Женско списание » Грижа за ръцете » Стикери за нокти под гел-лак: техника (снимки, видео)

Стикери за нокти под гел-лак: техника (снимки, видео)

Стикери за нокти под шеллак, гел-лак, лакове, са най-истинско спасение за жените, които искат да разнообразят маникюр, но с усет към стенописи не притежават. Нанесете ги върху нокти не е трудно, и ако по време на маникюр, всичко се направи правилно, държат се дълго.

Видове етикети

Преди да се започне да се залепят етикети, трябва добре да се обмисли дизайн. При това трябва да се има предвид, че изобщо не е задължително да вдигат ги на всички нокти: понякога е достатъчно да украсят само един-два пръста, за да маникюр изглежда интересно и оригинално. Също така трябва да помисли, че етикети доста самодостаточны, а защото нокти не се нуждаят от други бижута (fimo, страз, скулптура).

Стикери за нокти под гел-лак: техника (снимки, видео) В днешно време има огромен избор на етикети, най-различни цветове, модели и разновидности. По начина на залепване на ногтевые плочи се отделят следните видове етикети:

  • самозалепващи джет;
  • переводные;
  • джет;
  • професионални водни плъзгачи;
  • фотопленка с принтом.

Всеки един от тези видове стикери подходящи за единия или другия тип покритие, има сред тях и обобщения. Затова преди покупката трябва да се определи повърхността, на която те ще трябва да се залепят. Например, самозалепващи водни етикети лепило на гел-лак не може да бъде: с такова покритие, те се плъзне, навийте и колко ще капитанът на нито се опитах, изглеждат грозни. Използват ги най-вече за обикновения лак маникюр, на който те са добре поддържани.

Но тъй като стикери за нокти под шеллак и гел лак, много са подходящи водни етикети. Те имат много приятен дизайн, почти неотличимый от ръчно рисувани и нанасят на много тънък филм, който им позволява сигурно да стъпи на ногте. Нанесенное на тях финишно покритие справя добре, не се плъзга, а са приложени, те са много лесно. И те са добри, защото ни позволяват да експериментират с дизайна.

Характеристики на различни видове етикети

Стикери за нокти под гел-лак: техника (снимки, видео) Най-лесни за прилагане, се считат за самозалепващи водни етикети. Въпреки това, те не може да се използва за гел-лак или шеллак, но могат да се залепят директно върху нокът или върху обикновен лак. За това го оттегли с основните положения, се поставя в предварително определена зона на нокътя и отгоре с памучен тампон, навлажнете го в топла вода. Две минути по-късно памук премахнете, след което на нокътната плоча ще остане една снимка, която можете да оставите и така, но по-добре отгоре нанесете прозрачен лак.

Под гел-лак и подходящи ваденки, които са си прозрачен лист с нанесен дизайн. Първо трябва да се отделят от основата и да се прикрепя към избраната зона на нокътната плоча. При това трябва да се има предвид, за да преводна снимка е добра отобразилась, на повърхността на нокътя трябва да бъде абсолютно равна и гладка. След определено в инструкциите време лист се оттегли, да финишно покритие, изсушени.

Още един вид етикети, който е подходящ под гел-лак, известен като слайдер. Той изявява фигура, нанесени върху хартия на основата, която трябва да се намали по размер на нокътната плочка, потопени в топла вода, извадете и ги хартиена салфетка, за да премахнете излишната влага. След което взема за основа и да се прилага на добре сушен слой гел-лак. След това ще остане да топ, хърватия.

Добре под гел-лак водни етикети. Можете да ги залепите, както върху цялата пластина, така и на част от нея. Правя това по аналогия със слайдер: нарязани на форми, като се възползва от пинсети, потопени във водата, да се намокри кърпа, отделяне на гръбнака и внимателно да се прилага. Ако стикер с дизайн нанася върху шеллак, трябва да се залепят на лепкав слой. След което остава да се нанесе на върха и се сушат.

Един от видовете на стикери за гел-лак изявява фотопленку с принтом. Акцентът на този вид е в това, че са нанесени върху тях дизайн изглежда изключително красиво и завораживающе. Продават ги в две разновидности: с лист, от който трябва най-нарязани на форми, или вече са направени форми. За разлика от предишните методи, по време на залепване, респ вода не могат да бъдат използвани.

Стикери за нокти под гел-лак: техника (снимки, видео)

Трябва внимателно да се отклеить филм от основите, подцепив край пинсети, пуснати на нокътната плоча с отстъп от кожичките и изглаждане на портокалова пръчка или хартиена салфетка. Свободен край на филма се тълпят под върха на нокътя и да се намали бафом. След което нанесете отгоре, сигурно запечатвайки край на нокътя: вода по време на чорапи не трябва да се кача в колата.

Нюансите на провеждане на процедурата

Преди да започнете да правите маникюр, трябва да се определи вида на стикери, вид покритие, цвят на базов гел-лак. Да го изберете трябва да бъде в зависимост от избрания модела, при това трябва да се има предвид, че в светлината на фона фигура изглежда по-отчетливи.

Независимо от вида стикери и материала за покритие, преди да залепят снимки, ноктите трябва да се подготви. Стар гел-лак или друг материал за изтриване, след което обработва нокътната плоча: избутване на кутикула, изрязване на кожата, придават на свободния край на нокътя красива форма. Това трябва да се направи с оглед на дължината на ноктите, форма на пръстите на краката и лунулы (намира се в основата на нокътя, именно тук се произвеждат кератиновые клетки, които впоследствие се добавят към нокътната плоча, благодарение на което ноктите се увеличава).

Например, жените с къси пръсти е желателно да придадат на свободния край на нокътя миндалевидную форма, която визуално удлинит пръстите на ръцете.

Стикери за нокти под гел-лак: техника (снимки, видео) Ако се прилага гел-лак, трябва с помощта на мека пилочки свали естествен блясък и обезмаслени повърхност специален начин, като се възползва от ленен тряпочками или кърпички за маникюр. Вата се ползва не: в този случай ще останат въси, които ще доведат до сколам.

След това нанесете дегидратор, който премахва излишната влага с нокътната плочка, след това – грунд, чиято задача е да предоставят най-доброто сцепление на гел-лак с нокът. Преди да нанесете следващия слой средства, е необходимо да се изчака, за да сушени предишния.

Тези етапи на работа са задължителни, тъй като ако между нокът и покритие или стикер ще се окаже инородный предмет, дори и най-малките размери, това ще доведе до появата на въздушни джобове. Този маникюр ще изглежда помия и ще се окаже краткотраен.

По-нататък може да започне да се прилага покритие. Трябва да се има предвид, че всеки нанесен слой основа, гел-лак, topa трябва да бъде добре изсушена под ултравиолетовата лампа толкова време, колкото е посочено в инструкциите, обикновено около две минути. В противен случай слой изсъхне, което ще доведе до ранен сколам.

Стикери за нокти под гел-лак: техника (снимки, видео) Първият слой се нанася в основата, и след това – гел-лак, ако е необходимо да се направи цвят насыщеннее – втори слой. След това трябва да стикери. Ако това въвеждащи рисунки, те трябва да се овлажнява в топла вода, след това натиснете към нокътната плоча и се оттегли пинсети защитен прозрачен слой. Да фигура определят точно, на места в стадото на нокътя трябва да направите малки разрези.

Ако стикерът трябва да покрива напълно ноктите, трябва да бъдат поставени така, че между нея, епидермиса и страничните страни на ноктите е не по-малко от един милиметър, в противен случай стикер ще продължи само няколко часа. За това преди да нанесете стикер, портокалова пръчка или пушером трябва избутване на кожичките и страничните опори на максимално възможно разстояние. Половин час по-късно те ще се върнат на предишното си място и спрячут отстъп.

На последния етап се нанасят максимална покритие, именно за него още при наклеивании етикети оставено на малък процеп в страни от стикери за топ в състояние да се чифтосват с нокът, в противен случай тя се държа не ще. Направи максимална покритие трябва да е в два слоя и задължително добре запечатывать край, за да стикер се запази. Всеки слой се суши под лампа.

Колко дълго се пазят етикети

Колко дълго ще стоят на стикер, зависи от правилното изпълнение на всички етапи маникюр, качеството на материалите, а също и от това колко правилно жена, ще се справиш с нанесен покритие (преди всичко това се отнася до домашна работа, по време на който се използват вода и химикали).

Ако стикерът се държи дълго, това може да се дължи на факта, че тя е била правоотношение на лошо сух слой гел-лак, или на самата фигура, преди да се окаже на ногте, е лошо сух. Друга причина може да бъде това, което стикер се оказа лошо качество или твърде дебел.

Ако скалывается финишно покритие, това означава, че то е било нанесено на лошо изсушена стикер, при нанасянето на рисунката не е оставено място за съединител topa с гел-лак, зле е направено запечатване на ноктите. Финишно покритие може да се размине преди време, ако е направено лошото качество отгоре или е такава, че не се прилага за дизайн със стикери. Затова преди покупката трябва да се изясни този момент в инструкциите.