Женско списание » Грижа за ръцете » Летен маникюр с гел лак

Летен маникюр с гел лак

Сочни плодове – чудесна идея за дизайн на ноктите през горещото лято. Такъв маникюр отлично се съчетава с летни нарядами и е идеална за почивка.

Летен маникюр с гел лак

Ярките цветове ще повдигнат настроението ви и в случай, че времето навън не е доволен.

Изготвя дизайн във формата на диня или киви може да бъде самостоятелно – възползвайте се от вече подготвени техници.

Летен маникюр с гел лак Ярък маникюр с гел лак с плодове

Какъвто и плод ще изберете за новородените, трябва да изпълняват традиционната подготовка на нокътната плочка.

 • Преди всичко, трябва да се грижи за премахване на кожичките,
 • Придаване на желаната форма на ноктите, премахнете блясък бафом.
 • След нанасяне и изсушаване на основното покритие може да се премине към дизайна.

Нека се няколко техники за рисуване на различни плодове, с помощта на гел лакове.

Ярък киви

Летен маникюр с гел лак

 1. Парцел в ногтевые плоча салатовый гел лак – това ще бъде основата за нашето киви.
 2. Draw дъга черен или кафяв цвят по ноктите — това ще бъде граница на кожата.
 3. Бял изпълняваме средата киви – правим дъга по страничната част на нокътя и закрашиваем си. Правим го по форма същите, както и една черна линия.
 4. От центъра на средата прокрашиваем лучики различна дължина и дебелина. Поставяме под UV лампа.
 5. Покриваме топ и не просушивая го, черно на гел лак имитируем семена на киви – съставя точка. Също така сложи точка може да покрие до нанасяне на topa. Определя на лампа.
 6. Кафяви закрашиваем онази част от нокътя, която е останала зад черната чужбина. Прокрашиваем в два слоя, всеки полимеризуем на лампа.
 7. Перекрываем дизайн топ и го поставете в УФЛ.
 8. Отстранете лепкавост. Може да зашлифовать повърхност бафом, за да не блесне.
 9. Правим още един слой от кафява гел отгоре и поръсете с прозрачна акрилна пудра. Изпращаме в UV лампа.
 10. Излишно счищаем четка. В зелената част на расставляем прозрачни гледна гел лак, малко се навлиза в черно.
 11. Проследяване и премахване на лепкав слой. Готово!

ВИДЕО ИНСТРУКЦИЯ

Сочни вар

Летен маникюр с гел лак

 1. Парцел с бял гел лак върху невен и се поставя под UV лампа.
 2. Прорисовываем контур лайм зелен – за този парцел с гел лак салатового цветовете около кладенците. Полимеризуем на лампа. Правим два слоя, за да получите наситен.
 3. Черен прорисовываем контур плод (можете да вземете бял цвят), за това обводим зелена дупка тънка черна линия гел лак. Също прорисовываем вени и филийки с помощта на четката. Ние трябва да имитация на лаймска болест в контекста. Фиксираме под УФЛ.
 4. Гел лак, по-бледо на цвят от основния салатовый цвят е, рисуваме върху бялата част на нокътя капки сок, като че ли сочащегося от сочни вкусен лимонов сок. Полимеризуем.
 5. Покриваме топ и за определяне на лампа.
 6. За създаване на обема може да нанесе големи капки topa на "сок" и отново се сушат под ультрафиолетом. След премахване на лепкав слой може да се насладите на резултата.

ВИДЕО ОПИСАНИЕ

Годишният диня

Летен маникюр с гел лак

 1. Тъмно зелен лак прорисовываем страничната страна на нокти по цялата си дължина, образувайки дъга, леко вдлъбната в посока приногтевого валяк.
 2. Смесват се с малко зелен гел лак с бял. Трябва да бъде нежно зелен нюанс. По цвета на прорисовываем линия встык до черно. Ширина на светло-зелената линия трябва да се случи вече. Полимеризуем в UV лампа.
 3. Смесват се с нежно-зелени на цвят с бяло, за да се получи сянка още малко по-лек. Стыкуем нова лента със светло зелен гел лак и полимеризуем.
 4. Правим още една стыковочную линия, само бели, документирали в УФЛ.
 5. Червено-розов ще изпълним плътта на нашия диня. Може по аналогия да се смесват червен или розов цвят с бяло, за да получите тон максимално сходни с тон целулоза на динята. Закрашиваем останалата част на нокътя. Правим два слоя, всеки се сушат.
 6. Тъмно-червен гел лак разбавляем с малко topa и равен на тях окошечки точки за семена на целулоза. Се сушат в УФЛ.
 7. Набираме на дотс малко черно гел лак и поставете капки в съставните окошечки – са получени семена. За определяне на под лампа.
 8. Бял цвят поставяме отблясъци на семената — полимеризуем.
 9. Покриваме фигура топ — определяне на УФЛ. След това вземете гъста топ или статуи гел за нанасяне на насипни точки.
 10. Отстранете лепкавост и проставляем точки с различни размери на зоната на целулоза плодове. Тъй като материалът не тече, те ще обемни. (След отстраняване на лепкавост нашия диня ще бъде красиво блестят.)
 11. Подсушете лампа и премахване на лепкав слой. На този маникюр може да се счита за пълно.

ВИДЕО СХЕМА

Апетитна ягода

Летен маникюр с гел лак

 1. Покриваме червен гел на ноктите и се сушат на лампа.
 2. Зелен цвят рисуваме листа в основата на ноктите (могат да се използват два нюанса на зелено). Златист лак се постави точка – това ще семена. За определяне на лампа.
 3. Червен лак, които е изпълнена подложка, правим релеф. За това рисуваме няколко вълнообразни линии, обводя семките. Страничната част на основата може да се пипне – да се концентрираме в центъра на плаката. Изсушават под лампа и правим втори слой на релефа. Отново полимеризуем.
 4. Парцел с тънко максимална покритие. На листа е възможно да се нанесе малко пайети и украса-големият зелен стразом. Фиксираме под лампа.
 5. Отстранете лепкавост. Получаваме апетитни плодове на пальчиках!

ВИДЕО

Техника за рисуване на плодове с гел глина Trendynails

Пластилин Trendynails – това е уникален материал за скулптура. Той ви позволява да получите реалистични триизмерни детайли.

С него удобно да създадете дизайн с цветя, фигури на животни и, разбира се, плодове.

Да Им е лесно да се ползват, той изсъхва бързо под UV лампа. Да разгледаме как с помощта на този пластелин може да създаде съблазнителни ананас.

Летен маникюр с гел лак

Летен маникюр с гел лак

Ред на работа:

Изготвяме невен за маникюру по стандартната схема, правим пълно покритие на гел лак.

 1. Потърка с пръст клинсером, за да пластелин не на централната банка при раскатывании за изменение. Катаем топка бяла глина, пръст по ногтю се разточва в тънка плоска торта. Специална силиконова четка може да е малко подравнять форма.
 2. Силиконовата четка-топориком или по друг удобен за вас инструмент правим разрези, които имитират архитектурата на ананас. Ще излезе една тънка сеточка, като кората. Бороздочки продавливаем внимателно, не елозя инструмент по материала.
 3. Маникюрным топориком поставяме малки точка на всяка клетка.
 4. Силиконовата четка ставам още една топка глина – това ще бъде на опашката на ананас. Поставете го около зоната на кожичките. Под формата на топката остри листа. Изсушават под UV лампа.
 5. Добавяме подробности – изпълняваме гел-паста тънки щрихи по контура на ромбове от ананас, за да се подчертае структурата. Паста за зъби не трябва да се спускат по ромбикам, в противен случай ще се окаже, ананас помия. Още няколко щрихи към парцел на опашката на ананас. Полимеризуем на лампа. Пластилин блокира топ не е необходимо, следователно дизайн може да се счита за пълно.

Полезни съвети за летния дизайн

 • По-добре по-малко, да е по-добре – достатъчно, за да украсят модел само един-два ноготка на всяка ръка, за да се обърне към себе си.
 • Не се страхувайте да експериментирате – като субстрат може да се използва не само един цвят, както, например, наклон с преминаване от един тон в друг.
 • Ще допълнят плодови проекти са такива елементи на декора, като пайети, кристали, панделки.
 • Дори ако имате къси нокти, летен дизайн ще изглежда красива – не се лишавате от сочни нюанси.
 • Ако ще почивате на морето, то от изпъкнали елементи в дизайна е по-добре да се откаже – този маникюр могат да се държат малко по-малко, отколкото обикновено.

Използвайте не само готови техники за рисуване – придумывайте си, и тогава вашият летен маникюр ще направи впечатление на околните.

Google+