което нанася основния, разработен за този тип процедура, покритие и отново се изсушава две минути. Нататък тя трябва да нанесе основния тон шеллак-лак и изпрати в UV-лампа 2 минути. След това може да се пристъпи към нанасяне директно дъгова палитра. Това може да стане по един от посочените по-горе начин, но само специално предназначени за тази процедура лакове.Има слой маникюр ще бъде един път, а защото е по-добре предварително да обсъдите с палитра и наситеност на изкуствени нокти от акрил. Просушка резултат на лампа продължи и на 2 минути пеша. Финишни стъпки действат нанасяне на горния (топового покритие), сушене, обезмасляване и за отмяна на лепкав слой. Единственото нещо, за което не се уморяват да напомнят на капитана нийл арт прекрасни дами, е, че при нанасянето на всеки слой трябва задължително да се четка на върха на нокътя, за да се запечата чинията.

 

Кои от по-горе представените начин на изпълнение на рейнбоу маникюр предпочетете, решаване на прекрасна дама, но всеки от тях е лек за изпълнение и по силата дори и за начинаещи.