Женско списание » Грижа за ръцете » Прозрачен гел-лак: маникюр в домашни условия

Прозрачен гел-лак: маникюр в домашни условия

Много съвременни момичета, които ценят своето време, със сигурност ще използват прозрачен гел лак, отдавна позабыв за обикновените лакове, небрежно закинутых в прашни кутии. Известно е, че красива и качествен маникюр се превърна в неразделна част от съвременната жена.

Прозрачен гел-лак: маникюр в домашни условия

Където и да се намирате: в дома, в офиса, на бизнес разговор, осъзнаването, че невен поддържани, обласканы, покрити с красива и качествено маникюр, ви прави по-уверени в себе си и удостоява с добро настроение. Особено важно е, когато в рамките на деня, се хвърли един бегъл поглед в ноктите си и убеждаетесь, че вашия маникюр е толкова свеж и съвършен.

Функции за работа със средства за

Съвременните технологии маникюрной индустрия дават възможност да се насладите на практични и устойчиви на гел-лак, без чипс и пукнатини в продължение на 14 дни. Всяка година производството на гел-лакове затрупана с все по-прекрасни нюанси и ефекти. След като изпробвах различни нюанси, ние понякога искаме да се спре на по-тихи варианти. Може, обстоятелствата го изискват нещо по-класически и бизнес. Във всеки случай, на помощ ще дойде прозрачен гел-лак. Прозрачен гел-лакове се използват:

Прозрачен гел-лак: маникюр в домашни условия

 1. За изграждане на своите нокти, укрепляющего и утолщающую нокътната плоча. Като самостоятелно гигиеничного маникюр.
 2. Като основни основата под цветен лак. Задължително е тънък слой се нанася и просушивается под UV-лъчи не повече от 30 секунди.
 3. За естетичен френски маникюр. Особено важно за бизнес дами, от които се изисква стриктен дрес-код.
 4. За аквариумного дизайн, витражного ефект, нийл-дизайн, както и с уникалния маникюр нужда от "завесата" или "дантела".

Без съмнение, майстор на ноктите обслужване с нетърпение пожелавам до нас своите уютни масички за кафе и пристъпи към преображению нокти. Но толкова ли е трудно в домашни условия да научат самостоятелно да си направите прекрасна кабинковия маникюр?

По-известни марки производители са се погрижили за създаването на миниатюрни евтините УЛТРАВИОЛЕТОВИ лампи, които може да се използва дори в пътувания. Получаваме всички необходими изходни материали. Да Не забравяме, че от качеството на гел и свързаните с тях маникюру компоненти зависят качеството и трайността на маникюр. Така че не си струва спестяване на известни и доказани марки.

Практически препоръки

Ако искате да овладеят прост и винаги е уместен френски маникюр (а-ла-френч), създаден с помощта на прозрачен гел-лак, тогава няма нищо по-лесно:

Прозрачен гел-лак: маникюр в домашни условия

 1. Преди да се нанесе от гел-лак, трябва да се направи балсам за след боядисване маникюр и обработва епидермиса. Кожата на кожичките си струва да обръщам внимание на метален пушером. Сглаживаем неравностите по нокътя с помощта на бафа. Нататък выровняйте край на нокътната плочка и придайте й желаната форма с помощта на маникюрных ножици. Не забравяте, че на всички нокти трябва да бъдат с еднаква дължина, подровняйте ги в последния етап на маникюр.
 2. Обезжирьте и източване на повърхността на всеки нокът дегидратом (фрешером). Останките внимателно отстранете чисто парче плат.
 3. Нанесете основа за лак, първият тънък слой прозрачен лак, подготвяйки сцената за по консолидираната край. Заключва под UV-лъчите. Нанесете втори слой гел-лак, подготвяйки сцената за по консолидираната край, и да държи под UV лъчи около 30 секунди.

База, или грунд, допринася за по-трайно сцепление на нокътната плочка и лак, изглажда повърхността и защитава ногтевое платно от оцветяването на цветен гел-лак.

Ако искате да направите френч с розов или крем сянка, тогава е време да се нанесе от гел-лак леко розов оттенък. За този микс прозрачен гел-лак ги изчезват с минимално количество червено гел-лак, внимателно перемешиваете на предварително подготвени палитрата и внимателно нанесете по цялата дължина на нокътя.

На върха На нокътя форма арка с помощта на белия лак.

Прозрачен гел-лак: маникюр в домашни условия Много за това се използват шаблон, на всеки нокът – отделно. Ако вашият френч борят за нещо по-оригинално, нещо вырисовываем пискюл доста интересна форма или геометрична фигура. Някой да се справя с него с помощта на спонжика, като арка по-неясен вид. Запечатываете гел под UV лампа в продължение на 3 минути. Отгоре нанесете прозрачен гел-лак. Затегнете го под UV-лъчи в продължение на 3 минути.

След това трябва да се затегне нашата слой специално покритие. Тя ще попречи на отслаивания, скалывания, пукнатини. Нанасяме го върху цялата повърхност на нокътя, ползвайки за неговия край. А ето епидермиса и околоногтевую кожата боли, не си струва.

Той е изпълнен с преждевременно отслаиванием лак. Очаквайте фиксиране с лак под UV-лъчите. След 2 минути премахване на лепкав слой специален начин. Един спонжика, напоена с клиансере, което е достатъчно за 2-3 нокътя. След това си заслужава да се замени с нова, или в противен случай маникюр потускнеет. Може да се вземе обикновен алкохол.

В случай, че възнамерявате обновяване на маникюр, ще трябва да се оттегли предишното покритие. За това е необходимо:

Прозрачен гел-лак: маникюр в домашни условия

 1. Овлажнява подходящи специален начин, размягчающим гел-лак. Намокрете този начин всеки ноготок.
 2. Увийте ноктите на всеки пальчике фолио и оставете тази лапа на 5-10 минути.
 3. Разгънете фолиото и отстранете отслоившийся гел пушером и с дървена пръчка.
 4. Старателно измийте със сапун ръцете си и внимателно избършете ги с кърпа.
 5. За възстановяване на ноктите, след като гел-лак, нанесете върху нокътната плоча ухаживающее регенериращо средство. Тя увлажнит и ще засили ногтевое платно. Ще попречи на махане на ламинирано покритите и крошение роговия слой на нокътя. Струва си да се прилага това лекарство постоянно, докато вие не решите да направите нов гелевый маникюр.
 6. Нататък нанесете олио или хидратиращ крем.

Изоставаше работа

Класическият френч може да се съживи от изискани модели плетиво, с бижута финес нанесените върху прозрачен лак. Изключително нежен и изискан прозрачен дизайн ноктите днес набира все по-голяма популярност. Лейси завесата преобразява като естествени къси нокти, така и наращенные с помощта на гел или акрил.

Такава нийл-проектиране се извършва само гел-бои, които имат по-силен пигмент и не растекаются. С помощта на тънка четка и дотса (метална пръчка за изготвяне на фини линии, точки) се нанасят всички елементи на дантела. И тук вече вие решавате, ще си дантела на една ногте, а останалите ще бъдат оформена под традиционния френч, или на всички едновременно. Може да се направи тонировку тънко фигурата. За това се смесва в палитрата на прозрачен гел-лак ги изчезват с минимално количество гел желания цвят и покриваме с тази смес повърхността на ноктите.

Прозрачен гел-лак за нокти с елементи на гел други нюанси създава впечатлението за нещо крехко и нежно. Перфектен за сватбен маникюр , както и за момичета, които търсят по-ярко и агресивно маникюру спокойни и по-леки варианти.