Женско списание » Грижа за ръцете » Захарен маникюр с гел-лак: как да се направи в домашни условия?

Захарен маникюр с гел-лак: как да се направи в домашни условия?

Захарен маникюр с гел-лак: как да се направи в домашни условия? Маникюр ноктите трябва да притежава всяко момиче, така че дизайнерите създават оригинални щампи, рисунки и изображения за декорация на нокти постоянно. Но кой би си помислил, че ще се появи захарен маникюр. Ноктите, изработен по тази технология става луксозен – на допир и визуално прилича на велюровую плат.

Разбира се, капитана нийл-арт, не нарязани на малки парчета на кадифе и още повече, не се фиксират към ногтю. Всичко е много по-лесно – има специална кадифена пясък.

Ние предлагаме да се направи velvet дизайн със собствените си ръце, в домашни условия, но първо трябва да се разбере, кой ще ползва такава техника, украса невен, а кой по-добре предпочетете нещо друго.

Достойнство на маникюр

Безупречно поставен на ноктите захар има няколко предимства:

 1. Маникюр за разлика от всички други – ярък, елегантен, изтънчен и е изключително оригинален, истински, се изключват.
 2. Частици от пясък може да се използва като цели за покритие на нокътната плочка, също така се използва за формиране на изображения, библиотеката и други орнаменти, фигури.
 3. Несравним дизайн декорация за нокти има, при това абсолютно безвредно и безопасно.
 4. Ако захарен маникюр направи по всички правила, той се запазва в продължение на 20 дни.

Прочетете също така: Как да направите черно със сребро маникюр

Недостатъците на бархатного за нокти дизайн

За щастие недостатъци на нийл арт-малко:

 1. Ако се потърси помощта на салон за красота, ново струва скъпо.
 2. Маникюр с пясък изисква щепетильности, небрежност води до факта, че материалът няма вече в рамките на няколко дни.
 3. За максимално удължаване на периода на носене украсяване на предмети, трябва да се залавя за домакинската работа, се носят на ръцете си гумени ръкавици.

Първият начин за нанасяне на ноктите, захар на пясък

Захарен маникюр с гел-лак: как да се направи в домашни условия? Техники за нанасяне на маникюр няколко, по-добре е да се запознаете с всеки и след избере най-подходящият вариант. Първият метод се състои в следното:

 1. Направете обикновен обрезной маникюр, задължително распарьте дръжки в топла билкова ванночке, отодвиньте и нарязани на епидермиса, придайте пила за нокти по-добра форма и добре подсушете с кърпа всяка нокътната плоча.
 2. Нанесете върху невен защитно основа.
 3. Сега зачерпните малък брой цветни оцветяване вещества, направете няколко петна върху всеки ногте. Най-често избират спокойни пастелни тонове – пясък, бежово, млечен, леко слива, нежно-розов цвят. Понякога подбират, напротив, выраженно контрастиращи нюанси.
 4. Докато състав все още не е изсъхнала, бързо, но внимателно се поръсва със захар на пясък за нокти и изчакайте, докато той напълно приклеится. По заверениям майстори нийл арт, 10-15 минути за това е достатъчно.
 5. Нататък сметите здраво миниатюрна четка, предназначена за работа с ас, гостоприемство, неангажирани песъчинките, ако трябва да се направи модел – направете го.
 6. За да захарен маникюр успя да издържи по-дълго, е желателно да се затегне резултат шеллаком, обаче този метод не е подходящ, ако искате 100% усещане на кадифе.

Втори начин: ако има гел-лак и UV-лампа

Ако са на разположение на гел-лак и специална UV-лампа, velvet дизайн успее да направи по-лесно и по-бързо дори и в домашни условия:

 1. Накрасьте ноктите правилния оттенък.
 2. Начертайте схемата на украсата, на копията, които искате да украсите ноктите.
 3. Покрийте схема пясък, за да не я види. Ако зърната лошо се придържаме към основата, леко придавливайте ги бамбукова пръчка, то с голям натиск, не си струва – има вероятност от загуба на част от обема.
 4. Нататък поставите пръсти в UV-лампа, само няколко минути и дизайн вече пресъхна.
 5. Задължително разклатете незакрепленные частици и направете няколко петна прозрачен гел-лак, а по-добре професионален закрепителем.

Как да сахарному маникюру оригиналност

Захарен маникюр с гел-лак: как да се направи в домашни условия? Ако ви наскучила традиционна технология за създаване на бархатного нийл арт, след това използвайте един от съветите красота-специалисти:

 1. Зърната може да се закача не на цялата нокътната плоча, а вземете само част от нея, например, изолиране на кадифе дупката, ноктите легло или нанесе на върха. Не се страхувайте от декоративни кристали – на френски и лунен маникюр изисква допълнително глобата рамкиране.
 2. Икономии на материали, може да доведе до резултат, който ви е ясно не ще. Работейки с луксозен пясък, трябва да се разбере – или сыпать щедро, или не се използва напълно. Не се страхувайте мръсна пръстите – частици лесно оттираются и се рушат.
 3. Много стилно и скъпо изглеждат назъбени линии, богато украсени модели, монограми, боядисани с прилагането на няколко цветни нюанси.

Прочетете също така: Какъв дизайн ноктите да направи под бордовое рокля

Що се отнася до разходите материал, захар на пясък, предназначени за създаването на изключително бархатного ефект на ноктите, може да се закупи в интернет-магазина на цена от 2 USD на 5 грама. Дайте предимство на качествени продукти от реномирани производители, сред майстори популярен е фирма Ейми.