Женско списание » Грижа за ръцете » Захарен маникюр с гел-лак

Захарен маникюр с гел-лак

Захарен маникюр с гел-лак

Разнообразие от лакове в днешният ден е хубаво да радва дори на най-взискателните покупательниц. Можете да намерите гланц, мат, неонови и дори "космически" покритие. Затова изберете нещо, което ще ви помогне да изразите себе си, ще бъде съвсем лесно. Едно от интересните нововъведения, появили съвсем наскоро – това е захарен маникюр с гел-лак. Го правят много майстори на маникюр, защото тази тенденция е породена от момичета и жени на различни възрасти. Нека да разберем какви са неговите характеристики и как да повтори тази салонную продедуру в домашни условия.

Характеристики

Такъв маникюр изглежда много необичайно. Ноктите сякаш покриват малки захарни песъчинките на правилния цвят. Изглежда това е забавно и много красиво. Най-често такъв вариант покритие избират млади момичета. В този стил, подобен декор на ноктите изглежда доста подходящо.

Повече от захарен маникюре ще разберете от следващото видео.

Как да използвате

Ако ви харесва тази интересна история и желаете да направите този маникюр, не е задължително да се справят в салон или към администраторите. Може напълно да донесе в живота и от себе си. Гел-лак с пудра текстура може да се купи в козметичен магазин или да поръчате по Интернет. Изборът е наличен доста голям, така че нещо ви точно приглянется.

За да лак добре ложился на ноктите и всеки ноготок в резултат изглеждаше като малка цветна сахарок, малка бутилка трябва внимателно да се разклаща преди да нанесете продукта. Ако това не се направи, тогава резултатът ще се окаже далеч от това, което искате в крайна сметка да се види. Това се отнася и за покритие, и самия цвят.

Има свои собствени характеристики и въпрос на прилагане.

Важно е правилно да се ползват четка, не пишете на него твърде много на продукта. Красьте ноктите на тънък слой. При необходимост, след пълното му изсъхване повторете процедурата. Но в никакъв случай не се опитвайте да се нанесе върху нокътната пластина повече лак за път - така се губи този ефект най-захарни песъчинки на ноктите си.

Ако правите всичко правилно, това е лак ще изсъхне почти мигновено. При това няма да има плешиви петна и прозрачни ленти. Ако трябва да маникюр продължи по-дълго, а отгоре на ноктите може да отидем още и тънък слой от fortifier. Това също ще добави маникюру трептящи ефект.

Другата страна на въпроса – премахване на този вълшебен продукт, с нокътната плочка. Тъй като по своята консистенция той се различава от обикновените лакове, и да изтриете трябва по специален начин. Както показва практиката, ако започнете да се пере го памучен диск, потопен в ацетон, а след това малките "песъчинките" да навредят на нокътната плоча. Освен това, за цялостно почистване на нокти, ще ви трябва много време.

За решаване на проблема почистване на нокти е достатъчно просто.

Снимайте го като класически гел-лака дори в случай, ако вие боядисани нокти прости лак. Накисва се в течност за премахване на лака памучни дискове и приложете ги към ноготкам, отгоре се покрива с фолио. В този си вид импровизация компрес трябва да се държи в ноктите за няколко минути.

След това фолио трябва да се мобилизират, а размякшие остатъци от лак отстрани с памучен диск. Той ще дойде лесно, без да уврежда структурата на нокътя. При това в кожата няма да остане нито цвят, нито пайети. След премахване на гел-лак на ръцете е желателно да се хидратира крем или масло, за да може кожата около ноктите не е пересохшей.

Как да изберете подходящия лак

Този така наречен мармеладный гел-лак присъства на днешния ден в много линейках. Така можете да купите почти всяко средство и се прилага този козметичен "мармалад" на невен. Но най-добре е, разбира се, да изберете надежден и качествен вариант. В този случай и дизайн ще се окаже по-красиви, и самия маникюр ще продължи по-дълго.

Нека разгледаме няколко варианта на гел-лак от различни марки, анализира техните предимства и недостатъци.

Jerden "Color Sugar"

Това е първият лак, който спомням си, когато се опитва да направи най-популярните лакове за захарна маникюр. В тази серия достатъчно богата цветова палитра. Можете да намерите цели петнадесет нюанси, които изглеждат много интересно и необичайно. Но цветова палитра – това не е единственото предимство на лакове от дадена марка.

Предимство на тези продукти се отнася още и това, че да са максимално бързо. Да, и държи готов маникюр достатъчно дълго време. Получени захар невен издържат в продължение на три-четири дни. Но срокът на чорапи маникюр е напълно възможно да се удължи. Ако вдлъбнатина с малък размер, може да бъдат коригирани с лак. Това няма да е много ясно.

"Sahara Crystal" от Dance на Легенда

Тази серия с красивото име се отнася към категорията на професионални средства за изграждане на маникюр. Цветовата палитра е достатъчно интересна. Но тук има една черта. Лъки от дадена марка на ноктите изглеждат малко не така, както в бутилка. Освен това, за да лак не е навредил на нокътната плоча, преди да нанесете трябва покриване на ноктите прозрачен лак или качествена основа.

Golden Rose Hotel "Holiday"

В сравнение с предишните варианти, тези лъки струват много по-евтино. Това е бюджетна алтернатива за тези, които искат да се получи красив маникюр с ефект "захарен памук" на своите ноготках. При това въпреки ниската цена, качество на продукта съвсем не се губи по-скъпи колеги. Така че спокойно може да се купуват средство, но все още не е в един цвят.

Що се отнася до недостатъците, те тук също има.

Лак за по-малко здраво, така че, за да се получи хубав цвят, той трябва да се прилага в два слоя. Но ако прекарате тази процедура внимателно, а след това ще получите желания резултат и красив наситен цвят. В допълнение, този маникюр не се нуждае от допълнително монтиран. Ноктите вече ще бъде страхотно ефективно и красиво трепти.

От бюджета на продукти на същия принцип може да ви посъветва още и лакове на фирма "Експерт цвят". Те не са скъпи, но въпреки това се наслаждаваме на добро качество. Получени цветовете изглеждат ефектно и с не по-лошо, отколкото ако сте правили такъв маникюр в салона.

Коментари

Захарен маникюр – това е интересна тенденция, която се е разпространила и сред известни личности и сред обикновените жени . Последните преди всичко се радвам, че се получи желаният резултат е доста просто и това може да стане дори у дома.

Носен такъв гел-лак достатъчно дълго време. Ако правите маникюр в салона, а след това той ще продължи повече от седмица. Домашен покритие ще ви моля за малко по-малко. Но и на три до пет дни ще бъде достатъчно, за да насмотреться на такова чудо на своите нокти. Впрочем, всичко зависи и от индивидуалните особености на организма, от качеството на самия продукт.

Освен това, захарен маникюр е подходящ за различни житейски ситуации.

От една страна, той изглежда елегантно и отговарят на вечерни снимки. А от друга, че е напълно възможно да се съчетаят и с ежедневните си дрехи.

Изглеждат такива нокти на краката интересно и необичайно. С помощта на този експеримент може да се получи като обикновен маникюр, така и многоцветен. Така, например, модерен отделят един ноготок или в друг цвят, или друга фактура. Затова всички нокти на краката може да се направи лъскава, а един – "захарен". Това ще изглежда оригинално. Комбинират помежду си различни нюанси и текстури, и дори в домашни условия можете да направите със собствените си нокти, че нещо необичайно.

Като цяло, захарен маникюр, това е идеален вариант за декорация на нокти за лятото или пролетта, когато искам нещо хубаво и лесно.

Избирайте лак по свой собствен стил или просто по настроение и създайте своя стилен маникюр с помощта на такива средства.

Ако все още не сте опитвали тази новост в себе си, спокойно можете да експериментирате. Може би това е точно това, което ви липсва за да придадат на своя собствен стил удар през този сезон.