Женско списание » Грижа за ръцете » Съраунд маникюр с гел лак

Съраунд маникюр с гел лак

Съраунд маникюр — това е модната тенденция от последните няколко сезона. Изпъкнали над повърхността на нокътя елементи придават на маникюру особена жар.

Съраунд маникюр с гел лак

Да направите обемни могат да бъдат различни рисунки – цветя, орнаменти, фигури на животни, абстрактни шарки, надписи.

При това "хитове" са: вязаный маникюр, дизайн под кожата на влечугите, както и обемна рози гел лак .

Този вид дизайн на гел лаке е силата да извърши самостоятелно, без посещение на съветника на маникюр и да се допълни с различни елементи, например, пайети, панделка или окото.

Съраунд маникюр с гел лак Обемни рисунки на гел лак

За изпълнение на съраунд маникюр, гел лак, ще са нужни:

 • монофазни гел лак или обикновен в комбинация с топ и база,
 • обезмаслител,
 • пискюл,
 • детайли баба,
 • UV-лампа.

Да разгледаме няколко възможности за пространствен дизайн гел лак.

Независимо от това кой вариант ще изберете, подготовка на ноктите ще бъде следната:

 1. Отстранете бафом блясък с невен, запиливаем задника.
 2. Обезжириваем ногтевые плоча и парцел за първи слой гел лак на един или няколко невен (там където ще се фигура), запечатывая задника. В нашия пример лак монофазни, а след това има основни и максимална покритие не се нуждаят от.
 3. Лак друг цвят парцел в останалата част от невен в три слоя. За да получите матирано покритие, без използване на topa, шлифовщиком се търкат най-горния слой ароматна движения, без силен натиск.

Сега можете да се пристъпи към нанасяне на шарки.

Ажурная рамка

 1. С помощта на дотса – специална четка се слага на ноготке точки от същия лак, което вече е направено, така че да се получи кръг или овал. Точки могат да бъдат с различни размери, например, през всеки две малки постави на по-следващата точка. Сушени на получения кръг на лампа.
 2. Draw монограм на около свободния край на нокътя, както и под кръга по-близо до зоната на кожичките и отново ги оставете да изсъхнат под лампа.
 3. Започваме фина четка с гел лак проследят монограми, както и точки в кръг. Правим това, така, за да гел е изготвен за пискюл. Силно не ние натиснете, защото имаме нужда от солидна фигура. Допълват рамката за движения по ръбовете на кръга. Черен гел лак правим тънки щрихи — сенки, които добавят визуално обем.
 4. В центъра на друг лак равен овал, че симулира камък, се постави и точка в центъра на вензелей. Можете да добавите пайети, за да прорисовать вени. Да Не забравяме всички слоеве внимателно да изсъхне под лампа.
Съраунд маникюр с гел лак Обемна ажурная рамка, лепные цветя, монограми

Миди

 1. Шлифуем основния цвят, след това с четка със средна дължина, парцел с гел линия от върха на нокътя към кутикуле. Първо щракнете върху четката, а след това постепенно ослабляем линия е станала по-тънка. Правим още няколко такива линии по цялата ширина на нокътя. Оказва модел, симулиращ фактура миди. Подсушете лампа.
 2. Добавете обем – за този парцел с още един слой от гел лака върху получившихся линии, при това горната линия трябва да бъде малко по-тънка, отколкото на предишните. Подсушете лампа. Да се допълни с модел златист гел лак – проставляем ги точки на линията на лунния маникюр.

Съраунд маникюр с гел лак

Моделиране

 1. Парцел с гел лак контрастен цвят леки щрихи, така че да се получи нещо подобно на венчелистчета на цвете. До равен два листа. Парцел линия в два слоя, просушивая всеки под лампа.
 2. Перекрываем тънък слой от същия гел лак съставен контур. Правим това е много тънко и леко, така че да лак малко "полосил" — това ще помогне да се създаде допълнителен обем. Изсушени цветя под лампа.
 3. Внимателно шлифуем гланц за сядане бафа ( за да не изтрие снимката)– това е необходимо, за да се получи матирано покритие.
 4. Допълват маникюр златисти точици в центъра на цветето и по краищата. Фигура изглежда така, сякаш е била използвана гел боя и акрилна пудра на прах.

Съраунд маникюр с гел лак

Кристален роза

 1. Шлифуем блясък и парцел модел под формата на рози (добре изглежда тъмна фигура гел лак с пайети по същия тъмен цвят).
 2. Добавете обем, причиняващи втори слой линии с помощта на същия гел лак – обводим им контури на цвете. Подсушете лампа.

ВИДЕО ИНСТРУКЦИЯ

Тайните на съраунд дизайн гел лак

 • За създаване на обемни рисунки можете да използвате гел-пластелин. Неговото съобщение на Lady Victory, Vogue Нейлз, Arnelle. Също така удобни за работа "liquid камъни".
 • Идеи за създаване на дизайн на невероятно много. За сватбен маникюр не може да бъде по между другото са подходящи обемни цветя, за летния период – растителни мотиви, черупки, а за зимата – crochet модели.
 • Да се подчертае обема на фигурата ще помогне на кадифе пясък – го поръсете върху крайния модела.
 • Ако за първи път правите съраунд маникюр, започнете с прости рисунки.
 • Не забравяйте за чувството мерки – броского на модела ще е достатъчно на един, максимум на два ноктите си.
 • Релефни рисунки са по-забележими на пастелните лакове.
 • Всеки бар или бар-добре да изсъхне по-отделно. Така модел ще излезе на по-обемни.
 • Ако искате да получите не гланцово и матово покритие, не може просто да бъде шлифован ноктите бафом, но и да матиран закрепитель. Това е по-бързо и по-лесно.
 • Прекрасно допълнение добавя към портфолиото си маникюру за специален повод ще мъниста, кристали и фолио.
 • За създаване на съраунд маникюр за всеки ден, са най-подходящи за светли и неутрални цветове на гел лак, например, бежово, светло розово, бяло, кафе.

ВИДЕО

Малко тренировка и ще се научите да направи необичайно и поразително, обемен дизайн гел за всеки ден и за специални случаи.

Google+